Nazo píše:Nedalo by sa ešte nejak pohrať s enchantingom? mam pocit že Blood a Black sú skoro zbytočné a aj keby som Black nosil za toľké fairy dusty to skoro nestojí, jedine ma cenu Mytheril, ktorý je však potom už taký drahý že to tiež radšej predám ako nosím, ale velice rad by som sa chcel uspokojiť s black enchantingom na ranga či hociaky iný char nedalo by sa:
1. ešte trochu zefektívniť boost z black enchu?
2. nedalo by sa z blood sphere receptu odstrániť fairy dust? (takze by to bolo: blood wire, black wire + fairy, myth + fairy + shard)
( mag nepotrebuje nič, necro iba 5 fairy, ostatne chary potrebujú 18 fairy(+-30% fiz), 5 S shard(+-30% fiz))
osobne by som velice rad nosil blacky keby sa aspoň z bloodu odstráni fairy,
+ keby sa ešte pozre na to čo vlastne black pridáva (npr do chainu rangom) a pridá sa tomu aspoň niečo, tak aj to by bolo super,
nie som mamonár ale tieto veci si viem ucraftit tak mi dajte dôvod to robiť prosím
Pre ilustraciu ranger:
chain blood +0str +0int, +6dex, +2ar ( kto by chcel za 6x fairy(+-30% fiz) za 6 dex?)
chain black +6str +0int, +18dex, +2ar (+6 str je podla mna malo keby aspon 10 za tých 12 fairy(+-30% fiz))
chain myth +18str, +0int, +24dex, +2ar (podla mňa fajn)