Pvp cleric
Pvp cleric
Čau scripteři, mám problém. Hraju clerika, mám v makru na ivm kámoše, zatargetnu někoho v boji a normal na něj castim. Když pak ale healnu toho kámoše a pak chci dál smažit toho "někoho", pořád mám target na kámošovi. Musim vždycky targetit znova, a nebo jsou nějaký vychytaný makra?
Dík za pomoc.

Ach jo..
Teď už dvakrát: Ach jo, ach jo..
Jasný, to znám, ale mě jde o to, jesi se nedá třeba do toho healovacího makra narvat, ať to změní target zpátky... No nevim, to je asi blbost.Ulter-Bes píše:v options primo ve hre mas moznost next target, ta se na to da taky pouzit. zmenis s ni target a hned jedes na last do nekoho jinyho (pokud ste 3)
jen, ze to je taky moznost...

Tím targetováním po healu jsem myslel i next target, kromě terčíku.
Ach jo..
- Tatka Smoula
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
Jednoduche . . . pridej si kamose co ho healis jako objekt a target ktery zabijis pod jiny objekt . . . pak muze makry healit kamose utocit a hned obracene aniz bys musel zachytit target . . . takhle mam delane 2 makra na kamose a jedno na target takze v kazdou chvili mam tri targety . . . bez toho si uz pvp za klerdu nedokazu predstavit :p
- Bereg Sunrise
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Panebože já jsem vůůůůůůůl!!! Díky. Ty objekty na kámoše mám přesně takhle udělaný, ale že by mě napadlo dát takhle target i na pkčko, to néééééé. OMG! Díky.Tatka Smoula píše:Jednoduche . . . pridej si kamose co ho healis jako objekt a target ktery zabijis pod jiny objekt . . . pak muze makry healit kamose utocit a hned obracene aniz bys musel zachytit target . . . takhle mam delane 2 makra na kamose a jedno na target takze v kazdou chvili mam tri targety . . . bez toho si uz pvp za klerdu nedokazu predstavit :p
Ach jo..
Další problém.
Kámoše si přidám tímhle:
pak ho chci boostnout timhle:
a ono mi to buď u toho blesu nebo u toho reaktivu hodí hlášku "this spell needs a target object". Prostě to sešle (náhodně?) jedno z nich, a když to zkusim podruhý, tak to občas sešle obě, občas zase jenom jedno. To samý se mi stává, když chci boostnout sebe:
Někdy to jde v pohodě, někdy mi to píše tu hlášku, tak to chvíli mačkám a pak teprve se to podaří, aniž bych dělal cokoliv jinýho. Fakt to nechápu. Mám chybu ve scriptu? Nebo v něčem jiným? Díky za rady.
Kámoše si přidám tímhle:
Kód: Vybrat vše
sub kamos()
UO.exec('addobject kamos')
while UO.Targeting()
wait(100)
wend
end sub
sub BOOSTkamos()
UO.WaitTargetObject('kamos')
UO.Cast("Bless")
wait(3500)
UO.Cast('Reactive Armor')
end sub
sub REL()
UO.WaitTargetSelf()
UO.Cast("Bless")
end sub
Ach jo..
Je možný, že ti ten waittargetobject sezrala nejaka akce, co zustala neobslouzena z predchoziho spatne ukonceneho makra. Zkus namísto
UO.Cast("Bless")
pouzit jen UO.Cast("Bless","kamos").
Edit: Smazan kus kodu, co byl blbe.
UO.Cast("Bless")
pouzit jen UO.Cast("Bless","kamos").
Edit: Smazan kus kodu, co byl blbe.
Naposledy upravil(a) Dondor dne 09.03.2007 16:43:34, celkem upraveno 2 x.
[imho]UO.Targeting() kontroluje jesi ti nevisí v okně UO target. Takový to zaměřovátko :pDondor píše:Kód: Vybrat vše
if(UO.Targetting()) then UO.CancelTarget() endif
UO.CancelTarget() ruší UO.Waitblabla()
Takže
if UO.Waiting() then
UO.CancelTarget()
endif
http://dl.dropbox.com/u/36197238/Phoenix/Phoenix.Scripts.DP.7z