Dual na mapce ?
Dual na mapce ?
Ahoj, od kdy je zakázaný dual na mapce ? Pokud vím nikdy to nebyla dungovní zona ?
PS - tyhle hráče vůbec neznám a nezajímají mě ... jde mi o dotaz jako takový. Díky
19.01.2017 22:42 Vox Dei dc4043 - Dual na mapce = podpora v PvM *Fairy*
19.01.2017 22:41 Rozenbauer II c6e3c7 - Dual na mapce = podpora v PvM *Fairy*
19.01.2017 22:41 Fames dc4043 - Dual na mapce = podpora v PvM *Fairy*
19.01.2017 22:40 Bloody Mousebird 252dc8 MG Dual na mapce = podpora v PvM *Fairy*
PS - tyhle hráče vůbec neznám a nezajímají mě ... jde mi o dotaz jako takový. Díky
19.01.2017 22:42 Vox Dei dc4043 - Dual na mapce = podpora v PvM *Fairy*
19.01.2017 22:41 Rozenbauer II c6e3c7 - Dual na mapce = podpora v PvM *Fairy*
19.01.2017 22:41 Fames dc4043 - Dual na mapce = podpora v PvM *Fairy*
19.01.2017 22:40 Bloody Mousebird 252dc8 MG Dual na mapce = podpora v PvM *Fairy*
Re: Dual na mapce ?
Od kdy? Zhruba bych to tipnul od odjakživa. PvM se nevztahuje pouze na dungovní zónu. Ale na všechny situace kdy jsi vystaven boji s npc.
ok, a je trestane aj ked dobehnem druhou postavou sa ressnut? Do boja nebudem s druhou postavou nijak zasahovat...
a druhy pripad ked prva postava umrie, dobehnem s druhou a dokoncim mapku a potom ressnem prvu? t.z. nebudem s dvoma zivymi postavami sa podporovat navzajom
a druhy pripad ked prva postava umrie, dobehnem s druhou a dokoncim mapku a potom ressnem prvu? t.z. nebudem s dvoma zivymi postavami sa podporovat navzajom
Ano i tohle zahrnuje "jakkoliv podporovat v PvM či PvP".
zdechnout a dobit to za jinou ok, ale resnout na dualu se nesmis
hmmm, měli by jste číst pravidla a ne "odklikavát" SOUHLASÍM S PODMÍNKAMI
Podpora se trestá neustále, ale lidi to dělají pořád.. Už mi to příjde jako by si lidi mysleli, že GM tým je hloupý... ale opak je pravdou...
Podpora se trestá neustále, ale lidi to dělají pořád.. Už mi to příjde jako by si lidi mysleli, že GM tým je hloupý... ale opak je pravdou...
Díky Qvido i Acarovi za info, měl jsme zafixované, že to platilo jen na dung zonu(moje chyba), teď už vím že to platí všude. Můžete lock.
Ještě takový dodatek bych měl k GM TEAMu.. Jistě by měli jako mocné či nemocné GM zamezit si přístupy k PK účtům a vůbec tento vyvrhel nepodporovat, maximálně hrát jen blue non pvp postavy. Vzpomínám na dobu kdy hráč SNOWER neboli GM Ralf podporoval HATED. Zkuste si tam udělat pořádek.Čao
A ze jsem tak smely ... o co konkretne jde ?JohnyR píše:Ještě takový dodatek bych měl k GM TEAMu.. Jistě by měli jako mocné či nemocné GM zamezit si přístupy k PK účtům a vůbec tento vyvrhel nepodporovat, maximálně hrát jen blue non pvp postavy. Vzpomínám na dobu kdy hráč SNOWER neboli GM Ralf podporoval HATED. Zkuste si tam udělat pořádek.Čao
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Hele i Hated je součástí hry stejně jako pvm.Každej hraje to co ho baví.A proč by nemohlo GM hrát pk , nechápu.To maj furt řešit jen prohřešky , hodnotné page a scriptovat?Zkus se nad tím zamyslet a ano sem řitolezec.JohnyR píše:Ještě takový dodatek bych měl k GM TEAMu.. Jistě by měli jako mocné či nemocné GM zamezit si přístupy k PK účtům a vůbec tento vyvrhel nepodporovat, maximálně hrát jen blue non pvp postavy. Vzpomínám na dobu kdy hráč SNOWER neboli GM Ralf podporoval HATED. Zkuste si tam udělat pořádek.Čao
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
To jestli si nebo nejsi " řitolezec " je tvá osobní věc a vizitka tvého životního stylu Ne však můžou hrát blue. Nebo když už teda PK tak alespon by se na ně měla vztahovat taky pauza mezi relog BLUE PK... aby to co viděl/a jako GM se mohlo změnit za těch pár minut co je povinná pauza na relog. Podle mě je nikdo nehlídá a "relativně si dělají co chtějí".Zola píše:Hele i Hated je součástí hry stejně jako pvm.Každej hraje to co ho baví.A proč by nemohlo GM hrát pk , nechápu.To maj furt řešit jen prohřešky , hodnotné page a scriptovat?Zkus se nad tím zamyslet a ano sem řitolezec.JohnyR píše:Ještě takový dodatek bych měl k GM TEAMu.. Jistě by měli jako mocné či nemocné GM zamezit si přístupy k PK účtům a vůbec tento vyvrhel nepodporovat, maximálně hrát jen blue non pvp postavy. Vzpomínám na dobu kdy hráč SNOWER neboli GM Ralf podporoval HATED. Zkuste si tam udělat pořádek.Čao
By mě zajímalo, které GM dneska běhá PK(a jestli jo, tak to je pro hru jedině dobře). Moc se jich do PvP topicu nevyjádřilo a obrací se furt na hráče. Tohle zase smrdí nějakou tvojí paranoiou.
