Ale zisk je neuveritelne vetsi, nez ho zajit normalne nebo se pletu?Anger píše:Platba pri vstupu do dungu to je proste ultra hyper duper nesmysl.To sory ale je riziko ze by to hodne umrtvilo dungy.
Podle me je lepsi dat do dungu neco navic co tam lidi bude motivovat jit napriklad ted jsou super pokladky.A co treba prekupnika na konci u kteryho by se dala koupit treba zbran za rozumnou cenu oproti trznim a jenom jedna pak by ten vendor zmizel a mel resp.
Jinak tady si vsichni myslej ze pojizdet dungy je desne jednoduchy ale je to o dost tezsi nez ho normalne jit nehlede k tomu ze nektery dungy jsou naprosto nepojizditelny.
SELL
Re: SELL
Jak kdy stejne jako v pvm se taky stane ze clovek vykape a to je pak docela v minusu.
A taky dost zalezi jaka vyprava to jde pokud jdou valorkari s +7 tak ten zisk neni zas tak silnej.
Samozrejme pokud je vyprava v mamonu s dobryma ekvipama je zisk obrovsky ale to je svatek tak jednou za dva tejdny mozna i dyl.
A zatimco modrak dunguje aby mel vybavu do dalsiho dungu my takhle vlastne financujeme cove pvp kde se taky dost ztrati a i ty dungy.
Ale porad myslim ze vstup za poplatek je blbost.
A taky dost zalezi jaka vyprava to jde pokud jdou valorkari s +7 tak ten zisk neni zas tak silnej.
Samozrejme pokud je vyprava v mamonu s dobryma ekvipama je zisk obrovsky ale to je svatek tak jednou za dva tejdny mozna i dyl.
A zatimco modrak dunguje aby mel vybavu do dalsiho dungu my takhle vlastne financujeme cove pvp kde se taky dost ztrati a i ty dungy.
Ale porad myslim ze vstup za poplatek je blbost.
Pro chudáka otce...jsou dungy viz které jsem jmenoval si neopohlídáš....UQ,CV,Dc -to tě zas sere že musíš kopnout
Jen mi řekni jednu logickou odpověd proč nezrušit pvp v dungeonech.....je to ke všem rovina
Chceš hrát pvp běhej pvp(at si blue nebo red)
Chceš hrát pvm hraj pvm(at si blue nebo red)
Ale proč by měli červení získávat výhodu toho, že si zajdou pvm a jako bonus ete nějakou výpravu
Jen mi řekni jednu logickou odpověd proč nezrušit pvp v dungeonech.....je to ke všem rovina
Chceš hrát pvp běhej pvp(at si blue nebo red)
Chceš hrát pvm hraj pvm(at si blue nebo red)
Ale proč by měli červení získávat výhodu toho, že si zajdou pvm a jako bonus ete nějakou výpravu
Koukam rainbow ma silne naivni nazory jen tak mimochodem za mladych casu jsem byl take pure modrak a porvaval jsem smazat vsechny pk a zakazat pvp v dungeonech ale casem jsem zjistil souvislosti a ziskal trosku nadhled.
Proc by nemelo byt pvp v dungach zruseno ? Mozna protoze to uz proste patri k dp a uo navic Dp bylo vzdycky vyhlasene jako pk server.Navic pk patri i k obtiznosti dungu respektive to riziko pojezdu.
Teda nevim jak ty ale pro me byl v ultime nejvic blazeny pocit hned vytahnuti dratu pojezd pk co nas chteli dostat a pak se jim krasne vysmat jaky jsou lamy.
a rikat zruste pvp v dungach je to samy jako kdybych rekl zruste minidungy a harvici mista ve svete.
E:Jen bych dodal ze duvod proc jsem uz nesel aktivne hrat wowko a smazal ucty na dp je ten ze v uo na dp je obrovska svoboda kterou beru jako nejvetsi plus tyhle hry.
