Flusy

Vaše nápady a návrhy
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Re: Flusy

Příspěvek od Empair »

cermi píše:Proste flus od krakena je ted silnejsi, nauc se s tim zit a nebo se krakenum vyhybej. Hotovo. Nechapu co se resi
tak prvně, nejedná se jen o krakeny ...(já moc teď nehraju tak nevím o všech monstrech, kterých se to dotknulo) ... mezi další posílené patří i arachové v despu a typuji, že budou další
Qvido píše:Kdysi do Deceitu nezapadal ani Mandos, který dokázal pár kouzlama taky všechny zabít. A proto k němu nikdo nechodil. Pak se lidi naučili jak na něj a najedou byl mrtvej co výprava. Myslím, že tu jen děláme z komára velblouda. A všechno se novému nastavení přizpůsobí.
Do světa nezapadají věci co dávají IK bez možnosti obrany ...

Myslím, že by sis měl slézt ze svých GM výšin a jít si to otestovat. Je řada míst, která díky této změně budou nesmyslně těžká.

1. Pride Říše - voda
- skáčeš tam mezi 3 krakeny
- do malého prostore prostoru
>> pokud se ti nepodaří odtahnout flus ideálně bude s výpravou konec

EP1
- celý dung je obsazen krakeny
- výprava je bez boostu, a pohromadě
>> jeden flus a zase jde jen k resserovy

Cove - přechod přes vodu
- medium dung, malý prostor
- stačilo krakeny zaparovat a flus ustát teď se tam bude umírat, než tu situaci malá výprava vyřeší kraken jen flusne znova

Desp - kdekoli
- už vidím situaci jak jsem zazděný s výpravou někde v místnosti, kolem nás samá monstra
- vyskočí flusací arach >> sundá většinu lidí na IK + stěny, no a ti co přežijou s 10 hp umřou na monstra po zničení stěn
>> naprosto nesmyslný výleh ...

+ ani jsem nezmínil questy z řady Výzva ... jejich splnění se tímto stává 100x těžší ...

Na rovinu, už ani nemám chuť lognout a jít do dungu.
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Pokud si s tím nedokážeš poradit, tak je to tvoje chyba. Než jsem vstoupil na svoje GM výšiny, tak jsme chodili dungy tak, že jsme na sebe nenechali flusat a nebo jsme nestáli na 3x3 políčkách, aby nás to zranilo všechny. Ale chápu, že když není chuť, tak není ani vůle. Třeba se u vás v guildě najde někdo kdo dokáže vymyslet i jinou taktiku.
cermi
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od cermi »

Empe tohle tvoje uz ani nemam chut lognout... to jsou zase kecy... zvyknes si na to jako na vsechno a vratis se k tomu klikani jako pokazdy... zbytecne rozmazanej topik...
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
Ying
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Ying »

cermi píše:Empe tohle tvoje uz ani nemam chut lognout... to jsou zase kecy... zvyknes si na to jako na vsechno a vratis se k tomu klikani jako pokazdy... zbytecne rozmazanej topik...
no možná se na to zkus podívat ty očima ostatních, kdy spousty hráčů (20 aktivních?)si dosud mohli užívat variability při skládání výpravy a počtu lidí ve výpravě, tohle je třeba konkrétně věc, která nejvíce vadí mě, na této změně..aby si to nepochopil špatně, sem pro změny, jen si více cením těch, kde je nějaká myšlenka a nutí to hráče přemýšlet...dovolím si klidně přirovnat toto nastavení ke zrušení non stop klamáků, které vedlo ke stockování lidí na 1 poli, to zase k nastavení 1 ploškové pasti a teď se to celé okoření IK flusem, a pokud GM nemá cit pro rozložení mobu v dungu, tak stačí aby opodál stálo něco s VDS a dung nedojdeš bez invul módu...
cermi
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od cermi »

Dobre. Tak ja se chytim treba empovo prikladu s dungem cove... idealni medium dung, kde clovek muze na blbost umrit a na druhou stranu ho projit s prstem v ruce... pasaz s mustem a s krakenama... posilovanim vsech povolani si spousta lidi zvykla na to, ze prska do medium dungu neni absolutne za potrebi a vsechno proletis ve dvou vampech... ted je moznost, ze ti nejakej flus trosku opepri tuhle “taktiku”... no tak proste si do toho dungu zase vezmz toho necra a stahnu si ty krakeny tak, jako se to delalo driv, problem solved, zadna skupina tam neumre... a v pripade top dungu... do toho despu to patri, chapu trosku lidi co ten dung progresujou, tak jsou v nevyhode, ok, umrit v despu na flus nasejri... na druhou stranu treba tam obcas na par flusu umre skupina co to chodi jak cove a to mi vubec nevadi... umirat se ma... jedine s cim snad musim souhlasit s empem je ten jeden skok v pride, ten bude ted malinko nestastny...

Edit: prstem v nose, nebo riti ofc, s prstem v ruce to by ani rod nevymyslel
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
Fogy
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Fogy »

Když už tu mluvíte o příčinách nových flusů.. mohu se zeptat na důvod posílení flusů?
dacaleb
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dacaleb »

Nevim, ale koncepcni zmeny se delaji jinak.
Neuraz se Qvido, sice taky mam za to ze se maluje cert na zed, ale toto je pouze uprava z lenosti. Kdyby si to chtel udelat poradne, resis to na konkretnich mistech zmenou mobu/vyrobou nove verze krakena/moster atd. Zde je videt nedomyslensot, uz jen to ze se da Kraken sam sebe uflusat na "pussy style" 5 flusama. Hlavne mi netvrd ze si to zamyslel. Uz jen z puvodni reakce GM Aloise, je videt jak to sijete bez vzahemne komunikace. Kdyz jedno GM napise ze o nicem nevi a za 2 posty nize pise druhe, ze to je chtene.

