No jako to co se delo na srazu tak to bylo neco... uprime receno,tady si z dikse nikdo na foru srandu nedela a je uznavany(takove maly srovnani)
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
Verdilith píše:No jako to co se delo na srazu tak to bylo neco... uprime receno,tady si z dikse nikdo na foru srandu nedela a je uznavany(takove maly srovnani)
Mně stačilo, když jste Dikse společně s Hunterem hledali... "Kde je Diks? Diksi! Haf! Haf!" ... ^^
[size=92][b]Pískle.[/b][/size]
[i]Nezemřelo to, co věčně odpočívá, a dlouhý věků běh i smrtí smrti bývá.[/i]
Členka klubu přátel Shoggotova prastaropramenu
Verdilith píše:No jako to co se delo na srazu tak to bylo neco... uprime receno,tady si z dikse nikdo na foru srandu nedela a je uznavany(takove maly srovnani)
Mně stačilo, když jste Dikse společně s Hunterem hledali... "Kde je Diks? Diksi! Haf! Haf!" ... ^^
nebyl no,si byl zrovna na hajzlu a delal si tam pruzkum :p
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
Verdilith píše:nebyl no,si byl zrovna na hajzlu a delal si tam pruzkum :p
jako myslis jak sem tam stekal,nebo cmuchal nebo pil z musle "vodu" ?
tywe skoda ze sem te nevidel,ja sem hold ty nejvetsi bouchace a top hrace nepoznal
tywe skoda ze sem te nevidel,ja sem hold ty nejvetsi bouchace a top hrace nepoznal
To si budeš ještě muset zasloužit
Bystrc Bastardz!
You think you're hardcore? You're opposite, rappin softcore.