NightKiller píše:Proc sumy?Vamp jde i bez toho ve Dvou....
Enze on asi taky nebude sam :p
[16:37] Nexios: jako ja ho mam rad
[16:37] Mulambo: ja ne, me dycky pojel a pak se mi vysmal, a pak uz me radsi ani nepojizdel a jen se mi vysmal
-
Smazali mi ICQ :(
Warriorko píše:tenhle turnaj je nic moc i proto ze ho uz ted vyhral wizzy... 2lidi ho nemaji sanci zabit kdyz ma imunitu a kdyz ma over boost tak dava ik prskum... a kdyz bude wizy s dobrym prskem tak budou suboje trvat tak pul minuty... sorry ale bude to tak.. povolit clerika nebo zrusit na turnaj imunitu wampum
smutny, tak se to naucte a treba ho slozite
no som zvedavy keby si tam ty za nejaky char ci nieco zlozis....
Warriorko píše:tenhle turnaj je nic moc i proto ze ho uz ted vyhral wizzy... 2lidi ho nemaji sanci zabit kdyz ma imunitu a kdyz ma over boost tak dava ik prskum... a kdyz bude wizy s dobrym prskem tak budou suboje trvat tak pul minuty... sorry ale bude to tak.. povolit clerika nebo zrusit na turnaj imunitu wampum
njn, mozna by se ovsem dalo i predpokladat, ze wizzy neni jedinej vamp na serveru ?
jedinej ktery to za wampa umi xviva ta de dole i 1vs1
njn, mozna by se ovsem dalo i predpokladat, ze wizzy neni jedinej vamp na serveru ?
jedinej ktery to za wampa umi xviva ta de dole i 1vs1
Sil to taky docela dobře umí a jestli si Quam došel už pro imunku tak to taky docela umí
tve wizzy je lama,ho sejmu i poslepu tak co by to nezvlad dalsi kazdej prvni :p
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
teda spis 1 summa na 1 hrace
(kazdy hrac muze mit v realnem case vyvolaneho jen jednoho summa a to pres kouzlo summon creature, zakazany jsou lichove a demilichove)
Naposledy upravil(a) Pallando dne 18 úno 2007 16:00, celkem upraveno 1 x.