A nie nezapajam sa, ani keby som mal cas

Poděkuji ti za názor a ty se hned oháníš svobodou slova? Jen jestli to nebyl tvůj prvotní plán. Vlastně ti bylo úplně jedno, co napíšeš. Hlavně, když ji vyprovokuji. Zdáš se mi dosti afektovaný. Studená voda a tak ...Scorp -K- píše:Bodaj by si si aj myslel, ked je to tvoj kvest
A neni zac. Sloboda slova a tak ...
Qvido píše:Škorpe nemám nic proti kritice pokud je opodstatněná, ale ty se jen snažíš provokovat. Takže tvoje svoboda slova končí tam, kde mě začínají pravomoce. Takže ještě jeden takový post a nejen, že na to doplatíš ty, ale všichni v tvém okolí. Pokud se nedokážeš ovládat sám, tak ať ti k tonu dopomůže guilda. Tohle platí pro všechny rádoby hrdiny, kteří se tu snaží dělat ramena.
Qvido píše:Škorpe nemám nic proti kritice pokud je opodstatněná, ale ty se jen snažíš provokovat. Takže tvoje svoboda slova končí tam, kde mě začínají pravomoce. Takže ještě jeden takový post a nejen, že na to doplatíš ty, ale všichni v tvém okolí. Pokud se nedokážeš ovládat sám, tak ať ti k tonu dopomůže guilda. Tohle platí pro všechny rádoby hrdiny, kteří se tu snaží dělat ramena.
Protože je to snazší než přiznat chybu.Thorr píše:Qvido píše:Škorpe nemám nic proti kritice pokud je opodstatněná, ale ty se jen snažíš provokovat. Takže tvoje svoboda slova končí tam, kde mě začínají pravomoce. Takže ještě jeden takový post a nejen, že na to doplatíš ty, ale všichni v tvém okolí. Pokud se nedokážeš ovládat sám, tak ať ti k tonu dopomůže guilda. Tohle platí pro všechny rádoby hrdiny, kteří se tu snaží dělat ramena.
Nevim proc by za to meli platit i lidi v jeho okoli (coz znamena asi guilda) kdyz je tu na forku sam za sebe......
chapu ze tim myslis primo me, ale...ja ti nevim, vymslis q pro hrace, ale ty hrace to pak vlastne nema zajimat...wth, vlastne - sorryjakoFairy píše:Nemusí tě to vůbec zajímat, nikdo tě do toho nenutí či snad ano? Ne.