Zdravím, chtělo by to obnovit opět funkci "guards" v Minoc dolu. Jelikož tam nejde resovat, tak necápu jak tam jde vůbec kouzlit ostatní kouzla.
Není normálni aby tam PK chodilo pojíždět NB hráče kteří jsou bez možnosti ochrany. A to, že berou i blbý iron je už snad zoufalství ze strany některých PK.
Obnovení stráží v Minoc dolu
-
- Slime Flourisher
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Re: Obnovení stráží v Minoc dolu
A jsi při kopání AFK?A kolik máš mining?
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
-
- Slime Flourisher
Afk nejsem, ale přes paru se těžko utíká s ironem v báglu.
Mining už hold skoro 90. A z dolu se mi nechce odcházet kvůli tréninku BS hnedka.
Mining už hold skoro 90. A z dolu se mi nechce odcházet kvůli tréninku BS hnedka.
to bude asi tím, že tady se gz a stráže zrušily a v dolu v Umbře se zavedl důl se stejnými vlastnostmi - gz a safe tréning asi do 60 miningu.... možná i víc, když neopustíš důl, ale takhle to bylo i v Minocu
-
- Slime Flourisher
Jestli to zrušení mělo nějaký důvod tak ok. Já jen si pamatuji jak to vypadalo před 10-13 lety.
Ahoj,
většinou se člověk resurrektuje u healera, aby předešel problémům s dualem. Každopádně jsou zde nějaké důvody pro umístění stráží ? Lehké stráže jsou u dolu na ostrově Homare. Další stráže nás právě zatím nenapadlo přidávat. Každopádně to resurrectování by neměl být problém tam povolit.
většinou se člověk resurrektuje u healera, aby předešel problémům s dualem. Každopádně jsou zde nějaké důvody pro umístění stráží ? Lehké stráže jsou u dolu na ostrově Homare. Další stráže nás právě zatím nenapadlo přidávat. Každopádně to resurrectování by neměl být problém tam povolit.
Řeším:page, nájmy, questy, herní záležitosti
NEřeším: hesla, blokované účty, prohřešky
Kontakt: přes stránku na FB nebo PM zde na fóru. Případně Discord
FACEBOOK
YOUTUBE
NEřeším: hesla, blokované účty, prohřešky
Kontakt: přes stránku na FB nebo PM zde na fóru. Případně Discord
YOUTUBE