Proc by nemelo byt pvp v dungach zruseno ? Mozna protoze to uz proste patri k dp a uo navic Dp bylo vzdycky vyhlasene jako pk server.Navic pk patri i k obtiznosti dungu respektive to riziko pojezdu.
Teda nevim jak ty ale pro me byl v ultime nejvic blazeny pocit hned vytahnuti dratu pojezd pk co nas chteli dostat a pak se jim krasne vysmat jaky jsou lamy.
a rikat zruste pvp v dungach je to samy jako kdybych rekl zruste minidungy a harvici mista ve svete.
E:Jen bych dodal ze duvod proc jsem uz nesel aktivne hrat wowko a smazal ucty na dp je ten ze v uo na dp je obrovska svoboda kterou beru jako nejvetsi plus tyhle hry.
Nevím kolik je tobě, ale asi to mam naopak v mládí sem lítal za pkčko dělal sem prasárny, ale asi jsem z toho vyrost.....to, že máš opožděnou pubertu netahej prosimtě na forum.....kdyby to bylo slušní pvpeři, ale to co dnes jezdí dungeony většinou(ne každý) slabí pvm tak i pvp hráči a to, že jejich pojezdy mají úspěchy je jen a jen v tom, že chodí v obrovských počtech malé dungeony kteří pvm hráči chodí ve 2-4 lidech....
Vím, že se to nezmění, ale forum je snad o vyjádření názoru ....můj je takový jak jsem psal viz výše a nepovažuju ho za naiivní, ale konstruktivní a férový.
Vím, že se to nezmění, ale forum je snad o vyjádření názoru ....můj je takový jak jsem psal viz výše a nepovažuju ho za naiivní, ale konstruktivní a férový.
Tak je mi 22 jako nechci nic rikat ale kdyby to bylo 4 VS 4 tak stejne na 95 lehnete mozna je to chvastani ale spis je to v tom ze modry hraci kolikrat neumej ani zaklad pvp.Ale jinak teda asi mam opozdenou pubertu.
je mi taky 22 a moje poslední setkání s váma bylo v uq kdy maka ste mi zabili hned a pak mě naháněli kdy jsem byl za medvídka a tři ste umřeli než ste mě zabili.....btw foto mam......ale to je OT
Mělo by se s tím něco dělat hráčů kteří chodí low dungy si myslím, že ubývá...minimálně to v čem chodí
Mělo by se s tím něco dělat hráčů kteří chodí low dungy si myslím, že ubývá...minimálně to v čem chodí
Zakázat PvP v dungeonech je kravina hodna kardinálního idiota. Není lepší pocit, jak když vás přijdou do dungu pojet PK a vy si kromě pokladu odnesete ještě jejich equip. Nebo naopak kdy si jdete za indiány dung a odnesete si výpravu modráků. V tomhle tkví svoboda a pravý smysl dp
Neberte život tak vážně, stejně z něj nevyváznete živí.
UO - Dark Paradise - YoutubeChannel
https://www.youtube.com/channel/UCDX--rk_wDwG-gYSUyOE_FA
UO - Dark Paradise - YoutubeChannel
https://www.youtube.com/channel/UCDX--rk_wDwG-gYSUyOE_FA
Chtěl bych se zeptat zda by byl problém jako sou tihle prodejní a nakupující vendoři přidat vendory kteří by nakupovali nebo prodávali + brnění aspoň od +5 do +15 co sem tak koukal +5 a +10 části prej nemaj žádnou hodnotu myslím si že by nebylo od věci tohle taky přidat aby to vendoři vykupovali a aspoň by se ze serveru odstranilo spoustu zbytečných itemů, nebo mě napadla jiná věc jako sou MC na zbraně udělat to samé u zbrojí a dát jim nějakou hodnotu na ty + brnění o které by byl zájem
Quest na tavičku brnek dávno existuje (dává rusty coiny místo MC).alderanis píše:Chtěl bych se zeptat zda by byl problém jako sou tihle prodejní a nakupující vendoři přidat vendory kteří by nakupovali nebo prodávali + brnění aspoň od +5 do +15 co sem tak koukal +5 a +10 části prej nemaj žádnou hodnotu myslím si že by nebylo od věci tohle taky přidat aby to vendoři vykupovali a aspoň by se ze serveru odstranilo spoustu zbytečných itemů, nebo mě napadla jiná věc jako sou MC na zbraně udělat to samé u zbrojí a dát jim nějakou hodnotu na ty + brnění o které by byl zájem
Ne, za rusty coiny se dají koupit nonfame brnění pro povolání - rangers, blood, paladin, cleric atd
no stejně pořát zůstává otázka kde se ta pec dá sehnat hledal sem snad všude a nikde sem o tý peci nic nenašel a co sem mluvil s někým z nějakýho top klanu tak prej sou to tajný gildovní informace jako tohle mě celkem irituje, konečně něco udělaj co je užitečnýho a ono je to nějak supertajný neni to už trapný jako? Já myslel že pokud de o qest má sloužit všem a né jenom top gildám.