Pokud hrajeme porad na stejnem serveru, coz predpokladam, tak umrit se da vzdy a vsude uz od pocatku, je tu full loot a to DP dela unikatnim v dnesnim svete her pro deti.
Ano, povolani jsou dnes silnejsi, ale je to dobre, dung se bezne chodi do 6 lid, pac se jich vic nesezene. Chapu ale, ze nekdo do nema problem sehnat 20 lidi na dung, pripadne x TOP hracu, tak mu to uz prijde nudny, protoze chodi desp jako mi decik.

Osobne nevidim problem, ze 2 i 1 clovek si probehoun low dung napohodku. Aspon aktivne hraji a loguji.
Obtiznost ma byt resena napr. upravou dungu, jako ted "novy" Desp a ne takto.

Mohl by si Qvido aspon uvest, jake konkretni nastaveni / preboost hracu te vedlo k teto uprave?
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Empair »

Qvido píše:Ale chápu, že když není chuť, tak není ani vůle.
Ano není chuť, proč by měla být, to co děláte jsou bezmyšlenkové kraviny a my to máme v dungu řešit ...

Současná GM už zničily PvP a vyhnaly z toho serveru 90% hráčů. Pokračujete ničením PvM a jediné co v tom vidím za smysl je, že to tu prostě už chcete zavřít.
cermi píše:Empe tohle tvoje uz ani nemam chut lognout... to jsou zase kecy... zvyknes si na to jako na vsechno a vratis se k tomu klikani jako pokazdy... zbytecne rozmazanej topik...
Jediný důvod proč se na DP1 ukazuji je rodina, kterou jsme tu vytvořily. Smutné je, že i když se tu sejdeme ztrácíme motivaci kamkoli jít. V současné době naše guilda dělí aktivitu mezi DP1 a DP2. A DP2 se pro nás stává mnohem lepší domovem kde jsme sice banda NB ale GM tam jednají s lidmi jako se sobě rovnými bytostmi.
R1mman
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od R1mman »

Qvido píše:Tento přístup je tu od počátku věků. Nezpočítal bych na prstech všech hráčů kolikrát už jsem měnil moby tak, aby to šlo ruku v ruce s posilováním charakterů a jejich itemů.
Stále by som rád vedel, ktorý char/item bol tak veľmi posilnený, že trebalo takto zásadne meniť flusy.
Tiež mi to príde ako veľmi jednoduché riešenie bez premyslenia. Desp 1 bol vyriešený dobre, pretože sa tie zmeny týkajú práve jedného dungu. Zmeniť len tak nastavenie, ktoré sa dotkne celého spektra dungov a spraví ich to tak podstatne ťažšími je prinajlepšom nedomyslené, prinajhoršom nezmysel.
Acarus
Nehraju!

Příspěvek od Acarus »

Aby bylo jasno tak flusy se nemenily. Jsou porad stejne. Zmenily se jen monstra.

Delal sem si analyzu ve scriptech, a jedinej kdo se flusem blizi k hell beastovi je kraken, zde jsem bohuzel prehlid ze jich existuje vicero a prohodil obyc s despovskym. Navic i ten ma slusnej rozptyl v dmg.

Z 10 pokusu do nahateho ranga mi nedal ani jednou pres 200. Ale diky za halo.
Anselmo
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Anselmo »

Acarus píše:Aby bylo jasno tak flusy se nemenily. Jsou porad stejne. Zmenily se jen monstra.

Delal sem si analyzu ve scriptech, a jedinej kdo se flusem blizi k hell beastovi je kraken, zde jsem bohuzel prehlid ze jich existuje vicero a prohodil obyc s despovskym. Navic i ten ma slusnej rozptyl v dmg.

skus si to v EP1 v miestnosti z dvoma watergiantami.
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zola »

Ale v té místnosti na tebe žádný kraken nevidí pokud nejsi jelito.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Farwik
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Farwik »

Empair píše: Smutné je, že i když se tu sejdeme ztrácíme motivaci kamkoli jít.
Desp 1, Ocistec 2. duben 2018
Hytloth 25. březen 2018
Ankh 2, Drowy, Yomo 25. březen 2018
Citadela 25. březen 2018
Com 25. březen 2018
Shame 25. březen 2018
Pride Rise 25. březen 2018
Yomo, TS a zahadny minidung 22. březen 2018
Dungovanie 19. březen 2018
Veštírna 18. březen 2018
Ranní PvP na DP 16. březen 2018
FoD - Finally 11. březen 2018
FDD, Drowy, Ankh 7. březen 2018
Mapy 7. březen 2018
Pride Ríša 6. březen 2018
Nový dung 1. březen 2018

Že ty nám tady tak trochu brečíš jenom tak z principu už?
R1mman
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od R1mman »

Acarus píše:Aby bylo jasno tak flusy se nemenily. Jsou porad stejne. Zmenily se jen monstra.

Ďakujeme, konečne nejaká relevantná odpoveď k téme a nie hádanie sa, či zverejnenie zmeny je žiadúce alebo nie.
Vidíš, že to haló bolo evidentne potrebné, pretože bez neho by sme sa nedostali k informáciám, ktoré si nám dal ty, ale mali by sme tu iba výsmech od Fiary a Qvidovu obranu, že to nezverejnil a úvod do jeho bývalých taktík.
dacaleb
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dacaleb »

Dekujeme za osvetleni :]

Nahodou se prihodili i Despice Spider Kingove? Z da se mi ze davaji nejaky uber DMG :]
Odpovědět