Loterijní soutěž
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Re: Loterijní soutěž
Neplánuje se ještě druhá loterie, pro hráče, kteří nemají o barvu těla zájem? Je to super pro morfující, ale pro humany to je nic moc odměna.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
True victory is victory over oneself.
True victory is victory over oneself.
suhlasim s mephistom...samozrejme quest je dobrovolny.. ale hlavna cena oslovi len malu cast hracov co je skoda.. je tam aj druha cena a moznost rare brnka ale ked uz mohlo by byt aspon ukazane o co sa hraje... pripadne doplnenie hlavnej ceny aj o nieco pekne pre hrdinov co farbu pleti skryvaju pod brnenim....
- Napospas
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Nerad bych, aby to vyznělo jako kritika, jsem moc rád, že loterie funguje, ale nešlo by trochu pošpěkulovat nad 'Rare class reward', resp. trochu zohlednit specializaci? Sbírám stříbrňáky s monkem a padla mi zatím 3x +9 MF jednoručka a 2x +9 štít Samozřejmě je to lepší než nic, ale kdyby místo toho padaly dvouručky nebo cler části, tak je o něčem úplně jiném..
Napospas[Spolek], chudý příbuzný
Pospo, tohle můžeš vyřešit trhem, od toho tady je. Je pravda, že není ve svých nejlepších letech, ale beztak.Napospas píše: ↑04 bře 2019 13:24 Nerad bych, aby to vyznělo jako kritika, jsem moc rád, že loterie funguje, ale nešlo by trochu pošpěkulovat nad 'Rare class reward', resp. trochu zohlednit specializaci? Sbírám stříbrňáky s monkem a padla mi zatím 3x +9 MF jednoručka a 2x +9 štít Samozřejmě je to lepší než nic, ale kdyby místo toho padaly dvouručky nebo cler části, tak je o něčem úplně jiném..
- Napospas
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Toš jak jste kdo na tom, otevřel už někdo aspoň II.?
Já teda zatím 16 lupenů, 3x III. zbytek IV., naštěstí mě to už trochu pustilo, ale ze začátku se mi fakt špatně spalo, jak jsem furt chtěl sbírat :p
Já teda zatím 16 lupenů, 3x III. zbytek IV., naštěstí mě to už trochu pustilo, ale ze začátku se mi fakt špatně spalo, jak jsem furt chtěl sbírat :p
Napospas[Spolek], chudý příbuzný
3x padla IV. cena a 2x Voldemord
Kdy bude další kolo loterie??
Tohle kolo už skončilo první cena padla tak je načase začít další kolo
Tohle kolo už skončilo první cena padla tak je načase začít další kolo