Guild hry 2018 - mezihry
Re: Guild hry 2018 - mezihry
Dekujeme za info, grauluji vsem vyhercum.
Presto ze jsme vyhrali, rad bych zde dal zpetnou vazbu.
Prosim at pristi mezihra je klidne opet dung na cas, nebo cokoliv, nad cim se musi premyslet u pripravy a samotny "Event" je pak zalezitost max 1-2h. Treba i vice pokusu, nevim, ale jen ne harv monster ;].
Toto byla opravdu velmi casove narocna a strasne nudna cinnost (na rozdil od dungovani/questovani) nicmene neucast v mezihre v podstate pro nas znamenal prenechani vyhry MG a nemoznost vyrovnani, takle mame stale jeste nejakou nadeji (i kdyz malou ;]).
Samozrejme netusim jake jsou plany na dalsi mezihry a mnozstvi inku, ktere se bude rozdavat.
Prosim neberte to nijak zle, jde jen o konstruktivni kritiku tohoto eventu.
Dekuji za poradani a vazime si jakehokoliv casu co jste do guildher investovali.
Presto ze jsme vyhrali, rad bych zde dal zpetnou vazbu.
Prosim at pristi mezihra je klidne opet dung na cas, nebo cokoliv, nad cim se musi premyslet u pripravy a samotny "Event" je pak zalezitost max 1-2h. Treba i vice pokusu, nevim, ale jen ne harv monster ;].
Toto byla opravdu velmi casove narocna a strasne nudna cinnost (na rozdil od dungovani/questovani) nicmene neucast v mezihre v podstate pro nas znamenal prenechani vyhry MG a nemoznost vyrovnani, takle mame stale jeste nejakou nadeji (i kdyz malou ;]).
Samozrejme netusim jake jsou plany na dalsi mezihry a mnozstvi inku, ktere se bude rozdavat.
Prosim neberte to nijak zle, jde jen o konstruktivni kritiku tohoto eventu.
Dekuji za poradani a vazime si jakehokoliv casu co jste do guildher investovali.
http://spolek.rivil.com/?i=5&g=1&img=1009
Individuální ceny jsou rozdány, naleznete je v bance vlevo nahoře 

Řeším:page, nájmy, questy, herní záležitosti
NEřeším: hesla, blokované účty, prohřešky
Kontakt: přes stránku na FB nebo PM zde na fóru. Případně Discord
FACEBOOK
YOUTUBE
YOUTUBE
Zdravím, nic jsem nenašel .. tedy v případě, že jsou oceněny první 4 místa jak bylo původně psáno...GM Alois píše: 15.10.2018 19:54:43 Individuální ceny jsou rozdány, naleznete je v bance vlevo nahoře![]()
Gratulace Spolku, drsně jste se kousli na takovou nezábavnou činnost 

Diky. Bylo to tak na chocholouska, jeste ted slintam. Pred vitezem, kobouk dolu, vic jak 200ks, to bylo 24/7...Han Gamms píše: 16.10.2018 10:46:35 Gratulace Spolku, drsně jste se kousli na takovou nezábavnou činnost![]()
No snad nalezneš. Vlevo nahořeSikus píše: 15.10.2018 20:56:05 Zdravím, nic jsem nenašel .. tedy v případě, že jsou oceněny první 4 místa jak bylo původně psáno...

FACEBOOK
YOUTUBE
YOUTUBE
Sakra, za 6.5M MGikum? A ja mel pripravenejch 10M ;]. Ale jinak slusnej vejvar na 9 kozkach, to musim uznat

- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Vsak jsme taky Rebornu jednou kuzi prispeli

Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
True victory is victory over oneself.
Hehe, tak to je fakt dobryMephist píše: 18.10.2018 17:40:05Vsak jsme taky Rebornu jednou kuzi prispeliA zaroven odhalili adepta, co ma postavu v jine guilde
![]()

