Hodní pánové, zkontrolujte mi prosím script, abych to tu nelagoval a prosím o radu, proč mi to chvíli ty logy ze země vyrábí a třísky normálně vyrábí a pak najednou to začne psát "It's too heavy. You can't move that.", když mám normálně sebrat 1 log ze země. Díky.
sub vyrobatrisek()
While NOT UO.Dead()
UO.FindType("0x1BDD","-1","ground")
UO.MoveItem("finditem","1","backpack")
wait(1000)
UO.Exec("waitmenu 'Bowcraft''Kindling'")
UO.UseType("0x0F51")
UO.WaitTargetType("0x1BDD")
repeat
wait(100)
until UO.injournal('You put the')
wait(500)
wend
end sub
Poučka: nejdřív menu, pak čekáme a nakonec používáme
PS: Exec je přežitek
[size=75][color=blue][i]ranger a správce charity lesního lidu[/i][/color]
[color=green]"Ten je od Hraničářů. Nebezpeční chlapi, potloukají se po divočině. Jak se doopravdy jmenuje, to jsem nikdy neslyšel, ale tady se mu říká Yoshua."[/color][/size]
Super, exec upravim.
Ale já mám na zemi normálně hromádku, ze který jde brát (asi 70 polen), chvíli ten script jede a pak najednou že je to moc těžký... To nechápu.
Rixx píše:a pak najednou že je to moc těžký... To nechápu.
Nezvedne se tvoje váha, že pak neuneseš jedno poleno?
[size=75][color=blue][i]ranger a správce charity lesního lidu[/i][/color]
[color=green]"Ten je od Hraničářů. Nebezpeční chlapi, potloukají se po divočině. Jak se doopravdy jmenuje, to jsem nikdy neslyšel, ale tady se mu říká Yoshua."[/color][/size]
Ne, když ten script potom, co začne blbnout, tak normálně ručně můžu brát polena po jednom a vyrábět ty třísky... Prostě nepochopitelný, žádná příčina mě nenapadá, jen chyba v mym yoku.
Jasný, až bude potřeba, přidám si to.
K tomu problému s váhou. Doma to nějak furt blbne, tak jsem si položil dřeva na zem před dům a jelo to... Nějaký divný... I když občas to ty polena nevidělo, tak jsem je přenesl jinam a zas to jelo. Mám asi špatnou karmu.
Jo, tohle občas blbne, když jsem trénil bowcraft, tak to blblo taky - rozházel jsem si logy v pytliku po 200 a fungovalo to v poho...
Takhle docela blbnou flašky - mám 2k flašek v bedně (starej train poisoningu), a občas s tý kupky nejde vzít ani jedna - resttart UO, log pala, boost a jde to... Asi sphere bug...