Privysoka narocnost poctu regov na magery.

Vaše nápady a návrhy
Mephist
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Re: Privysoka narocnost poctu regov na magery.

Příspěvek od Mephist »

Bizon píše:
Mephist píše:Ty elfové co se objevili v lese tam nemají trvalé spawny.
Opravdu? Já, že sem je několikrát po sobě zabil a vždy se tam objevili zpět. Každopádně jsem to nedozoroval 24hod.
Aha, tak já jsem měl okolo domečku jen jednorázové. Možná je to jinde jinak.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka

True victory is victory over oneself.
Atalia
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atalia »

Zkusila jsem otestovat zvýšenou náročnost kouzel na regy při hárvení. Za rangera bez specky jsem zabíjela nightmaru za TT pomocí pogů a sumů. Vždy jsem se snažila mít aspoň 3 sumy. A výsledek:
Spotřebováno regů:
-------------------
BP 86
BM 57
SA 86
SS 57
MR 143

Pokud se spotřebované regy vynásobí minimální kupní cenou, tedy BP a BM * 3 a zbytek se vynásobí čtyřmi, tak je proděláno JEN na regách 1573.

Pokud však profizované regy vynásobím vyšší kupní cenou, tedy BP a BM * 4 a zbytek se vynásobí pěti, tak je proděláno JEN na regách 2002. Standardně totiž regy nekupuji za minimální cenu, protože většinou bývají vykoupené (hlavně MR, tam jdu někdy i na 7gp kus)

SOUHRN
-------------
Loot z najty: 1298 gp
Proděláno jen na regách s nejlepší nákupní cenou: 1573 gp
Výsledek: -257 gp

Loot z najty: 1298 gp
Proděláno jen na regách s horší nákupní cenou: 2002 gp
Výsledek: -704 gp
Emil
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Emil »

Qvido píše:Na summon se podívám, co se týká fire - ani nevím kdy jsem tam naposledy viděl hárvit mága. Vendory osekám hned jak se k tomu dostanu.

Edit: Summon spell - nároky na regy sníženy.
Nechcem zniet nevdacne, ocenujem toto velkoryse znizenie narokov na summov, ale ono je to stale drahe.
Som rad ze Atalia zdokumentovala jej pokus na najte, co len potvrdzuje fakt ze sa hracom neoplati zabijat monstra, ale namiesto toho pustit afk scripty, zarobit gp a potom ich minat na harveni vo svete alebo v dungu. Osobne si myslim ze sposob pri ktorom sa hrac musi aktivne zapajat do hry by mal by prefererovanejsi ako taky ktory sa da vykonavat afk. V tom duchu myslim boli vytvorene vysvedcenia a skillpointy, aby to motivovalo hracov chodit do dungov a harvit namiesto afkovania so sipkou. Len pri tomto zdrazeni kuzel mam opacny pocit.
Help
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Help »

Ked som ja zacinal s UO tak som sa vyhybal castujucim charakterom prave kvoli tomu ze su drahe... Skus hrat zo zaciatku buchny a je po probleme :clap: :clap: :clap:

EDIT> Sprav si wampa da sa natrenovat zadarmo, morf nestoji nic, gbcka nestoja nic -> maze, bone archers.... kopec gp/regov si naharvis a mozes si spravit postavu kde ta nebude srat ze mas malo regov
Emil
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Emil »

Help píše:Ked som ja zacinal s UO tak som sa vyhybal castujucim charakterom prave kvoli tomu ze su drahe... Skus hrat zo zaciatku buchny a je po probleme :clap: :clap: :clap:

EDIT> Sprav si wampa da sa natrenovat zadarmo, morf nestoji nic, gbcka nestoja nic -> maze, bone archers.... kopec gp/regov si naharvis a mozes si spravit postavu kde ta nebude srat ze mas malo regov
Oni boli drahe hlavne kvoli treningu, stalo to vela penazi pustit script na sipku a s tym vytrenit magry na max, s vysvedcenim a skillpointami to ide rychlejsie, ale tu sa jedna o stratovost hrat postavy na co su urcene.
Tvoja rada je v podstate to iste ako pustit si afk script na mining/lumberjacking zarobit peniaze a tiez ma nebude srat ze harvenim potom len preseriem tie gp.
Help
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Help »

