Závody v Bludišti

Vše o podobných aktivitách ve hře
Luxian
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luxian »

kdo se zucastnil?
Encore
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Encore »

Zajímavý by bylo dozvedet se, co poklady obsahovaly... Abychom vedeli, o co jsme prisli :lol:
Naja
Dark Paradise GM

Příspěvek od Naja »

Výherci: Medusa, Overlord, Mtwango, Pain, Zabijak, Calgon, Gomez, Ulter-Bes a Maud Dib, který nalezl poslední bednu + Lev, který mu ji stihnul téměř celou vybrat

ceny byly rozmanité

doufám, že jste si bloudění užili v tom nejlepsším a omlouvám se za komplikace vzniklé překrytím dvou akcí, díky za účast
Movalis
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Movalis »

NightKiller píše:Fakt super nacasovani s tim questem v blood city,ani se nemohlo napsat ze se to odklada a pak jeste musi vsichni kopnout ....bez dodatku :arrow:
nebrec, ze jsi umrel nebo nestihnul namamonit na obou. Bud rad ze se nekdo stara, protoze jsi taky mohl sedet v baracku a cumet do zdi.
Bez podpisu
Kaj
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kaj »

Denny píše:
NightKiller píše:Fakt super nacasovani s tim questem v blood city,ani se nemohlo napsat ze se to odklada a pak jeste musi vsichni kopnout ....bez dodatku :arrow:
fakt super bud rad ze mame new moznost protže tam bylo vše mrtvé jako minule teď si to můžeme davat zas ve skupině a ne roztroušení po celém městě navíc gm nemohhli vědět že to útočníkům (nám) bude trvat tak dlouho
Byla to moje chyba. Neuvedomil jsem si ze ma byt ten zavod a zacal jsem quest, u ktereho se dalo predpokladat ze potrva tech X hodin. Mea culpa. Nastesti se nakonec zvladlo oboji.
"Pravda," řekla poštolka, "je jen střípek ledu."

http://www.panslabyrinth.com/
Zabijak
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Zabijak »

a este som cel povedat ze je good ze ste urobili toto bludisko o sestej a ne nekedy neskoro o pol deviatej bo nektori hraci tipu ja tu v takom case nemuzu sedet takze super :wink:
JA SOM.....Nymir
:p
Ulter-Bes
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ulter-Bes »

Jo, bloudit v bludišti mě bavilo, dobrej nápad :-)
http://ultra-bjes.blogspot.com - blog z uo
Boromir
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Boromir »

Jo bloudění bylo super...zvláště mě těší, že moje Meduska je na prvním místě výherců...:)
Gorgenas
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gorgenas »

Boromir píše:Jo bloudění bylo super...zvláště mě těší, že moje Meduska je na prvním místě výherců...:)
Zajimavi je ze sem pisejenom ten kdo vyhral,kazdej "jo bylo to supr" jen ti co vyhrali..
Imp aen Cillin
Order Leader
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Imp aen Cillin »

Gorgenas píše:
Boromir píše:Jo bloudění bylo super...zvláště mě těší, že moje Meduska je na prvním místě výherců...:)
Zajimavi je ze sem pisejenom ten kdo vyhral,kazdej "jo bylo to supr" jen ti co vyhrali..
Hlavne ze ty pises, kam muzes.
[url=http://zapisnik.maly.cz/462278-trvale-udrzitelna-krava-ii.php]Dvanáctero figur zápasu perem čili příručka písemné polemiky - aneb co znamenají ta latinská slova?[/url]
[b]the Gods told me to do it![/b]
Ulter-Bes
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ulter-Bes »

Gorgenas píše:
ostatni totiz "desne litujou" tech 2k a v zivote se niceho podobnyho nebudou chtit zucastnit, protoze kdyz nevyhrali, tak to byla blba vec...
jestli sis všimnul, já psal hned na první stránce, že se zůčastním a těšil jsem se na to ať už vyhraju, nebo ne.
http://ultra-bjes.blogspot.com - blog z uo
Gorgenas
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gorgenas »

Imp aen Cillin píše:
Gorgenas píše:
Hlavne ze ty pises, kam muzes.
Koukam ze ty taky Prispevky: 608
Longbowman
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Longbowman »

Někdo má co říct, někdo ne. Tím ovšem nechci říct, že platí příma úměra mezi tímto a posty. Ale občas ..
[size=34][color=green]// just refreshing[/color][/size]
Longbowman |Unity| [size=67][i]Fishermen's ex-friend[/size][/i]
Aquim |Order| [size=67][i]Member of [color=red]NoRK,NoHK&NoLoot League[/color] <<join us, it's [color=red]free[/color]>> [/size][/i]
Zamčeno