Březnový výlet pro pvm skupinky
Takze soutěžní dungeon je postaven. Celá soutěž se bude odehrávat v chrámu na okraji pouště, který je zasvěcen slunci a ohni. Kdo nemá rád oheň stále je možnost couvnout a odhlásit se :p
Můžete mi zatím psát přibližné termíny, kdy by ste se chteli do soutěžního dungeonu vypravit. Mějte na paměti, že týmů je (zatím) 16..
První výprava se může podívat do dungeonu již dnes po 15:00.
Můžete mi zatím psát přibližné termíny, kdy by ste se chteli do soutěžního dungeonu vypravit. Mějte na paměti, že týmů je (zatím) 16..
První výprava se může podívat do dungeonu již dnes po 15:00.
Divoké Lamy
war: Tomáše Drakobijec
cler: Encore
pal: Zoltan
mág: Dan
Necro: Tharos
vamp:Bloody Mousebird
ranger: Thomas
craft The Deehu
( členi pochází z guildy PoL )
moje icq 288-540-031
Hlásím, že Divoké Lamy vyráží 11.3.2007 - odchod v 23:00
war: Tomáše Drakobijec
cler: Encore
pal: Zoltan
mág: Dan
Necro: Tharos
vamp:Bloody Mousebird
ranger: Thomas
craft The Deehu
( členi pochází z guildy PoL )
moje icq 288-540-031
Hlásím, že Divoké Lamy vyráží 11.3.2007 - odchod v 23:00
Naposledy upravil(a) Perseus dne 01 bře 2007 22:41, celkem upraveno 2 x.
Takze máme další 2prihlasene skupinky. Celkem 20.
Na konci Soutezniho dungeonu pokud ho dojdete bude reward, ktery se po projiti kazde vypravy zmensi o velkou cast. Tudiz prvni vyprava bude mit nejheci reward a kazda dalsi mensi a mensi a posledni mozna zadnou Tento reward se nijak nebude pocitat do hodnoceni za projiti.
Doufam, ze tento maly reward pro skupinky, ktere opravdu netusi kam jdou (o tom, ze informace o dungu ci fotky nebudou kolovat si nedelam iluze) nebude na skodu a zaroven nalaka nejake skupiny do prvniho tydne mesice brezna.
Na konci Soutezniho dungeonu pokud ho dojdete bude reward, ktery se po projiti kazde vypravy zmensi o velkou cast. Tudiz prvni vyprava bude mit nejheci reward a kazda dalsi mensi a mensi a posledni mozna zadnou Tento reward se nijak nebude pocitat do hodnoceni za projiti.
Doufam, ze tento maly reward pro skupinky, ktere opravdu netusi kam jdou (o tom, ze informace o dungu ci fotky nebudou kolovat si nedelam iluze) nebude na skodu a zaroven nalaka nejake skupiny do prvniho tydne mesice brezna.
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
super dung, super postaveny, diky gm
EDIT: Zda se, ze podstata tohoto mista je velmi... podstatna
EDIT: Zda se, ze podstata tohoto mista je velmi... podstatna
Naposledy upravil(a) Mulambo dne 02 bře 2007 22:13, celkem upraveno 1 x.
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
- Dr.Kruxminor
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Nesu další přihlášku, SoDofky se možná na něco zmůžou
dr.Kruxminor [SoD] - klerik
Marwin [SoD] - ranger
Jedinečný [SoD] - paladin
Hick [SoD] - mlatička
Satan [SoD] - nekro
Zaljan [externista] - mág
dr.Kruxminor [SoD] - klerik
Marwin [SoD] - ranger
Jedinečný [SoD] - paladin
Hick [SoD] - mlatička
Satan [SoD] - nekro
Zaljan [externista] - mág
Kupec, řezník a sedlák v jedné osobě
Člen Klubu přátel Absinthu
Nejhodnější hráč na DP
Klikni[url=http://krux.ada-net.cz/Krux.wmv]TADY![/url]
Člen Klubu přátel Absinthu
Nejhodnější hráč na DP
Klikni[url=http://krux.ada-net.cz/Krux.wmv]TADY![/url]
- Nait Magusanus
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
- Mara z Acoma
- Hitgirl
- Kontaktovat uživatele:
Nové přihlasky zapsany.