Kazdopadne at to letost vyhraje kdokoliv tak jisty je to ze Reborni uz vyhrali

- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Aspoň je to motivace pro ostatní guildy, že i s menší snahou se mohou mezihry vyplatitdacaleb píše: 18.10.2018 18:20:07Hehe, tak to je fakt dobry.
Kazdopadne at to letost vyhraje kdokoliv tak jisty je to ze Reborni uz vyhrali, krabku / ohradku mit sice asi nebudou ale mamon peknej.
![]()

Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
Je mi líto, že se ten inkoust z meziher nenalil rovnou té guilde do soutěžního kamene, popř. se to neošetřilo jinak... s takovou je jasné, že vyhraje ten kdo má víc peněz.
Guildovní hry i mezihry se mi velice líbí, a fakt si cením aktivity GM týmu. Výše zmíněná drobnost je jen konstruktivní návrh do budoucna, který by ty guild hry snad udělal trochu víc fér.
Guildovní hry i mezihry se mi velice líbí, a fakt si cením aktivity GM týmu. Výše zmíněná drobnost je jen konstruktivní návrh do budoucna, který by ty guild hry snad udělal trochu víc fér.
Nijak se to neliší od možnosti kšeftovat s inkoustem nalezeným různě po světě ...Sikus píše: 23.10.2018 21:41:31 Je mi líto, že se ten inkoust z meziher nenalil rovnou té guilde do soutěžního kamene, popř. se to neošetřilo jinak... s takovou je jasné, že vyhraje ten kdo má víc peněz.
To vskutku ne, ale v tomto případě se sem-tam prodává jeden kus inku (aspoň co jsem si všiml). A lidi si navykli na neskutečný mamon .. někteří chtějí až tolik, že je odmítají i samotní MG (viz. ten blázen na trhu co za to chce 700k + 7x +15 kombo + 7x +9 zbran).Raziel píše: 24.10.2018 08:11:12Nijak se to neliší od možnosti kšeftovat s inkoustem nalezeným různě po světě ...Sikus píše: 23.10.2018 21:41:31 Je mi líto, že se ten inkoust z meziher nenalil rovnou té guilde do soutěžního kamene, popř. se to neošetřilo jinak... s takovou je jasné, že vyhraje ten kdo má víc peněz.
Když už tady bylo několikrát zmíněno, že to prej není o skillu a aktivitě guildy ... tak to asi opravdu není, je to z části i o mamonu. A na to si dotyčný, který měl tu připomínku, myslím nemá proč stěžovat.
To by nemělo být nikdy ... kupovat body jakkoliv jako mechanika dohánění bodů je prostě nesmysl (to samé bylo u systému bran). O to víc když jsou ceny takové jaké jsou. Můžou skončit první a budou mít z cen to samé co by měli jako když by skončili druzí (MG si asi hodí kostkou o to co si vemou)Sikus píše: 24.10.2018 11:40:45 Když už tady bylo několikrát zmíněno, že to prej není o skillu a aktivitě guildy ... tak to asi opravdu není, je to z části i o mamonu. A na to si dotyčný, který měl tu připomínku, myslím nemá proč stěžovat.

Bejt ve spolku tak se na to vykašlu a zkusím se domluvit s MG na tom kterou z cen si vemou oni a kterou my a at klidně mají tu prestiž skončit první

Tady se podcenuje síla diplomacie. Vzhledem k tomu že ostatní guildy nemají možnost ovlivnit výsledek je to podle mě logičtější. Spolek to stojí více energie držet krok než MG.
- Nait Magusanus
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
imho o ceny ani nejde, spis akorat o tu prestizRaziel píše: 25.10.2018 11:10:06Bejt ve spolku tak se na to vykašlu a zkusím se domluvit s MG na tom kterou z cen si vemou oni a kterou my a at klidně mají tu prestiž skončit první![]()

To je zase špekulováníhoRaziel píše: 25.10.2018 11:10:06 Bejt ve spolku tak se na to vykašlu a zkusím se domluvit s MG na tom kterou z cen si vemou oni a kterou my a at klidně mají tu prestiž skončit první![]()
Tady se podcenuje síla diplomacie. Vzhledem k tomu že ostatní guildy nemají možnost ovlivnit výsledek je to podle mě logičtější. Spolek to stojí více energie držet krok než MG.

