Zdravím lidi,
velice se omlouvám, ale dnes 22.3.2017 asi ve dvě hodiny jsem došel s práteli FDD a lockoval jsem za wampa. Hodil jsem si horizit do pokladu abych nebyl těžký na lockovaní a já BLB ho tam zapomněl.
Takže se chci tímto omluvit guildě která to projde a najde ho tam. Ja už nemám čas to jít vybrat.
Děkuji za pochopení.
FDD
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Re: FDD
Díky , to se dá pochopit a stane se to.Určitě tě nikdo nebude házet do stejného pytle s těma co tam umyslně dávaj odpad.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
kdo to najde a nepřečte si tenhle příspěvek, bude asi čumět:-) dávalo se to vůbec někdy někam do pokladů? kor když je horizit vedle truhly?:D
To se musis zeptat empa :pXan píše:kdo to najde a nepřečte si tenhle příspěvek, bude asi čumět:-) dávalo se to vůbec někdy někam do pokladů? kor když je horizit vedle truhly?:D
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk