Privysoka narocnost poctu regov na magery.

Vaše nápady a návrhy
Bejkal
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Re: Privysoka narocnost poctu regov na magery.

Příspěvek od Bejkal »

I když to nikdo z RT nebude číst, tak si napíšu své.

Popravdě nevím, kterou část hráčů má tato změna postihnout.
Těm nejbohatším je prakticky jedno jestli jsou regy za 5gp nebo 20gp či je spotřeba 1-20 za kouzlo ( Mají topka, ada, sochy ) A jediný čeho nemají dostatek je čas.
Dejme tomu ta klasicky nejpočetnější střední třída hráčů. Ty mají pár výbav, nějakou tu část topka a něco ve zlatě. Tady nikdy není tak špatně aby nebylo na regy a holt místo 3k regů si vezmou 5k. Spíš je to otravný, než učelný.
Mno a ta poslední ekonomicky nejméně majetná skupinka znovu začínajích starších hráčů, něco malinko nových hráčů z jiných shardů atd....
Ikdyž jim ostatní lidi pomáhají stejně si nemohou dovolit hrát magická povolání.
Takže komu to vlastně pomůže ? Ekonomice kdy peníze nemají cenu a jen předměty ?

Cesta ke koupi skillů byla dobrá, tak v ní pokračujte. Dejte věci sehnatelné těžce k odprodeji.
Mystik za 1 milion /NB mystik za ?????????
možnost koupit sochu za 4m (Stejně se používají maximálně na baráky).
Věci se rozbíjejí, ničí a umírá se, ale peníze v bance ne.

Jen nevím proč by se měla finančně drtit nejnižší třída, tohle je hra a né realita ! :-D. Zdražit regy by si nedovolil ani Babiš.
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Ale dovolil, mít na ně monopol.
K věci: jsou tu vendoři pro výkup materiálu, a pokud chcete tvrdit, že je to opruz řešit peníze takto, měli jste hrát, když se každá postava musela z dolu vykopat, nebylo žádný vysvědčení, ani skillpointy, to byl opruz. I tehdy musel člověk chodit kopat, nebo sekat, aby si vydělal na regy, pokud chtěl hrát magicky povoláni.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Dudek píše: K věci: jsou tu vendoři pro výkup materiálu, a pokud chcete tvrdit, že je to opruz řešit peníze takto, měli jste hrát, když se každá postava musela z dolu vykopat, nebylo žádný vysvědčení, ani skillpointy, to byl opruz. I tehdy musel člověk chodit kopat, nebo sekat, aby si vydělal na regy, pokud chtěl hrát magicky povoláni.
Tohle k veci moc neni, navic je to pekna blbost. Hrani magickych povolani nebylo podmineno vyrobnimi skilly, nikdy.

Navic vendori tady spustili lavinu zmensovani dropu a vysponovani ekonomiky. Nemyslim si ze je chteny byt xy hodin afk pak si udelat prska, trochu zcestny argument...
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Anselmo
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Anselmo »

Za druida spalim za dung 1.5k regou... Tie regy neberiem ako moj primarny EQ.
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Anselmo píše:Za druida spalim za dung 1.5k regou... Tie regy neberiem ako moj primarny EQ.
Druid ale lepsi zbran nez pog nema :p
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Emil
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Emil »

Myslim ze sme poculi dost hracskych skusenosti, a vidno ze tato zmena len bud znechutila hracov k hraniu, odradila od harvenia, a nikto nevie aky problem mala vyriesit.
Ja osobne som to prestal hrat, afkarit s kraftom ma nenaplna, na dungy nemam cas, harv mi nic neprinesie, pvp neviem, tak tu neni vlastne co robit.
Help
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Help »

Emil píše:Myslim ze sme poculi dost hracskych skusenosti, a vidno ze tato zmena len bud znechutila hracov k hraniu, odradila od harvenia, a nikto nevie aky problem mala vyriesit.
Ja osobne som to prestal hrat, afkarit s kraftom ma nenaplna, na dungy nemam cas, harv mi nic neprinesie, pvp neviem, tak tu neni vlastne co robit.
Ja som si tu zmenu ani nevsimol a to hram pvp aj pvm... A z toho co si napisal tak teba vlastne bavi to ze ti pribudaju pixely, inak to nevidim :roll:
Tommy
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Tommy »

O duvod vic hrat Gangrely. S takovym Gangrelem si mohl do nedavna rozbit cele Cyclop Valley vcetne zemetrasa(to uz ted solo bohuzel nejde kdyz sou dvojity dvere)....

Jako nedovedu si predstavit solovat ten dung za maga. Krom toho, ze by to trvalo tak 3x dyl(abys zabil vse), tak ty vstupni naklady by byly astronomicky i bez zdrazovani regu.
Neberte život tak vážně, stejně z něj nevyváznete živí.
UO - Dark Paradise - YoutubeChannel
https://www.youtube.com/channel/UCDX--rk_wDwG-gYSUyOE_FA
Emil
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Emil »

Help píše:
Emil píše:Myslim ze sme poculi dost hracskych skusenosti, a vidno ze tato zmena len bud znechutila hracov k hraniu, odradila od harvenia, a nikto nevie aky problem mala vyriesit.
Ja som si tu zmenu ani nevsimol a to hram pvp aj pvm... A z toho co si napisal tak teba vlastne bavi to ze ti pribudaju pixely, inak to nevidim :roll:
Tak to si zjavne jediny kto si tej zmeny nevsimol, myslim ze kazdy hrac si chce kupit nejaky ten equip, zaplatit najom, a z harvenia s prskom si pri momentalnom nastaveni zarobi tak na slanu vodu akurat.
Help
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Help »