Žádná síla diplomacie se tady nepodceňuje, kdybychom to tak chtěli udělat, tak v podstatě nikdo o nic nehraje a místa už jsou daný a hry by nebyly hry. Stejně by to dopadlo v případě, že bychom to hráli kvůli odměnám - odměny za hry jsou ve stavu, kdy hrát jen kvůli nim se nevyplatí nikomu, takže kvůli tomu to taky nehrajem. A jestli si myslíš, že to hrajem jako otroci, abychom se vyrovnali MG, tak máš asi taky špatný představy, hrajem to podobně, jako kdyby hry nebyly, jen ty hry nám trochu ukazujou cestu, co v té hře momentálně dělat.
Tak se pojdme domluvit, date si pauzu, misto probdene noci u monitoru, pomilujete zeny, zajdete si v patek a sobotu na pivko/jointika a prenechate nam prvni misto?Nait Magusanus píše: 25.10.2018 12:35:34imho o ceny ani nejde, spis akorat o tu prestizRaziel píše: 25.10.2018 11:10:06Bejt ve spolku tak se na to vykašlu a zkusím se domluvit s MG na tom kterou z cen si vemou oni a kterou my a at klidně mají tu prestiž skončit první![]()
![]()
Mi vam zas na oplatku nechame tu ohradku? :] Nebo chcete krabku? (jak rika nas battle druid Stillak "A na co jako je ta krabka?"... "To je jako pro lidi co si neberou regy do dungu?" ;]).
Ale to asi neprojde, co ?

Ahoj,
právě teď jsem dokončil přípravy a spustil mezihru 3. Nevím jak jí nazvat, proto bych jí říkal asi tajemnou.
Doba trvání bude než jí někdo dokončí. Na konci najdete poklad. U pokladu mi pošlete i page prosím. Ať plného nebo prázdného.
Účastnit se mohou i neguildovní, a mohou získat poklad na konci.
Prvním Vaším krokem by mělo být objevit knihy s nápovědami v různých dungeonech. Ke knihám by se mělo dostat v celku snadno. Maximálně do dvou hodin, pokud jsou na konci dungeonu (čti lehké a střední dungeony), počet těchto nápověd se vejde na ruce člověka, který není nešikovným truhlářem, nedejbože dřevorubcem.
Ceny pro guildovní.
Vyluštění do 18.11.
Cena pro prvního - 15 inkoustu.
Vyluštění po 18.11.
Cena pro prvního - 5 inkoustu.
Hodně štěstí při hledání, hádaní a bádaní.
Poklad až jej budu mít k dispozici a schválen tak pošlu.
právě teď jsem dokončil přípravy a spustil mezihru 3. Nevím jak jí nazvat, proto bych jí říkal asi tajemnou.
Doba trvání bude než jí někdo dokončí. Na konci najdete poklad. U pokladu mi pošlete i page prosím. Ať plného nebo prázdného.
Účastnit se mohou i neguildovní, a mohou získat poklad na konci.
Prvním Vaším krokem by mělo být objevit knihy s nápovědami v různých dungeonech. Ke knihám by se mělo dostat v celku snadno. Maximálně do dvou hodin, pokud jsou na konci dungeonu (čti lehké a střední dungeony), počet těchto nápověd se vejde na ruce člověka, který není nešikovným truhlářem, nedejbože dřevorubcem.
Ceny pro guildovní.
Vyluštění do 18.11.
Cena pro prvního - 15 inkoustu.
Vyluštění po 18.11.
Cena pro prvního - 5 inkoustu.
Hodně štěstí při hledání, hádaní a bádaní.
Poklad až jej budu mít k dispozici a schválen tak pošlu.
FACEBOOK
YOUTUBE
YOUTUBE