Dávej si bacha, nebo tě nabonzuju na vyšší místa :pHajnak píše:Jasny - kdyz te nekdo balil, hned ti bylo jasny, ze te za pul hodky prefikne, taks byla rada...![]()
Brněnský vánoční sraz...?
- Carolyn
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Re: ...
[size=92][b]Pískle.[/b][/size]
[i]Nezemřelo to, co věčně odpočívá, a dlouhý věků běh i smrtí smrti bývá.[/i]
Členka klubu přátel Shoggotova prastaropramenu
[i]Nezemřelo to, co věčně odpočívá, a dlouhý věků běh i smrtí smrti bývá.[/i]
Členka klubu přátel Shoggotova prastaropramenu
- Hajnak
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
Re: ...
Ja chtel jen podtrhnout, zes nebyla ve ctrnacti naivni... : )) neber si to nijak osobne: PCarolyn píše:Dávej si bacha, nebo tě nabonzuju na vyšší místa :pHajnak píše:Jasny - kdyz te nekdo balil, hned ti bylo jasny, ze te za pul hodky prefikne, taks byla rada...![]()
- Lizard
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
No to je fakt 18 by tě sejmula a pak odešla a já vlastně zapoměl že ty si true hip-hoper a disko kluby nejsou pro tebe vhodnéHunter píše:tjn .. ctrnactky, ktery jste se snazili pozvat do disko klubu s vama nesly a my za to muzem ;PLizard píše:No ode mě aspon neutíkaj holky jak od tebe
Bystrc Bastardz!
You think you're hardcore? You're opposite, rappin softcore.
- Dr.Kruxminor
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Tady je to normální. Aspoň mají modi práciPiscot píše:Všude někdo se hádá, nebo si ostře vyměnujě názory, nebo se na někoho osočuje, nebo někoho shazuje a podobně.

Kupec, řezník a sedlák v jedné osobě
Člen Klubu přátel Absinthu
Nejhodnější hráč na DP
Klikni[url=http://krux.ada-net.cz/Krux.wmv]TADY![/url]
Nejhodnější hráč na DP
Já vím. Ale proč. Pokud má někdo s někým problémy v realu a nejsou to prkotiny, tak pochopim že se nemají rádi. Ale pokud se někdo hádá kvůli nějaký hře, to je podle mě ubohost.Dr.Kruxminor píše:Tady je to normální.Piscot píše:Všude někdo se hádá, nebo si ostře vyměnujě názory, nebo se na někoho osočuje, nebo někoho shazuje a podobně.
A taky je fakt že občas někdo něco napíše a druhý den...nebo i za hodinku...z toho vychladne a už to tak nemyslí. No ale to je fuk. Aspoň si tu svýma moudrama naženu pár postíků a třeba jednou budu jak Malakai

- Dr.Kruxminor
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Malakai už na postech nemaká. Mocní dží em mu bugli číslo příspěvků. Tak trucuje. Každopádně s tím nadáváním máš pravdu, ale hlavně že se tu spoň něco dějePiscot píše:...

Kupec, řezník a sedlák v jedné osobě
Nejhodnější hráč na DP
Nejhodnější hráč na DP
Ja sice nejsem true hip-hoper, ani hiphop neposloucham, ale na disko taky nelezu...Lizard píše:No to je fakt 18 by tě sejmula a pak odešla a já vlastně zapoměl že ty si true hip-hoper a disko kluby nejsou pro tebe vhodnéHunter píše:tjn .. ctrnactky, ktery jste se snazili pozvat do disko klubu s vama nesly a my za to muzem ;PLizard píše:No ode mě aspon neutíkaj holky jak od tebe
podpis
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
sejmula ? tak to chodi u vas v Brne ? ze chodej kolem osmnactky s lopatama a 4noreason s nima placaj capky po kebulich ? nebo jak ? .. no jeste, ze tam nebydlim ..Lizard píše:No to je fakt 18 by tě sejmula a pak odešla a já vlastně zapoměl že ty si true hip-hoper a disko kluby nejsou pro tebe vhodné
hele .. zdaleka neposloucham jen hh .. ale do klubu obsancovanejch neonama, ze kterych vychazeji takovyhle typy lidi (hrozne malem modelky, co jim neni ani patnact a chtej po me pripalit cigo), fakt nechodim .. ani takove nezvu na posezeni .. to se na me preci nesmis zlobit
Nexios
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Seš si tak jistá něco mi to říkáCarolyn píše:Btw ... '74-'75

Gil-Galad, nekromancer Lorda Elrica
Feanor, léčitel Lorda Elrica, nositel živé vody
"If you immediately know the candlelight is fire, then the meal was cooked a long time ago."
"How deep is the river if you cannot see the bottom?"
Feanor, léčitel Lorda Elrica, nositel živé vody
"If you immediately know the candlelight is fire, then the meal was cooked a long time ago."
"How deep is the river if you cannot see the bottom?"
- Lizard
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Hmm a tys tam byl že víš jak to tam vypadá a kde sme seděli?Týjo a co je tak strašnýho na tom že chce zapálit cígo?Po tom cos tam zamumlal by utekla každáHunter píše:sejmula ? tak to chodi u vas v Brne ? ze chodej kolem osmnactky s lopatama a 4noreason s nima placaj capky po kebulich ? nebo jak ? .. no jeste, ze tam nebydlim ..Lizard píše:No to je fakt 18 by tě sejmula a pak odešla a já vlastně zapoměl že ty si true hip-hoper a disko kluby nejsou pro tebe vhodné
hele .. zdaleka neposloucham jen hh .. ale do klubu obsancovanejch neonama, ze kterych vychazeji takovyhle typy lidi (hrozne malem modelky, co jim neni ani patnact a chtej po me pripalit cigo), fakt nechodim .. ani takove nezvu na posezeni .. to se na me preci nesmis zlobit
Bystrc Bastardz!
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
when I look on in your eyes then I find that I'll do fineCarolyn píše:Btw ... '74-'75
(Já vím, že mi nikdo nerozumíte... :p )
when I look on in your eyes then I'll do better
vim jak to tam vypada .. videl jsem fotky .. a byl jsem poveden, jak to tam vypadalo .. pokud bys to uz chtel resitLizard píše:Hmm a tys tam byl že víš jak to tam vypadá a kde sme seděli?Týjo a co je tak strašnýho na tom že chce zapálit cígo?Po tom cos tam zamumlal by utekla každá
a co je na tom, ze chtela zapalit ? nic .. jen rikam, ze se s takovejma lidma nekamaradim .. nerikam, ze jsou spatni, rikam, ze s nima nekamaradim
btw jinak zajimave, ze odeme holky neutikaj .. mozna, jak to porad opakujes, to bude tvuj problem .. nechces se nam sverit ? ;]
Naposledy upravil(a) Hunter dne 07.12.2006 17:21:27, celkem upraveno 1 x.
Nexios