Guildovní hry 2018

Vše o podobných aktivitách ve hře
Odpovědět
Han Gamms
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Re: Guildovní hry 2018

Příspěvek od Han Gamms »

GM Alois píše:...šanci má dle mého každá aktivní guilda, která přerozdělí inkoust správným způsobem...
Já hlupák stará, nejspíše ten nejrentabilnější způsob za 40inkoustu ve 4 dungách 200bodů nebude ten správný :oops:
GM Alois píše:...Budou i turnaje... a body v pevné formě...
Pokud žádná gilda nevynechá "maximální výtěžnost bodů z dungu" (4 top dungy týdně), je to remíza a o celých hrách rozhodnou turnaje a pevné body od GM, místo aktivita hráčů.
GM Alois píše:...expert na to, kolik je kde bodů a potřeba inkoustu...
Nevím co je na poklikání tabule v dungu expertního.

No oni nám to GM pak nějak potají v průběhu her upraví, až doznají, že to není úplně košér.
Ciatronic
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ciatronic »

Já bych viděl největší slabinu těchto her v inkoustu 40 se mi zdá málo naše guilda to vyplitvala řekněme za 1 a půl dne a to jsme byli jen 1 velký dung. Kdyby se pridalo inkoustu alespoň na 100 už by to bylo o tom kdo bude aktivnější protože nějaké dung by byli bloknute atd ale když je jen 40 inkoustu a bude něco bloknuteho tak guilda skočí jinam a je to bez problému. A jak psal han 40 inkoustu je na 4 velké dung a ty budou asi těžko poblokovane všechny najednou
Stano
Inkless
Inkless

Příspěvek od Stano »

myslim ze podmienky GM maly predom objasnit a nechat sa vyjadrit hracmi teraz uz je neskoro plakat nad rozliatim vinom :)

Ja to vidim Jasne a pokial to tak nebude pak budem muset dat za pravdu Empovi co ma bude mrziet a jedinu hru co hram zabalim a ulozim k ledu :)
Iery
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Iery »

Tak zase bych trochu ubral....hráči chteli guildovni hry, nové GM které se defakto učí GMkovani za pochodu a jsou velmi vstřícní k nám, hry spustili, pravda, mají mouchy, a hned je zase všechno špatně....ja sem za hry rád...je to zpestření stejně jako každé jine, a kdo ví, třeba ještě nějaká změna proběhne ze zdejších návrhů...ale psát jen kritiku a ničím nepřispět jako třeba Ham Gams určitě nikoho nebude motivovat ke změnám...trochu sebereflexe a pokory prosim....

K topicu, předpokládám ze Alois mluví o kvestech které zřejmě tolik lidí jeste nezkoumal, zde bych osobně viděl možnost jak dát šanci menším skupinám díky bonifikaci za nižší náročnost na inkoust při zajímavých bodech,případně nějaké časove nebo kombinacni zhodnoceni....?

Poslední hry kdy si lidí kupovali body od jiných mi přišly mnohem méně spravedlivé než tyto...Takže z a sebe určitě dekuji za hry..;)
dacaleb
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dacaleb »

Iery píše:Tak zase bych trochu ubral....hráči chteli guildovni hry, nové GM které se defakto učí GMkovani za pochodu a jsou velmi vstřícní k nám, hry spustili, pravda, mají mouchy, a hned je zase všechno špatně....ja sem za hry rád...je to zpestření stejně jako každé jine, a kdo ví, třeba ještě nějaká změna proběhne ze zdejších návrhů...ale psát jen kritiku a ničím nepřispět jako třeba Ham Gams určitě nikoho nebude motivovat ke změnám...trochu sebereflexe a pokory prosim....

K topicu, předpokládám ze Alois mluví o kvestech které zřejmě tolik lidí jeste nezkoumal, zde bych osobně viděl možnost jak dát šanci menším skupinám díky bonifikaci za nižší náročnost na inkoust při zajímavých bodech,případně nějaké časove nebo kombinacni zhodnoceni....?

Poslední hry kdy si lidí kupovali body od jiných mi přišly mnohem méně spravedlivé než tyto...Takže z a sebe určitě dekuji za hry..;)
Asi tak.
GM Alois a soucasny gm team udelal, i na podmety hracu, za pulrok vice uzitecnych, hru zprijemnujicich veci nez predtim za 5 let. Zbytecne to hrotite.
GM Alois píše:navrhy...
- Dejte inkoustu tolik na jeden cykl at to pokryje vsechny cedule, tj. Aktivni guilda muze obehat vsechny zname dungy. Osobne se mi libi system ze zapsat v jednom cyklu jde dung jen jednou.

