Help píše: 26.01.2019 12:37:55
No v prvom rade luke ak natrtkas hlavou 3x do statiku tak je jasne ze ho nedozenies, to ale neznamena ze ma speedhack. Ano vela ludi pouziva FPS patch, ale nikdy ked sme behali proti fingerchvostom sa nestalo aby sme vam proste zmizli na rovinke to proste nejde. Ludia co hraju pvp by speedhack spoznali. Cize myslim ak by sa povolila nejaka urcita verzia FPS patchu dala sa na web nech sa kazdy rohodne ci stym hrat chce alebo nie. Ak by sa potom naskytol pripad ze niekto zapal speedhack, myslim ze hraci by to spoznali. Ak ten speedhack log nevie zachytit ale zachyti ho rovnako ako FPS patch tak by sa GM tym mohol stale obratit na hracov a pri takomto detekovani sa proste opytat danych hracov co to videli v akcii a ak potvrdia ze bol fakt rychly tak by sa to mohlo trestat. Ale bola by fakt skoda mat moznost hrat na nezasekanej ultime a kvoli tomu ze mozno nejaky ****** zapne speedhack to mat zakazane.
Hyena a podobny smetiarsky tratalaci, nerozumiem o akych vyhodach vy rozpravate? To ze lognes raz za tyzden a skapes behom 3 sekund to nemozes zhodit na fps patch, tak isto si skapal aj pred 2 rokmi ked nikto o ziadnom fps patchi ani nepocul. Keby taketo reci mali fingerfasty luke kulich atd.(to su ludia ktory proti nam behali aktivne pvp ) to by mohlo byt este ok, ale kedze sme to mali zapate seci tak nikde nie je ziaden problem. O vyhodach hovoria iba ludia ktory proti nam behali pvp 1 alebo 2 krat a su to ludia ktory hrali aj pred 2 rokmi a su stale rovnaky hnoj. Dakujeme nech sa paci
Ty dilino počúvaj, ja som hral pvp pred 10 rokmi a nie pred 2 rokmi ako píšeš. Vtedy sa hralo fér pvp a hrať som to vedel obstojne, zato že si ty vtedy ťahal káčera po zemi a ani si netušil o očom je pvp je úplne v poriadku. Ide tu o to, načo by sa na vás sťažovali ľudia čo to tiež používali nedáva žiadnu logiku, naposledy som logol to vaše pfspatch pvp 1x som zdochol 1vs6 a to tak, že ste ma doskočili v lese po 10 sekundách a to som sa nezasekol o žiadny statik. V živote si pvp hrať nevedel loguješ iba keď máte slušné počty a aj to musíš mať zapnutý fpspatcher aby si nezdochol ako prvý . To že vy smradi si tu beháte na takýchto programoch odrádza normálnych hráčov od pvp. Čiže výsledok je že proti Vám hrať nikto nebude a ak áno iba v presile aby vám pekne vyprášili hlavičky . Ja som s pvp úplne sekol nezaujímajú ma vaše vylepšené klienty. V dobách keď som behal pvp sa hralo na skill, teraz sa hrá na to kto má lepší externý program , tak sa môžete medzi sebou s fingerfastom a podobnými bugermi hrajkať. Ja som žiadne page nepísal lebo nehrám takéto špinavé pvp. A to že vyjadrujem svoj názor je moja vec, som tu od začiatku a vždy keď nejakého bugera zmazali tak tu plakal. Nič nové, aj tak si vykvasíte novú postavu najlepšie 1 na celom acconute s vecami v domčeku a keď vás zmažú tak založíte novú , lebo bez vylepšení to ľudia ako ty hrať ani nevedia .
A keď ti tie vylepšenia vraj nepomáhajú tak načo ich dpč používate.
Za takého dlhodobé zneužívanie externého programu sa dávalo zmazanie všetkých logovaných postáv/accoutov plus Ban ip, takže ste pochodili až s nepochopiteľne nízkym trestom. Byť tebou držím hubu a krok.
Človek už nemá chuť ani lognúť pomali, keď vidí aké indivíduá tu už ostali na tomto serveri, 50x Vás zmažú, ale aj 51x tu smrdíte. Česť pár normálnym ľuďom, ale tí to pvp ani nehrajú z pochopiteľných dôvodov.