Tak potom sorry, bol tam asi reborn.To je ale moja chyba pretoze spolek,reborn atd povazujem za seberovne guildy bez urazkyFogy píše:Tak ještě jednou, pro méně chápavé jedince. To, že jsem napsal, že tam nikdo z nás nebyl, znamená to, že tam nikdo z naši guildy nebyl přítomen, nenacházel se tam. Stále něco nejasného?Wiliam píše:kto povedal ze spolek nas chcel zabit prosim ta? povedal som ze v tom dungu bol spolek a nejaky mody hraci, nepovedal som ze spolek nas chcel zabit iba ze v tom dungu boli a to je velky rozdiel.A ak nevies citat tak sa radsej ani nevyjadruj.Fogy píše:To, že tu existují lidi z jistých nejmenovaných "guild", kteří jsou charakterově hluboko na bodu mrazu, o tom tady snad žádná řeč být nemůže. Každý slušný člověk už alespoň minimální zkušenosti z jejich prohnilých praktik okusil.
Nevím, co se dělo kdesi v Drowech, ale už jenom to, že blue výprava doběhne jinou blue výpravu, spustí výhružky, že dobíhají PK, začne zabraňovat první výpravě v pokračování, následně jí předbíhá značí o charakteru daných hráčů. Tenhle příklad je jen střípek všeho prasení, co jistí jedinci zde, zcela nepostihnutelně, provádějí.
To, že se po tobě a tvých kolezích pořádně nedá přečíst věta, na to jsem tady zvyklej, ale co si vyprošuju je to, ohánět se naší guildou. Plácáš tu nesmysly, nikdo z nás tam nebyl.
Mohu říct za mě, jako člena Spolku, že nikdo z nás by tohle nikdy neprovedl, bylo by to proti našim morálním zásadám a osobní hrdosti. Ale na to se tady na DP, z drtivé části, bohužel nehraje.
Zaujimave ze sa vyjadruju vsetci len nie dotycni ludia ktory nas tam chceli s prepacenim v**ebat