Help píše:Co sa tyka Drow city tak absolutne nechapem ako vobec na to mozes nadviazovat tusim to tu mirek pisal uz ale zopakujem vam to...
Isli sme drowy skoro vsetko resp tak sme dobehli 5-8 clennu vypravu, nerobili sme im zle nic len sme sa im vybili polku miestnosti dokonca som tam musel ressovat nejake hovno co tam spadlo.. Ked bola cela miestnost vybita tak sme chceli ist dalej v tom nekro zacal stenovat gejtu zastenil tam netopierka a nekro napisal attack klera... vtom sa cela tupa partia pustila do clerika, ved preco nie ada stit je ada stit... No nic tak som pobehal za clera pokial spadli steny a nasledne sme zabili to co sa dalo zabit (tych co stenovali buchali parovali), mozno preto nikto z nas nema 15 killov ze? ... Vsetko to je v logu

Kluci, vratime se na zacatek.
dacaleb píše:
- dobehnou vas v dungu zacnou rovnou stim ze uz za nima jdou kamosi PK a nejakej Hemalen ci co, neznam takze me omluvte pokud je to nejaka celebrita
- v jednom pripade, ale tam jsem nebyl mam z doslechu, dokonce dobehnutou vypravu pojeli, coz z ekonomickych duvodu chapu.. za 500k co stoji kill se vyplati ziskat equp za 1.5m..
A reakce na Williama, nez zacal byt nepricetny:
dacaleb píše:Prosim, precti si muj post znova. Nebyl sem tam, soudit to nebudu. Psal sem jasne z doslechu a o tento pripad konretne me ani nejde, to je jen extrem. Pokud je to jak pises, pak maji byt potrestanti ti druzi.
...
Tedy, Tema nevychazelo z nejakych Drowu, ty jsem sice pouzil (neprimo), ale nemam problem s tim uznat, ze pravda je na Vasi strane, co se tyce utoku ze strany tech druhych. Nic mene i dle toho co pisete, proste jste je dobehli a chteli predbehnout a predpokladam, ze jste se nesnazili domluvit na spolecnem pruchodu. Takze nekomu z nich se to nelibilo a neustal to a zautocil na Vas, vy jste ho zaslouzene vyndali, coz je pochopitelne, ze se branite.
Kdyz se tedy vratim k tematu, tak Harpagon i Amonthia dobihaji a predbihaji v dungu (jsou to skilleri, umi si otevrit dvere), pokud pujdeme paralerne snimi budou nam kazit hru, pripadne odkopnout a pribehnou oni za PK nebo jejich kamaradi. + Viz nase zkusenosti dlouhodobe na mapkach a obecne te krasne nahode, podtkas Amontaka v Homare a za 5minut mas za prdeli bandu PK, ze?
Flam hracu byl predpokladany, me vic zajimal postoj GM, ten sem dostal. Zda si myslite, ze nas naplnuje nekoho praskat, tak se milite, i kdyz se chovaji jako prasata. Proste kdyz je potkame, tak si poplaceme, mozna zabehneme mame pod sukynku a ze stazenejma pulkama odkopneme pryc.
Zola píše:Aha takže NIKDO ze spolku se toho neučastnil , ty taky nejsi ze Spolku siky a důkazy máš.Tak určitě.Jo a nech se překvapit a podotýkám určitě za to prudiče nedostanu protože dodržuju pravidla , ani nezkouším pojet někoho s ada štítem.Když už , tak spíš ada robu

Hle, nerad bych aby ti praskla zilka, jsem rad ze Vas moje tema vzdy povzbudi k debate, ale nechci mit nikoho nasvedomi.
Jinak stredovek tu mame skrz Vase posty uz delsi dobu.
Ano spravne NIKDO ze Spolku se neucastnil, mi na modre hrace neutocime ani kdyz nas predbihaji v dungu, zas tak moc nas ta hra nebere.
BTW: Mohl by si mi konecne prozradit kdo je to ten Hemalen?