Emil píše:
Help píše:
Tak to si zjavne jediny kto si tej zmeny nevsimol, myslim ze kazdy hrac si chce kupit nejaky ten equip, zaplatit najom, a z harvenia s prskom si pri momentalnom nastaveni zarobi tak na slanu vodu akurat.
Tak mi vysvetli ze ako je mozne ze ja si s prskom viem zarobim asi 10 nasobok toho co do toho vlozim ?
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Empair »

Help píše:Tak mi vysvetli ze ako je mozne ze ja si s prskom viem zarobim asi 10 nasobok toho co do toho vlozim ?
to, že zabijes AFK crafta sumem a cestujes lodi aby si ušetřil reggy za port je sice levné a výdělečné ale to většina lidí nepovažuje za PvM
Help
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Help »

Empair píše:
Help píše:Tak mi vysvetli ze ako je mozne ze ja si s prskom viem zarobim asi 10 nasobok toho co do toho vlozim ?
to, že zabijes AFK crafta sumem a cestujes lodi aby si ušetřil reggy za port je sice levné a výdělečné ale to většina lidí nepovažuje za PvM
:clap: Velmi mudro :clap:
Emil
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Emil »

Help píše:
Emil píše:
Help píše: Ja som si tu zmenu ani nevsimol a to hram pvp aj pvm... A z toho co si napisal tak teba vlastne bavi to ze ti pribudaju pixely, inak to nevidim :roll:
Tak mi vysvetli ze ako je mozne ze ja si s prskom viem zarobim asi 10 nasobok toho co do toho vlozim ?

Tak to si pan, dufam ze mozes dat nb dake tipy ako dosiahnut takyto zisk.
Help
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Help »

Emil píše:
Help píše:
Emil píše:

Tak to si pan, dufam ze mozes dat nb dake tipy ako dosiahnut takyto zisk.
Uz som ich tu pisal tusim alebo som ich tu videl.
1. Zona (v Cove je tam port) - Provoknes tam Dreada s Falconom, Fenixov jeden ostane ak ma vela hp tak provok s LSN ak malo dopogujes ho, Titan LSN, Drak LSN ak hras nekra tak mozes draka zdvihnut a pozabijat si snim co to da. Garantujem ti ze ak sa to naucis ako ich provoknut, neminies viac ako 10 tmr a 100 regov. Profit cca 30-40k velka sanca na soul shard, kamen...
2. Zento mas tam provok fenixov co ta nestoji takmer nic, Hytl su 2 Dreadi co ta nestoji nic...
3. Ice dung, summy a ides... ICE 2 provok za 2 steny 2x vds sanca na Ice cast
4. Ak hras nekra tak nad pustou su draci, ussumis 2 malych a potom ich iba zdvihas a zabijas to s nimi.
Je toho dost ale toto ti bude na zaciatok urcite stacit
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

A nebo u gm oblibena taktika provok pres jezditko z hidu a nestoji te to vubec nic a vzhledem k tomu, ze na DP hidne vesmes na tutovku snad kazdej krom krafta, vsechny tydle mista poprovokujes/dorazis za cokoliv, jen melee char riskuje drazsi ekvip, ale zas nespotrebovavas ty teda megadrahy regy
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Na spellech se již nic v současné době nic měnit nebude.
Anselmo
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Anselmo »

tak vytvorte aspon nejaku cestu ako ich ma clovek ziskat.... napr nejakeho nevycerpatelneho vendora co to predava za 6gp kus
Fisik III
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fisik III »

Anselmo píše:tak vytvorte aspon nejaku cestu ako ich ma clovek ziskat.... napr nejakeho nevycerpatelneho vendora co to predava za 6gp kus
Několik vendorů s kapacitou 20k regů už je a prodávají regy za 8 - 10 gp/kus.
Jeden je v britu v domku pod vstupem do stok a další v trinu kousek od kopu RB směr W.
Help
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Help »

Anselmo píše:tak vytvorte aspon nejaku cestu ako ich ma clovek ziskat.... napr nejakeho nevycerpatelneho vendora co to predava za 6gp kus
Cestu ako ich ziskat??? Ved padaju z kazdeho NPC :paranoid: A ked ta nebavi harvit tak si budes musiet priplatit no
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raziel »

Na tomhle mi vadí že to znevýhodnuje hraní v "malém". Pokud se jde low dung/harv, jde se v málo lidech a kompenzuje se to spellama a sumana. Najednou se propálí mnohem víc gp a na tom výsledném výdělku to je prostě procentuálně dost znát. Když člověk chodí top dungy, je to uplně jedno kolik se tam propálí regů, u výdělků v milionech si toho nikdo nevšimne...

Dělat inflaci je jedna věc, ale na ukor slabších/příležitostných hráčů mi to přijde jako opak toho, co by se mělo dělat. Ve výsledku to žádné gp z dp neodlije a maximálně to některé lidi, kteří toto vnímají negativně, odradí od hraní. Tak čeho jste tím dosáhli ?

Mluvíte tady o inflaci a na druhou stranu zvýšíte počet blanků u vendorů ale cenu ne ... a svitky se používají hlavně v top dungách.
Odpovědět