Quest, ve kterém vám bude odměnou mystic předměty pro vaše povolání.
V dungeonu FDD se nachází za místností se slzičkami npc, který vám za mystic crystaly dá mystic recepty (v poměru 1:1). Na receptu se po dvojkliku objeví seznam mystických komponentů, které musíte pro daný seznam vzít. Také si budete muset opatřit vstupenku do síně mystiků, kterou buď koupíte, nebo ji cleric s max spirit speakem vymění v Despu za mystic krystaly (v poměru 1:1).
Jakmile máte recept(y) a všechny komponenty na něm uvedené, popadněte celý náklad a vstupenku a vydejte se do dungeonu CV, kde se v předposlední místnosti nachází gate. Ta vás teleportuje do síně mystiků, kde si najdete npc pro své povolání a provedete s ním transakce. Lze s sebou na jeden vstup vzít tolik receptů, kolik chcete.
Mystiky
Povolání Jméno NPC Mystik Vlastnosti mystiku
Cler Barnicus Bishop's Hat +5% healing, +5% rezisty, při nasazení přidá +30 hp, při sundání ubere
Necr Anraki Dark Skull +5% necronamcy, +5% rezisty, +0,5% magery, pri nasazení ubere 20 HP a pridá 20 many, kdyz je necro na jezditku zabije mu ho to pri pouziti a da manu
Vamp Sargoneiol Bloodsuck Spike +10% fencing, +10% tactics, při manipulaci vám ubere 500 karmy, při bouchání má schopnost vysávat fame a předat vám ji
War Warthun Dark Moon Warhammer +10% tactics, +10% macefighting, při použití a zatargetnutí non-human npc vás parne, nastaví hp a stamku na 30 a cíli ubere +- 800 hp, pokud máte při použití málo hp dá vám ik!
Rang Gorthos Mystical Crossbow +7% tactic , +7% archery, hiduje pri úspešném zásahu cíle, dále dává jed, ale velikost otravy závisi na velikosti skillu poisoning
Mage Sorchos Mystical Staff +5% magery, +10% rezisty, pokud je aktivována, po úspěšném zásahu promění npc ve slepici
Pal Luriancus Goldenscale Shield +10% parring ,+5% magery, +42 Armor, při dvojkliku vypadne šupina, která funguje jako Wand of Sacrifice
Craft Lubacus Bandana of Hiden Miner Při nasazení instant invis
Seznam mystických komponentů
Mystik Padá z
Ball Všechny druhy gazerů
Beeds Draci
Crystal Vojáci temného, krakeni
Flower Dark vampíři, harpyje
Leaf Veškeré druhy stromů
Stick Lichové
Stone Silnější elementálové rud
Mystici
- Xorine
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mystici
Jeste jedna vec... pokud jste zapomeli nebo si nejste jisti s jakym npc si mate promluvit pro dany mystik na sve povolani staci pred vstupem do sine mystiku poklikat na vstupenku a ona vam rekne s kterym NPC mate promluvit.
Pokud se ale spletete tak v dungeonu ice se nachazi npc ktere vam "spatny" mystik vymeni.
(nevim zda za poplatek ci ne nikdy se mi to nestalo)
Pokud se ale spletete tak v dungeonu ice se nachazi npc ktere vam "spatny" mystik vymeni.
(nevim zda za poplatek ci ne nikdy se mi to nestalo)
Re: Mystici
Mohl by prosím někdo z GM zkontrolovat jestli mystici berou správný počet komponent? Konkrétně dnes sem si byl pro 10 mystiku, třikrát sem přepočítával jestli mám dost mystiku a nakonec sem udělal jen 9 kladiv na wara protože mě záhadně zmizeli 4 m.bally a nutno podotknout že to není první pripad...diky