Neberte život tak vážně, stejně z něj nevyváznete živí.
UO - Dark Paradise - YoutubeChannel
https://www.youtube.com/channel/UCDX--rk_wDwG-gYSUyOE_FA
UO - Dark Paradise - YoutubeChannel
https://www.youtube.com/channel/UCDX--rk_wDwG-gYSUyOE_FA
- Pathos Verdes III
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
Když si to platí, starají se o to, obětují čas pro naši zábavu, tak proč by si nemohli dopřát ? Není to tak lehká práce jak se zdá a co je jejich odměna? Zkus se nad tím zamyslet
356515485 - veškeré záležitosti týkající se Orderu.
to zas nééé ...Qvido píše:Od kdy? Zhruba bych to tipnul od odjakživa.
chození mapek s craftem na dualu byla běžná praxe od dob specializace retrospektivě očarovávání ...
ale pak se někomu (tuším že to byl Acar) zdálo, že je to moc OP a tak ...
Kód: Vybrat vše
31.03.2012 21:08 Pan Craft 52fc5b MG Podpora v PvM na dualu. *Qvido*
31.03.2012 21:06 Miss Kote cc6be3 OMG Podpora v PvM na dualu. *Qvido*
Empe to, že jste neznali pravidla neznamená, že něco takového bylo povoleno. Když jsme povolovali dual clienta což se psal rok 2011 tak už bylo jasně stanoveno, že jakákoliv podpora je zakázána.
A ked sa prijdem s druhou postavou vylootit a portnem prec? dobehnem s prvou postavou ked tak s ktorou som to na zaciatku siel?
Zcela logicky, když s jednou postavou umřeš, ať už na mapce, nebo v dungu a portneš si za ducha do města a dojdeš s druhou, tak to není dual.
Nevím, čemu nerozumíte... S jednou postavou si hrajte a s druhou makrujte, ale tak ať nejste AFK. Zrovna tak není žádoucí, aby někdo stál s druhou postavou u vchodu do dungu, průlezu na maják atp. Myslím, že tohle jako vysvětlení stačí.
Nevím, čemu nerozumíte... S jednou postavou si hrajte a s druhou makrujte, ale tak ať nejste AFK. Zrovna tak není žádoucí, aby někdo stál s druhou postavou u vchodu do dungu, průlezu na maják atp. Myslím, že tohle jako vysvětlení stačí.
Ja myslim, ze je to uplne jasne. Ja mel vzdycky strach pouzivat dual, pac se to nesmelo, ted se to muze, ale je mi jasny, ze na prvni pohled to byt videt nesmi.
Cokoliv co mi pomuze v boji, diky tomu, ze je to dual a ne relog, je logicky spatne.
Cokoliv co mi pomuze v boji, diky tomu, ze je to dual a ne relog, je logicky spatne.
Gilraen píše:Zcela logicky, když s jednou postavou umřeš, ať už na mapce, nebo v dungu a portneš si za ducha do města a dojdeš s druhou, tak to není dual.
Ked už sme pri tom duale , resp. hraní jednej postavy a druhá " nonafk" makruje. Ja som mal vždy velmi nepríjemný pocit ked som napr. za modrého šiel do dungu a za pkčko napr. alchemkoval. Považuje sa aj táto alternatíva za nepriatelnú ? Nech mám čisté svedomie pri dalšom pokúšaní osudu. Ďakujem