Zdravím, po předělání alchemky jsem si všiml fizováni lektvarů i třeba nightsight u postavy s alchemy skoro 96 a to za okolnosti kdy jsem byl vklidu v domku, taky drive jsem byl zvykly si michnout sem tam gc s nekrem ale tedko to fizuje jak krava bez duvodu nechapu.
Dalsi vec je zadost o pridani nightsight do gm mortaru jelikoz mam velkou spotrebu a neni moc cas ani odvaha na afk )).
diky a hezky den.
gm mortar, alchemy
-
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
gm mortar, alchemy
Hide, Dr. Jakyll - 08.09.2007 08:59 Shanon 346ca8-AFK v nb dole, account smazán *Sofi* první acc :"/
Je to jen hra, ale ve skutečném zmenšeném světě a se skutečnými lidmi proto prosim, chovejme se k sobě slušně.
Je to jen hra, ale ve skutečném zmenšeném světě a se skutečnými lidmi proto prosim, chovejme se k sobě slušně.
Re: gm mortar, alchemy
Hoj,
ano, vzhledem k snaze o co nejjednodussi script (je dost v pernamenci) tam je velmi zjednoduseny vypocet fizzu, takze dokaze fizzovat i svetlo.
co se tyka svetla a GM mortaru: hod na vyvesku ze koupis kad se svetlem za cenu regu - predpokladam, ze ti velmi rad nekdo odproda prebytky z treninku. prodal bych ti svou, ale nedavno jsem ji prohodil kosem.
Eric
ano, vzhledem k snaze o co nejjednodussi script (je dost v pernamenci) tam je velmi zjednoduseny vypocet fizzu, takze dokaze fizzovat i svetlo.
co se tyka svetla a GM mortaru: hod na vyvesku ze koupis kad se svetlem za cenu regu - predpokladam, ze ti velmi rad nekdo odproda prebytky z treninku. prodal bych ti svou, ale nedavno jsem ji prohodil kosem.
Eric
The Second, toho času v montérkách