7dni a 4tymy mame za sebou 21prihlasenych pred sebou. Takze nebojte se a ukazte se co je ve vás.
Casove rezervace edituji do prvniho postu (pokud tam neuvidite svoji casovou rezervaci tak me uhanejte a pokud premyslite nad rezervaci kouknete do prvniho postu pokud dany cas jiz neni rezervovan) stejne jako informace o jiz proslych skupinkach (podrobnejsi info pisi jenom k sobe do notysku ).
7dni a 4tymy mame za sebou 21prihlasenych pred sebou. Takze nebojte se a ukazte se co je ve vás.
Casove rezervace edituji do prvniho postu (pokud tam neuvidite svoji casovou rezervaci tak me uhanejte a pokud premyslite nad rezervaci kouknete do prvniho postu pokud dany cas jiz neni rezervovan) stejne jako informace o jiz proslych skupinkach (podrobnejsi info pisi jenom k sobe do notysku ).
- Machlik
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
Dobrý den ve spolek. Asi není vhodné psát takovýto dotaz sem, ale je to důležité a nenapadlo mne, kam jinam to napsat.
Ten dotaz zní: Jak se dostaneme k tomuto Dungeonu? A kde leží? Bylo by totiž dobré vědět, jak se tam dostaneme, nebo jestli nám Parisi uděláš nějakou gatu, do které vlezeme a budeme u dungu tak ať víme, kde se s tebou máme sejít...
A taky bych chtěl nahlásit, že PvM skupinka Hvězdičky je připravena vyrazit 16.3. ve 20:00 ve složení:
Etoiles: Nathanjel - warrior,Pajson II. - mag, Lulu - vamp, Sirtar - pal. Owyn - rang, Night Wish - necr; Escadka - cler
P.S.: A jak to bude s placením? (že budem platit 20k na jednoho hráče vím)
A jestli mi to nechcete psát sem, napište mi to prosím na ICQ 209-016-702.
Ten dotaz zní: Jak se dostaneme k tomuto Dungeonu? A kde leží? Bylo by totiž dobré vědět, jak se tam dostaneme, nebo jestli nám Parisi uděláš nějakou gatu, do které vlezeme a budeme u dungu tak ať víme, kde se s tebou máme sejít...
A taky bych chtěl nahlásit, že PvM skupinka Hvězdičky je připravena vyrazit 16.3. ve 20:00 ve složení:
Etoiles: Nathanjel - warrior,Pajson II. - mag, Lulu - vamp, Sirtar - pal. Owyn - rang, Night Wish - necr; Escadka - cler
Machlik - NB Paladin
Machlos - vobycejnej kraft
pivař 4ever
Až vyrostu, budu GM :P
pivař 4ever
shromazdite se na jednom miste v dohodnuty cas, Paris bude cekat nebo mu napises na icq, hodi gatu (musite mit u sebe nebo v bance 20k) a po projiti vas hodi ta gata pred dungMachlik píše:Dobrý den ve spolek. Asi není vhodné psát takovýto dotaz sem, ale je to důležité a nenapadlo mne, kam jinam to napsat.
Přeji pěkný den!
- Machlik
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
OK, díky mocPallando píše:shromazdite se na jednom miste v dohodnuty cas, Paris bude cekat nebo mu napises na icq, hodi gatu (musite mit u sebe nebo v bance 20k) a po projiti vas hodi ta gata pred dungMachlik píše:Dobrý den ve spolek. Asi není vhodné psát takovýto dotaz sem, ale je to důležité a nenapadlo mne, kam jinam to napsat.
Machlik - NB Paladin
pivař 4ever
pivař 4ever
-
- Misspelling Chicken