Mage
- Bereg Sunrise
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
- Imp aen Cillin
- Order Leader
- Kontaktovat uživatele:
Jen nekteryma.Duffy píše:Roste, nekolik tisic, da.Twenty píše:jo díky a ještě jedna otázečka:jestli to roste aspon trochu rozumě a kolik řádově se na to vypotřebuje svitků prázdnejch a jesli se s těma svitkama dá trejnit mgr.Heh pardon to bylo víc otázek
[url=http://zapisnik.maly.cz/462278-trvale-udrzitelna-krava-ii.php]Dvanáctero figur zápasu perem čili příručka písemné polemiky - aneb co znamenají ta latinská slova?[/url]
[b]the Gods told me to do it![/b]
Tak teď jsi do toho vlil více světlaImp aen Cillin píše:Jen nekteryma.Duffy píše:Roste, nekolik tisic, da.Twenty píše:jo díky a ještě jedna otázečka:jestli to roste aspon trochu rozumě a kolik řádově se na to vypotřebuje svitků prázdnejch a jesli se s těma svitkama dá trejnit mgr.Heh pardon to bylo víc otázek
K topiku: mgr sem tam vyleze kouzlením svitků kouzel kruhu 3 a výše.
Tedy, snad...
- Imp aen Cillin
- Order Leader
- Kontaktovat uživatele:
Neni tomu tak. Jedine, co omezuje kouzlitelne kruhy, je morf pres hulku.Fosfik píše:Čautě, hele u mága je nejpoužívanější obyč leather že jo, pač v okovanym leatheru nejdou kouzlit všechny kruhy že? Pak by mě zajímalo využití toho pokovanýho leatheru, jestli tomu tak je .
[url=http://zapisnik.maly.cz/462278-trvale-udrzitelna-krava-ii.php]Dvanáctero figur zápasu perem čili příručka písemné polemiky - aneb co znamenají ta latinská slova?[/url]
anoFosfik píše:já se právě ptám, abych případně nekupoval zajíce v pytli, mám to zažité z jiného shardu tak, že v obušené kůži nešly všechny kruhy. Takže vystužená kůže je uplně použitelná jako obyč?Imp aen Cillin píše:Neni tomu tak. Jedine, co omezuje kouzlitelne kruhy, je morf pres hulku.
Nexios