- Do cen dejte ten libovolny vykup z najmu. To vas nic stat nebude, pokud itemy nemuzete libovolne tvorit (zarazi me ta darovana krabka na regy...). A pro guildu MG to je zajimava cena, tak ci onak vyhraji oni, a zaslouzi si to.
Han Gamms
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Han Gamms »

Iery píše:...
dacaleb píše:...
Nesmí se psát kritika, protože se GM snaží? Tak s tím jděte do háje.
Založte si topic Děkuji GM Týmu za aktivitu, tam je chvalte, já je tam pochválím taky. Tady je zdrbu.

2 roky se těší lidi na gild hry a GM podcenili aktivitu hráčů při hrách.

Návrhy:
1)Zvednou počet inkoustu. 40 vyplácá i malá gilda za 2 dny (low-medium dungy 3-5 ink)
Nelíbí se mi, že pokud se sejdeme 2-3 a zajdeme TK nesmíme zapsat dung, protože tím poškodím gildu -> dostanu za inkoust málo bodů.

2) Zrušit pevně připisovaných 40 inkoustu. Přidat na konce low - med dungů keg s inkoustem podle obtížnosti. Tam si gilda čepne na gild stoun.
Chceš si jít zapsat Despice ? Oběhni si 10x low dung po 1 inkoustu nebo 5x med dung po 2 inkoustech.

3) Líbí se mi bloknutí dungu/questu na 14 dní po zapsání. Neproběhne 10 hráčů za týden živou vodu, vendetu apod.
Ale tluče se to s pevným počtem inkoustu.

Chci aby hráči navštivili co nejvíce dungů/questů -> blok na 14 dní -> ok

Chci aby hráči chodili dokola 8 dungů (s nejvíce body) -> omezím inkoust na 40.
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Empair »

guilda MG nemá ressetovaný ingoust
dacaleb
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dacaleb »

Empair píše: 09 zář 2018 17:07 guilda MG nemá ressetovaný ingoust
Prej ti nemam napovidat ;]
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Empair »

Rád bych požádal o doplnění nástěnek do Fire/FoD.

O brko si napíšeme klasicky page jako o pochodeň minule.
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raziel »

Umpair píše: 17 zář 2018 13:26 A JÁ se ptám. JÁ tu vznáším otázku. JÁ tu kladu dotaz. Kde jsou ty kvanta slibovaných hráčů, čekajících jen na guild hry, aby mohla zpřetrhat optická vlákna svou neutuchající aktivitou?! KDE?!
Ale jo guildy hrajou, stačí si obejít GS a podívat se ... ale proč se lidi neválí v 10 lidech v icu máš vysvětleno v hlavním topicu ...
Low dungy nedávaj dobrý poměr bodů a navíc každý dung můžeš zapsat jednou. Máš omezeno kolik dungů můžeš projít takže malé guildy nemaj kam chodit a velké zas dojdou každý týden nej cena/výkon a zbytek dungujou bez bodů - takže prakticky ani nemají šanci zapojit všechny hráče (zvlášt ty co můžou hrát jen někdy) do sběru bodů.
Když to srovnám s nastavením minulých X ročníků, tak prakticky každé hry jsem sám oběhl low dungy i několikrát denně, tedka to obejde jeden hráč jednou a konec.
Výsledek je ten, že se nejspíše hraje možná jen něco víc než by se dungovalo bez her (i když poznat to asi moc nejde).
Ale jo někdo to prostě nechápe ...
Noncompet Ismentis
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Noncompet Ismentis »

Hahaha máš přehled koukám.

Sem si to objěh taky no. Sotva tři guildy klikají ma max. Další dvě ani nestihnou inkoust spotřebovat. Fakt super no. Ani na to ty lidi neseženou? S neomezeně inkoustem by to bylo určitě jiný no, by klikalo 3x víc lidí a guild.
Umpair
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Umpair »

A JÁ se ptám. Kde jsou všichni ti Rimmani, co pozřeli slovník cizích slov, všichni ti hruďobijci, co tvrdili, že mají 20 hráčů každý, kteří čekají až vypustí svoje kreslené postavičky do víru guildovnich her. Proč se teď line jen tupé ticho z těch dříve tak planoucích úst?!

Raziel ví! Raziel odpoví!
Všechno pro všechny a všichni mě.
Han Gamms
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Han Gamms »

Tak po 3 týdnech, už GM seznali, že tím jak nastavili poměr inkoust - body v těžších dungách, diskvalifikovali "nedespující" gildy.
Čekal jsem, že začnou "tajně" napravovat ty poměry inkoust - body. Což se kupodivu (zatím) nestalo.

