mám jeden takový důležitý dotaz, proč GM chtěji hráčům hru znepříjemňovat?
Možná je to můj osobní pocit možná si někdo zvyšuje ego, ale aby na popud PK hráčů, kteří mají sami máslo na hlavě, někdo dávál basu a logy je celkem směšné.
Prohřešek - Kdyz trenuju novou postavu na HB a sejme me kostlivec, nepobezim tam s magem abych se ressnul. Pokud ano, budu behat jinde. Klasifikovano jako podpora na dualu v PvM. Basa a logy.
Pravidla - je zakázané sám sebe se na dual clientu jakkoliv podporovat v PvM či PvP. (např. Jít jeden dungeon 2 clienty je zakázáno).
Myslím, že tohle by se mohlo brát trošku s rezervou - klasifikace podpora v PvM na HB pri trainu je celkém směšné až postavené na hlavu, v době kdy tady nikdo nehraje a bojové skilly se defacto nedají vytrénovat jinak než mlácením monster na HB. A to že mě tam chcípne postavička, a vím je sice lenost nedojít k ressu a ressnout se na HB, ale určitě bych to neklasifikoval jako nějakou podporu v PvM?
Vím že mě naprášili PKčka co tam kempí na noobiky a také si asi hantí ego, ale btw. to že Windex a ještě nějaký pomatenec s ním, utočí na HB na mostra které jsou kolem mě, aby je přilákali a zabili mě, to je asi vše v pořádku? Vlastně není, ale beru hru s rezervou a bohužel nejsem práskač. Před nějakou dobou si tady někteří lidé stěžovali ohledně "Kiky" že ten a ten je bonzák

Byl bych rád, aby i Windex a jeho kolega (poraďte mě, včera behali pvp cove, taky mág, archmage robu, klobouk, a takové zelené kůže +25) kteří na HB utočili a potom se ještě chvástali, že ze skeletonu a wraithu které jsem dorazill měli Lorda, dostali také basu/logy.
Pro příště prosím GM Team rovnoprávnost, prohřešky posuzovat dle selského rozumu, a také objektivnost.
BTW. Sekání v jailu, nevím ale jsem z toho docela vedle, nevím kde chodit a co sekat, akorát mě k trestu přibývají další logy - prosím o vysvětlení co a jak.
Mějte se krásně.