Nemyslim ze by som nejak prerabal ked si s nekrom zabijem cely ice + poklad a vychadza mi ztoho 60k cash +9 zbran +25 brnko suter cob /pal war cler cast ak sa postasti. A nikdy som nevzal viac ako 1k regov od kazdeho. Zacni harvit zonu tam ti vystaci 30 a zabijes 2x fenu, 1x falcon,1x dread spider, 2x lsn, 1x titan cca
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Help píše:Nemyslim ze by som nejak prerabal ked si s nekrom zabijem cely ice + poklad a vychadza mi ztoho 60k cash +9 zbran +25 brnko suter cob /pal war cler cast ak sa postasti. A nikdy som nevzal viac ako 1k regov od kazdeho. Zacni harvit zonu tam ti vystaci 30 a zabijes 2x fenu, 1x falcon,1x dread spider, 2x lsn, 1x titan cca
Tak je potreba rict si jednu vec. Dungy nebyly koncipovany na solo hrani. Ano jde to, ale chteny stav je chozeni ve skupince. Treba v Kyklop Valley jsou sice 2 musti, ale 7mickovej lokac. Totalni vysmech hracum za hodinu a pul hrani. Troufnu si i tvrditt, ze tam na regy v plusu bebudes, kort treba za maga.
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Myth
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Myth »

Me teda posledni dobou prijde, ze se prskove stejne nehraji. Do dungu se vezme parta buchen a pokud to neni top dung, tak nemaji co resit. Prsky jakozto jediny povolani bez specek uz nikdo moc hrat nechce a pokud ti uz ta postava nevydela ani solo harvenim blbosti v prirode, tak je to jeji posledni hrebicek do rakve. Samozrejme se ted nebavim o despu, kam se mag bude tahat porad a nejaky regy ho v nejmensim nezajimaji. Ale kolik lidi tyhle dungy chodi ze? Pro nbiky, na solo harveni a low dungy ztraci touhle zmenou prsk smysl.

Spis bych cekal, ze dostanou nejakej boost nez ze se jim zdrazi zakladni ability.
Penelope
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Penelope »

Help píše:Nemyslim ze by som nejak prerabal ked si s nekrom zabijem cely ice + poklad a vychadza mi ztoho 60k cash +9 zbran +25 brnko suter cob /pal war cler cast ak sa postasti. A nikdy som nevzal viac ako 1k regov od kazdeho. Zacni harvit zonu tam ti vystaci 30 a zabijes 2x fenu, 1x falcon,1x dread spider, 2x lsn, 1x titan cca
Helpe opravdu to harvíš sám? Co Tě znám, tak jsi byl vždycky jen do počtu co se prska týka, nikdy jsi za něj nic nezahral, proto si vždycky hrál buchny, ne proto aby jsi vydělal, ale protože si nikdy nic jiného hrát neuměl :D Dark Fix, tohoto nekra si moc dobře pamatuju, nevím či ho ještě máš (snad ne) ale jestli ty si dal někdy ICE sám tak s PK partičkou v zádech. Nechceš nás tam spíš nalákat a vykempit ? A potom nás dát na stránky? :lol: :D

- Omlouvám se za hate - :oops:
„Člověk, který nikdy nedělá chyby, je člověk, který nikdy nedělá nic“
Theodore Roosevelt
Help
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Help »

Penelope píše:
Helpe opravdu to harvíš sám? Co Tě znám, tak jsi byl vždycky jen do počtu co se prska týka, nikdy jsi za něj nic nezahral, proto si vždycky hrál buchny, ne proto aby jsi vydělal, ale protože si nikdy nic jiného hrát neuměl :D Dark Fix, tohoto nekra si moc dobře pamatuju, nevím či ho ještě máš (snad ne) ale jestli ty si dal někdy ICE sám tak s PK partičkou v zádech. Nechceš nás tam spíš nalákat a vykempit ? A potom nás dát na stránky? :lol: :D

- Omlouvám se za hate - :oops:
Nechcem na strankach vas uz mame dost :)
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Empair »

Qvido píše:Edit: Summon spell - nároky na regy sníženy.
snížení z 15 na 9 je lepší než nic ale ještě si to nech projít hlavou

- myslete na lidi co hrají v malých počtech a opravdu těmi sumy zabijí monstra a nehází je jen jako klamný cíl aby buchny mohli pracovat

Provedl jsem malý Test:
Mág vs LSN
26 sumonů, 6 TMR
26*9*5 + 6*85 = 1680 Gp

padlo něco něco gp něco regů čistý zisk cca 1200 gp
když k tomu započítám, že musím sem tam něco parnout, vypít nějakou tu stamuni a tak podobně jsem skoro na nule pokud mi nic nepadne ...

Já nepatřím k lidem co by měli čas hárvit ale na DP není moc lidí a pro malé skupinky hráčů jsou ty nálady absolutně nerentabilní k zisku.
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

je to teda chvíli, co jsem sumil něco takovýho za mága, ale 26 sumů? se mi nějako nezdá, kor v dnešní době, kdy mají všeci fenu s přejmenováním sumů, mám za to že tolik jsem nepotřeboval ani na yoku... a btw když ti dropne ss, +7 zbran, +3 mapka, šutr, tak je lsn furt prodělečný?

btw jdi harvit zónu, tam skoro všechny důležitý npc zabiješ bez jedinýho regu pomalu i za krafta
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Fenu bych nebral jako dogma, vsichni na ni nehrajeme...
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Help
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Help »

