Jak motivovat hráče logovat i když už vše prošli

Vaše nápady a návrhy
krysakrys
Elder Letter
Elder Letter

Re: Jak motivovat hráče logovat i když už vše prošli

Příspěvek od krysakrys »

Tak hlavne ze to bezi, nestraste. Spousta lidi si koupila domy a podobne, tem je vice mene jedno kolik hraje lidi. Porad vidim kolem 20 online, v skoro jakoukoliv dobu, nekdo to hraje, proc by musel mit kazdej zaplyho duala porad, to nedava smysl. Trh je plny vendoru a temer kazdy nabizi necim zajimave zbozi. Muzeme si trenit kolem 10ti povolani, do aleluja, muzu to naucit syna at mi kope v dole.

A kdyz se bavite o tom pvp, zkuste v patek v 24:00 prijit do delucie, moc se neohrejete.

Pojdme vsichni s aspon jednou postavou do order/chaos bez guildy a muzeme se aspon mlatit v Britu. Stejne mate mamonu na 10 zivotu, tak ho nechte kolovat. Vemte artefakty a +43 veci do pvp a at je muze nekdo lootnout a zase dal s nima hrat v PvP.
Penelope
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Penelope »

Qvido píše:Chtěl jsem tu napsat stejnej wall of text jako vy, ale to je zbytečný.
Takže za mě - končím. Dokud se nedomluvím s Acarusem, popř. Baltem co se serverem, tak to nechám běžet. Bez jakéhokoliv mého zásahu.
Qvido napsal, že rezignuje, a ne že vypne server :paranoid: A to, že odejde Qvido snad neznamená, že nepojede server? :roll: Určitě by se našlo dost lidí kdo by dobrovolně nechal bežet server u něj v práci nebo doma, včetně mě.
„Člověk, který nikdy nedělá chyby, je člověk, který nikdy nedělá nic“
Theodore Roosevelt
R1mman
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od R1mman »

Mne osobne najviac chýbala akási sebareflexia a otvorenosť. Došlo k zmenám, ktoré u mnohých ľudí vyvolali nevôľu, ale miesto nápravy dochádzalo k ignorácii, dehonestácii a žiadnej náprave. Riešiť problémy deterministicky bez následnej neskoršej evaluácie a vôle návratu späť, ak zmena nie je k lepšiemu nie je cesta vpred. Táto hra je stará a ľudia na nej vyrástli, z detí sa stali otcovia a mamy. My nepotrebujeme drastické zmeny - tých sa ľudia boja - naopak, my potrebujeme otvorený systém a tím ľudí odhodlaný uchovávať hodnoty zdravej komunity, otvorenej komunikácie s hráčmi, vzájomným rešpektom, ochotou reflektovať na svoje chovanie a vôľou pozdvihnúť názor komunity nad svoj osobný názor. Táto hra nepotrebuje prekopať, potrebuje face lifting, neustále mierne tweakovať s ochotou zmeny navracať späť, pokiaľ sa hráčom nebudú páčiť.
Ak tam ten drive a ochota momentálne nie je, tak treba predať štafetu niekomu ochotnejšiemu a uvidíme ako na to zareagujú hráči.
Hypotézy sú na to, aby sa potvrdzovali alebo vyvracali, nie aby sa z nich robili závery bez dát, že hra končí, pretože je stará. Ja sa veľmi rád stanem pokusným králikom nového GM teamu a budem dúfať v to, že nás tu bude raz opäť aspoň 100.
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

Si to dal jak Lacko Borbely. :D
To by ma zaujimalo aku mas pracu v reale s takymto prednesom. :p

K teme, diky za hru a 13 rokov. Artu pisal zo srdca snad vsetkych "starych" hracov.
Stale to bude no.1 hra aku som kedy hral a ked bude mozne a zivotna situacia to bude dovolovat rad sa k nej vratim. :)
Pekny den Vospolok.
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Tommy
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Tommy »

Sir Artuhr píše:....
This.

Citim to podobne.

Ja uz to tu kdysi psal, neco ve smyslu, ze UO se semnou tahne od ranneho mladi. Zacal jsem hrat kdyz mi bylo cca 10 roku, dnes mi je 25. A tak nejak posledni leta UO vnimam jako takovou kouli na noze kterou sebou furt taham. Lidi, ktere jsem tady na serveru potkal behem puberty mi docela dost ovlivnili zivot(v dobrem slova smyslu). Tak nejak citim, ze uz je potreba se prestat stale vracet, a proste to ukoncit jednou pro vzdy, posunout se... ale nejak to nejde dokud server porad fici.

Jenze pokazde co se sem "vracim" vidim na foru topiky ze server konci a bla a bla a me uz to nebavi, protoze pak stejne zase bezi dalsich stavajich+n let. Stejne jako muj protivnej dedek kterej rika uz 20 let ze umira, mel snad 3 rakoviny a porad tady strasi, takze za nim cas od casu zajdu na kafe. Ale taky uz se mi tam moc nechce...

Aby jste me nepochopili spatne, mozna tenhle muj prispevek zni spis ponurne, ale citim to presne naopak. A hezky uz to shrnul Artur, tak proc to psat dvakrat :]
Neberte život tak vážně, stejně z něj nevyváznete živí.
UO - Dark Paradise - YoutubeChannel
https://www.youtube.com/channel/UCDX--rk_wDwG-gYSUyOE_FA
Odpovědět