Questy vzdy byly zverejneny jen jako rp pribeh na webu a hraci si na to museli prijit sami, to ze tu je relativne od nedavna na foru sekce questy, je jen benevolence gm a info je od hracu. Tady nehrajes wowko. A bud v klidu, co jsem slysel, neni to nic easy, co bys dal bez party.
Dík moc, alespoň někdo je ochotnej podat rozumný informace.
* menší doplnění co je pravdy na tom, že to taví už jenom štíty a platy,chainy a ringy ne? Prej je to tavilo jenom ze začátku, ale při tom tyhle věci pořád padaj, tak nechápu proč padaj když sou k ničemu.
* menší doplnění co je pravdy na tom, že to taví už jenom štíty a platy,chainy a ringy ne? Prej je to tavilo jenom ze začátku, ale při tom tyhle věci pořád padaj, tak nechápu proč padaj když sou k ničemu.
Pec na tavení štítů nemá s tavením brnění nic společného.alderanis píše:Dík moc, alespoň někdo je ochotnej podat rozumný informace.
Pec na tavení štítu se dá koupit za GP a po tavení dostáváš Magic Wire, které slouží k zafixování armoru u brnění.
Kvest dung co slouží na tavení brnění je značně obtížný, vstup je pro 6 lidí. Na konci ti to dá item, tavení je omezené co se počtem kusů týče. Dává to Rusty Coiny (mam dojem že z +5 a +10 hodně málo).
no jelikož sem se konečně dostal k tomu jak to s tim je neni lepší to hodit do vendora tyhle +5 - +15 části aby se dali prodat? a nebo co udělat qest pro crafta, kterej jich má i tak málo, že by to měl něco jako je qest na mitheril formu kdy craft získá dead kterej když rozbalí dostane za to speciální pec kde muže tyhle + části smeltnout na ty rc s určitým poměrem a zase aby se na tý peci dali dělat ty části který sou potřebný buď tam dát jenom +20 a +25 části a nebo ty war pal a blood části s tim, aby to nebylo moc op že by záleželo na skillu crafta jakej má blacksmith popřípadě i tailoring a tinkering a taky s určitou šancí na fíz furt si myslim že by to bylo daleko lepší než, aby to leželo po tunách někde u někoho doma v bedně. mohlo by se to případně nějak upravit, ale taky by to mohlo vyhovovat asi většině.
edit: nebo by to v tom qestu mohlo bejt tak, že by to byl qest na recept kterej je potřeba aby si craft přečetl a pak teprve mohl vyrobit společně s ním tu pec takže by to ještě vyžadovalo nějaký suroviny na výrobu pece
edit: nebo by to v tom qestu mohlo bejt tak, že by to byl qest na recept kterej je potřeba aby si craft přečetl a pak teprve mohl vyrobit společně s ním tu pec takže by to ještě vyžadovalo nějaký suroviny na výrobu pece