Pokial viem tak na LSN mi stale stacilo 1x para 6x Earth element, +- 10x POG ... Cize tych 26 summov si tam posielal po jednom alebo ako ?
Eddie
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eddie »

Vám to možno takto ide, lebo ste skúsený a viete na ktoré NPC akú taktiku použiť, ale mne čo tu hrám 4 mesiace aj s topánkami to možno také vtipné nepripadá. Okrem toho že mám vysvedčenie a mageru som do 80 teda mal v podstate zadarmo a dostal som z charity nejaký support ( o ktorý som samozrejme do týždňa prišiel ) tak tu neni absolútne žiadna podpora NB hráčov. Popravde sme začali hrať traja(všetci starý nadšenci do UO) ztoho 2 kolegovia už hrať prestali.
A nieje sa čomu čudovať. Za posledné mesiace ako nezainteresovaného hráča som vycítil akým smerom sa to tu uberá.

Musím podotknúť, že veci by sa tu mali vyvíjať trochu inak kedže DP je už jediný Aktívny CZ/SK shard.

Tak by som chcel apelovať na kompetentných aby svoje kroky skúsili najskôr premyslieť, aký dopad to bude mať na všetkých hráčov nie len na určitú skupinu.
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

Zruste tu zmenu s tymi regami uplne.
Je to zbytocne zmena.
A zruste prosim aj toho vendora na drevo.
Dakujem.
Ludia chcu hrat, nie sa nervacit a trapit.
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Ono aspon me vzdy prislo, ze UO je sadlomaslo hra ktera neni privetive lehka v nicem. Mozna proto vznikli pomocne programy jako je treba injection. Zajimava doba mohla bejt jen v zacatcich, kdyz lidi nemeli xy ziskanejch acc, temer neomezenej mamon. Nemeli max postavy, nebo spis nemeli postavy s max vybavou.
Kvuli propastnemu rozdilu mezi temi, kdo zde uz maji a znaji vse a nekym kdo by uplne bez pomoci zacal hrat si moc nedovedu predstavit jak by se to dalo vybalancovat. Aby nebylo pro zkusene harvice/trhare moc lacino
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Pheme píše:Ono aspon me vzdy prislo, ze UO je sadlomaslo hra ktera neni privetive lehka v nicem. Mozna proto vznikli pomocne programy jako je treba injection. Zajimava doba mohla bejt jen v zacatcich, kdyz lidi nemeli xy ziskanejch acc, temer neomezenej mamon. Nemeli max postavy, nebo spis nemeli postavy s max vybavou.
Kvuli propastnemu rozdilu mezi temi, kdo zde uz maji a znaji vse a nekym kdo by uplne bez pomoci zacal hrat si moc nedovedu predstavit jak by se to dalo vybalancovat. Aby nebylo pro zkusene harvice/trhare moc lacino
+1
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Jako nevím jestli byla tato změna opět ku prospěchu věci. Ačkoliv chápu, že každá změna se dá obhájit tím, že hráči nemají širší perspektivu o hře jako o celku, tak v tomhle případě mi spíš připadá, že tvůrce těchto změn je lehce odtržen od reality každodenního hraní.

Zdražení kouzel kvůli tomu aby se srovnala náročnost kouzel na regy je celkem lichá, protože kolikrát za dung hodím například zeď a kolikrát IVM? oboje celkem dostkrát že? ovšem IVMek hodím minimálně 3 krát více. Takže hypoteticky nedošlo k dorovnání v rámci náročnosti spellů na regy (viz skript novinky), ale pouze k další větší nevyváženosti. Dřív sice byly dražší zdi na regy, ale zdí jsem hodil méně jako IVM, takže se to vlastně v konečných nákladech srovnalo.

+ další příklady toho jak se teď vyplatí zabíjet potvory na harv za prska viz post ati nebo empa. Nemá cenu se to asi rozepisovat o tom, jaký nedostatek regů je na trhu (viděli jste někdo poslední dobou, že by například někdo nabízel regy na vývěsce jako se tomu dělo dřív?). Pravda, trošku jsem si říkal: Aspoň ten vendor na ty regy, co to prodává po 20k štosech. Ovšem cena za kus....8 - 10 gp/kus.... Netřeba dalšího komentáře.
Eddie
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eddie »

Ja teda chápem úmysel RT, len je to krok vedľa dľa môjho názoru.
Síce môj názor tu určite nikoho nezaujíma, lebo moje pôsobenie na DP je 4-5 mesačné.
Ale mám dosť veľa skúsenosti z iných Shardov kde bojovali s ekonomikou.
Bol som dlhé roky tiež v RT a necelý rok aj Adminom. Práve preto chápem počínanie vedúcich na DP ale pri takým neobmedzených možnostiach a systémoch aké sú tu nastavené je toto riešenie nie veľmi šťastné. Práve naopak.
Odpovědět