Mezihra zas takový zájem nepřilákala... jak jenom by to ještě mohli GM napravit ? :roll: :roll:
OooOOoOoO ano, už vědí, co s tím udělají :D

Inkoust...více iknoustu... déšť, černý déšť, hektolitry černé tekutiny všude :D
Ještě že máme ty autonomní taming makra co nám naharvili z ptáčků a veverek inkoustu, co některé gildy ani za týden nestihnou vyplácat. :lol: :lol:
Už se těším, až se s tím začne kšeftovat na vývěšce.

PS: Prodám inkoust nejvyšší nabídce :D (Když Ika vymění barevné koníky za inkoust, možná ještě vyhraje gild hry DOHR :lol: :lol: )

Na druhou stranu:
Rozházet do ptáčků ručně stovky inkoustu, to si GM ještě těch 5-6 týdnů máknou, pracovitost Vám nemůžu upřít, takže děkuji za Vaší práci.
Konečne PK friendly event, takže logujte a pobijte ty hárviče v lesích :D
GM Alois
Dark Paradise GM

Příspěvek od GM Alois »

Ahoj,

inkoust se prodával na vývěsce už před 14 dny. Kdyby jednotlivý každý člověk četl pořádně tak by to věděl. Kdo je aktivní, ví více, než ten kdo jako pecivál se válí doma. Bylo deklarováno na začátku, že body a inkoust budou k nalezení v pevné formě, kdy půjdou připsat na libovolný guildstone.
Han Gamms píše: 19 zář 2018 09:57 ...
Body byly nastaveny schválně ve prospěch těžších dungeonů. Jestli sis všiml, tak i ten nalezený inkoust může guilda proměnit v lepším poměru, pokud na to má. Co jsem četl diskuze, tak si mnozí stěžovali, že některé hry byly nasteveny v neprospěch těchto dungeonů a stačilo probíhat deceit a byl na tom člověk lépe.
Jestli jste našli inkoust, vaše výhoda, klidně jej prodávejte, dělejte si s ním co chcete.

Jestli jde o to si tu nějakým stylem a pomocí ironie poplakat, i když vedu, jak je to nespravedlivé, tak prosím. Teďka budou, i ti co nevěděli a nebyli tak aktivní jako vy, vědět o inkoustu v přírodě. Každopádně jestli jste našli inkoust ve veverce nebo v ptáčkovi, tak to jste opravdu moc šikovní.
Jestli se ti nelíbí forma guildovních her, můžeš je klidně bojkovat.
Řeším:page, nájmy, questy, herní záležitosti
NEřeším: hesla, blokované účty, prohřešky
Kontakt: přes stránku na FB nebo PM zde na fóru. Případně Discord

FACEBOOK
YOUTUBE
Umpair
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Umpair »

Han Gamms píše: 19 zář 2018 09:57 Jed a zloba. Napsal Han Gamms. 2018
Cítím se oprávněn, ba co víc, povinen se k tomu tvému prohlášení vyjádřit. Hane Gammsi ty jehly, co nosíš ve slovníku jsou až nepěkné a vrhají stín smutku na mou duši, když vidím jak je tvoje duše protrápená. Pod rouškou ironie maskuješ pocit ublížení a zrady v soutěži ve počítačové online hře z roku 1997. Já ovšem vidím ten problém mnohem hlouběji. Dlouhodobé každodenní vstávání do práce, která tě nebaví a znechucuje by zákonitě dostalo i ty nejsilnější z nás, proto je pochopitelné, že rány z mládi, pramenící ze ztráty nejkrasnější duhovky či nejvzácnějšího céčka se svým životním rivalem, byly znovu zjitřeny a derou se teď napovrch. Každý tu chápeme, že s takovým návalem emocí je prostě nemožné se vyrovnat pouhým přecházením. Mou osobní povinností je ti doporučit určitá meditační cvičení na pročištění tvých čaker, doprovázených meditační svíčkou a zakončené výborným čajem. Ovšem pokud nejsi přiznivcem přírodní léčby, tak usuzuji z tvé emočníé fáze, že není jiné řešení nežli agresivni medikace, jsem ale přesvědčen, že může mít neblahý vliv na tvůj další rozvoj.

Nicméně mé bystré oko si povšimnulo, že je v prvním postu tohoto vláka zmíněna možnost, že se inkoust bude objevovat i v jiné podobě. Ano, můžete namítat, že je tam přidáno skrze turnaje, ale nikde tam nevidím jasně danou definice jiné formy objevování.

