Brněnský vánoční sraz...?
- Dr.Kruxminor
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Stain
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
To byla zas vcera parba:). Divny je, ze jsem se sťal jak motyka, ale vsechno si pamatuju. 5 Keltů, 2 velky vodky, 1 velka Becherovka, 1x 12yr Jameson.
Diky Piscote, ze ses zastavil. Tak opilej jsem nebyl uz dlouho. Na strizliveni jsem vzal pecha cestu Úvoz - Údolíček, kde jsem stopl rozjezd a ty posledni dve zastavky se nechal vezt. Domu jsem dorazil v kolem 1(což se divím, že tak brzo. Cesta mi byla dost úzká, protoze jsem porad jednou nohou padal z patníku:). Svete div se není mi ani trochu blbě.
Diky Piscote, ze ses zastavil. Tak opilej jsem nebyl uz dlouho. Na strizliveni jsem vzal pecha cestu Úvoz - Údolíček, kde jsem stopl rozjezd a ty posledni dve zastavky se nechal vezt. Domu jsem dorazil v kolem 1(což se divím, že tak brzo. Cesta mi byla dost úzká, protoze jsem porad jednou nohou padal z patníku:). Svete div se není mi ani trochu blbě.
My skin is not my own - Leto II. Děti Planety Duna
- Trollhammaren
- Paper Elemental
jojo nějak to zorganizujeme napíšu kostrovi a nějak se to pořeší by mě zajímalo jak šermuješ za střízliva když si ještě po asi 7 pivech dokázal svým stylem alá laní přískoky porazit nás obaOldrich píše:Trollhammere tak kdy dame nejakej sraz s Kostrou?? Moje chutove poharky či šermířský skill je připraven
YHBT. YHL. HAND.
www.youtube.com/watch?v=anwy2MPT5RE(od 0:32)
- Trollhammaren
- Paper Elemental
5 vodek to bych dostal IKPiscot píše:No tyjo, já měl to v tý hospodě, pak v Boby 5 vodek a těžce jsem fizznul. Chvíli jsem byl zelenej, pak bílej pak jsem spal a pak jsem si musel odlehčit a konečně jsem chytil barvu a jeli jsme domů...ale nechápu jak jsem se mohl takhle zrušit...obyčejně vydržím těch vodek 2x víc...
YHBT. YHL. HAND.
- Ash
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Hosi neblbnete, Mara vas vsechny prepije....Trollhammaren píše:5 vodek to bych dostal IKPiscot píše:No tyjo, já měl to v tý hospodě, pak v Boby 5 vodek a těžce jsem fizznul. Chvíli jsem byl zelenej, pak bílej pak jsem spal a pak jsem si musel odlehčit a konečně jsem chytil barvu a jeli jsme domů...ale nechápu jak jsem se mohl takhle zrušit...obyčejně vydržím těch vodek 2x víc...
U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
- Magestikus
- Slime Flourisher
- Kontaktovat uživatele:
5 vodek? IK? Mas ocividne maly ressistyTrollhammaren píše:5 vodek to bych dostal IKPiscot píše:No tyjo, já měl to v tý hospodě, pak v Boby 5 vodek a těžce jsem fizznul. Chvíli jsem byl zelenej, pak bílej pak jsem spal a pak jsem si musel odlehčit a konečně jsem chytil barvu a jeli jsme domů...ale nechápu jak jsem se mohl takhle zrušit...obyčejně vydržím těch vodek 2x víc...
- Lizard
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Asi nedostal ruskou lekci jako jáMagestikus píše:5 vodek? IK? Mas ocividne maly ressistyTrollhammaren píše:5 vodek to bych dostal IKPiscot píše:No tyjo, já měl to v tý hospodě, pak v Boby 5 vodek a těžce jsem fizznul. Chvíli jsem byl zelenej, pak bílej pak jsem spal a pak jsem si musel odlehčit a konečně jsem chytil barvu a jeli jsme domů...ale nechápu jak jsem se mohl takhle zrušit...obyčejně vydržím těch vodek 2x víc...
Bystrc Bastardz!
You think you're hardcore? You're opposite, rappin softcore.
You think you're hardcore? You're opposite, rappin softcore.
- Trollhammaren
- Paper Elemental
já su zvyklej jedině na pivo a na tequilu jinak mám resisty tak na 30 procentech na ostatní chlastLizard píše:Asi nedostal ruskou lekci jako jáMagestikus píše:5 vodek? IK? Mas ocividne maly ressistyTrollhammaren píše: 5 vodek to bych dostal IK
YHBT. YHL. HAND.
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Imp aen Cillin
- Order Leader
- Kontaktovat uživatele:
To je fuk, hlavne kdyz to tece, ma voltaz a nedrazdi zaludek (treba takovej fernet alias lak na rakve alias dech mrtve milenky) :p
[url=http://zapisnik.maly.cz/462278-trvale-udrzitelna-krava-ii.php]Dvanáctero figur zápasu perem čili příručka písemné polemiky - aneb co znamenají ta latinská slova?[/url]
[b]the Gods told me to do it![/b]
[b]the Gods told me to do it![/b]
- Trollhammaren
- Paper Elemental