Kdyby někdo další potřeboval pomoci se svými splíny, tak budu neskonale potěšen se s Vámi podělit o své radosti života. Neváhejte se přiučit na mých webových stránkách "kouzelnagenerace.com".
Všechno pro všechny a všichni mě.
Han Gamms
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Han Gamms »

GM Alois píše: 19 zář 2018 10:23...
Vyhrajeme tak jako tak, o tom to není.
Dungy, ptáčky a veverky si poběhám rád.

Hry by měli být autonomní věc, bez možnosti ovlivnění jejich průběhu GM. Alespoň za mojí maličkost.
1) Mezihra, měla být dostupná po celý termín her, třeba na page... takto jste diskvalifikovali gildy co z jakéhokoliv důvodu ten týden nehráli.
2) Týdenní neaktivita gildy (propadnutí ikoustu) = praktická diskvalifikace z top pořadí her a už to nedoženou ani kdyby se rozkrájeli (leda by vyhladili šecky ptáčky světa)
3) Inkoust rozkapávaný "náhodně" GM - 6 dní pácháte genocidu ptáčků a nic, nj GM mělo zrovna čas až 7.den a ejhle, ještě, že se inkoust stakuje...
To je asi jako když vaši předchůdci doplňovali - nedoplňovali poklady, akorát z toho byli dohady o supportu.
Han Gamms
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Han Gamms »

Umpair píše: 19 zář 2018 10:47
Empinátora paroduješ dokonce lépe než já a to je co říct :clap:
Prosím pokračuj je to skvělé :mrgreen:
Iery
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Iery »

GM Alois píše: Jestli se ti nelíbí forma guildovních her, můžeš je klidně bojkovat.
Asi takhle, tyto hry jsou jiné, jsou taky zajímavé a líbí se mi, že jste si dali práci vymyslet jiný způsob bodování. Problém není v hrách :wink: :-)
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raziel »

GM Alois píše: 19 zář 2018 10:23 Body byly nastaveny schválně ve prospěch těžších dungeonů. Jestli sis všiml, tak i ten nalezený inkoust může guilda proměnit v lepším poměru, pokud na to má. Co jsem četl diskuze, tak si mnozí stěžovali, že některé hry byly nasteveny v neprospěch těchto dungeonů a stačilo probíhat deceit a byl na tom člověk lépe.
Jestli jste našli inkoust, vaše výhoda, klidně jej prodávejte, dělejte si s ním co chcete.
A já pořád říkám že když guilda nevyplácá ani těch 40 protože nemůže chodit do dungů kde už byla tak je ti každý extra inkoust k ničemu. Jak píšou MG vyhrajou i bez toho aniž by museli vykupovat / harvit inkoust navíc.
To že nadávaj i členové guildy, která vyhrává(a vyhrávaj přestože nemaj o co hrát) by ti měl být signálem že to asi není ta soutěž kterou si představovali. Ono vyhrát v počítačové hře, kde není žádná konkurence není zrovna motivační.
GM Alois píše: 19 zář 2018 10:23 Co jsem četl diskuze, tak si mnozí stěžovali, že některé hry byly nasteveny v neprospěch těchto dungeonů a stačilo probíhat deceit a byl na tom člověk lépe.
Ano stěžovali si i u mě, že jdou běhat low dungy imrvere a "skuteční" GM jim říkají že vše funguje jak má. Když jsem se na to podíval, zjistil jsem že mají pravdu, že se brány neblokujou jak měly na 4-6 hodin. Oblokovaly se klidně chvíli po projití). Proto jsem udělal nové hry kde blokování funguje správně + dalších X vylepšení.

Je mi vážně jedno že jste udělali další systém, však proč ne .. .ale proč ste s tím přišli den před spuštěním bez možnosti hráčů na to reagovat / připomínkovat? To je zase dělání něčeho pro hráče ... bez hráčů. Tohle prosazoval dost neuspěšně minulý GM tým ... Kdy vám dojde že hráči jsou to jediné proč nějaké DP ještě je ?
Omezením každý dung jednou si vzal možnost menší guildě aktivitou v low dungách přehrát větší guildu.

Jenom tady ukazuješ že diskuzí s vámi hráči jen těžko něčeho dosáhnou a že si budete jet to svoje nezávisle na čemkoliv.
Iery
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Iery »

Raziel píše: Jenom tady ukazuješ že diskuzí s vámi hráči jen těžko něčeho dosáhnou a že si budete jet to svoje nezávisle na čemkoliv.
Tohle je podpásovka, komunikace současného GM teamu a reakce na podněty je úplně jiný level než dřív...
Odpovědět