Hráčtí vendoři

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Xorine
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Re: Hráčtí vendoři

Příspěvek od Xorine »

Tak jako tak pises naprosto z cesty - ja ti rikam ze to kontroluju i doplnuju pravidelne (to ze ses treba zrovna podival kdy to bylo vykoupene nez sem to v noci doplnil to uz je vedlejsi. (logicky zrovna nic nemel asi proto ze se vse prodalo - od toho ti vendori jsou aby se tam veci prodavaly a nebyly tam jen na ukazku ne? ale to bych po tobe asi chtel moc abys tudle trivialni vec pochopil)

Hlavne ze ale delas unahlene zavery bez toho aby sis to poradne overil.
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zola »

LaPiZza píše:
Zola píše:Tak jsem se splet a nejsi oupy co ukrad kroupy ale to je fuk.To řešení , nápad?

První kdo udělal breko jsi ty :p dost lidí je pohodlných, že jim nefungovalo makro, když u sebe stojí vendoři a všici jsou tak liný psát jméno vendora ručně :D to je ten nejvetší problém toho brekotu :p
to je samej skript na to a na to, ale nic udělat sám :D všichni jsou strašne pohodlný ale vynaložit nějaké úsilí pro něco to už ne :)
Ano upozornil sem na to takže jsem začal první brečet a přišel sem s řešením - smazáním.Problém se tak vyřešil.Ty by si tam nechal ty hordy vendoru kničemu?Opravdu bylo kontraproduktivní obíhat něco co nemá ani prd už víc jak rok.Makro žádné sem neměl a mit nebudu.Jak by si to řešil ty , pane uvědomělej.Já jsem pro systémové řešení aby se to neopakovalo.Protože tohle je jenom na chvilku než se to zase zahltí šedýma dušema.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
LaPiZza
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LaPiZza »

Zola píše:
LaPiZza píše:
Zola píše:Tak jsem se splet a nejsi oupy co ukrad kroupy ale to je fuk.To řešení , nápad?

První kdo udělal breko jsi ty :p dost lidí je pohodlných, že jim nefungovalo makro, když u sebe stojí vendoři a všici jsou tak liný psát jméno vendora ručně :D to je ten nejvetší problém toho brekotu :p
to je samej skript na to a na to, ale nic udělat sám :D všichni jsou strašne pohodlný ale vynaložit nějaké úsilí pro něco to už ne :)
Ano upozornil sem na to takže jsem začal první brečet a přišel sem s řešením - smazáním.Problém se tak vyřešil.Ty by si tam nechal ty hordy vendoru kničemu?Opravdu bylo kontraproduktivní obíhat něco co nemá ani prd už víc jak rok.Makro žádné sem neměl a mit nebudu.Jak by si to řešil ty , pane uvědomělej.Já jsem pro systémové řešení aby se to neopakovalo.Protože tohle je jenom na chvilku než se to zase zahltí šedýma dušema.
Hmm od kdy se dá problém smazat ? :D si na stejný planetě ? :D Problém se musí vyřešit :D Problém se nedá smazat :D
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zola »

Xorine píše:Tak jako tak pises naprosto z cesty - ja ti rikam ze to kontroluju i doplnuju pravidelne (to ze ses treba zrovna podival kdy to bylo vykoupene nez sem to v noci doplnil to uz je vedlejsi. (logicky zrovna nic nemel asi proto ze se vse prodalo - od toho ti vendori jsou aby se tam veci prodavaly a nebyly tam jen na ukazku ne? ale to bych po tobe asi chtel moc abys tudle trivialni vec pochopil)

Hlavne ze ale delas unahlene zavery bez toho aby sis to poradne overil.
Jen mě urážíš a řešení žádné.Kdyby si to pochopil ty tak zjistíš že sem si rejpnul aby se lidi o ty vendory začli zajmat.Kdo tu dělá unáhlené závěry jsi ty.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Xorine
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xorine »

Zola píše:Jen mě urážíš a řešení žádné.Kdyby si to pochopil ty tak zjistíš že sem si rejpnul aby se lidi o ty vendory začli zajmat.Kdo tu dělá unáhlené závěry jsi ty.
Tve tvrzeni ze te urazim je kontraproduktivni.

A ja jsem se ozval pouze s tim ze jsi me narknul ze "na sveho vendora kaslu" (obrazne receno) i kdyz o oba sve vendory pecuju. (to ze me nezahlednes ze to delam vetsinou v noci kdy tu nikdo neni je uz vedlejsi)
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zola »

[/quote]

Ano upozornil sem na to takže jsem začal první brečet a přišel sem s řešením - smazáním.Problém se tak vyřešil.Ty by si tam nechal ty hordy vendoru kničemu?Opravdu bylo kontraproduktivní obíhat něco co nemá ani prd už víc jak rok.Makro žádné sem neměl a mit nebudu.Jak by si to řešil ty , pane uvědomělej.Já jsem pro systémové řešení aby se to neopakovalo.Protože tohle je jenom na chvilku než se to zase zahltí šedýma dušema.[/quote]

Hmm od kdy se dá problém smazat ? :D si na stejný planetě ? :D Problém se musí vyřešit :D Problém se nedá smazat :D[/quote]

Hm dobrý a to řešení?Velice hodnotná odpověd která nás zajísté posune dál.
LaPiZza
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LaPiZza »

Zola píše:
Ano upozornil sem na to takže jsem začal první brečet a přišel sem s řešením - smazáním.Problém se tak vyřešil.Ty by si tam nechal ty hordy vendoru kničemu?Opravdu bylo kontraproduktivní obíhat něco co nemá ani prd už víc jak rok.Makro žádné sem neměl a mit nebudu.Jak by si to řešil ty , pane uvědomělej.Já jsem pro systémové řešení aby se to neopakovalo.Protože tohle je jenom na chvilku než se to zase zahltí šedýma dušema.[/quote]

Hmm od kdy se dá problém smazat ? :D si na stejný planetě ? :D Problém se musí vyřešit :D Problém se nedá smazat :D[/quote]

Hm dobrý a to řešení?Velice hodnotná odpověd která nás zajísté posune dál.[/quote]

Já jsem tam problém neviděl :) mě to vůbec nevadilo.. ted mě vadí to prázdno tam jak vyřešíš todle :( necháš smazat trh ? :(
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raziel »

Zola píše: ...
O čem se hádáš, dyt si nikdo nestěžuje na to že se smazali vendoři kteří měli u sebe 1 empty bottle za 1M gp, ale že se smazali i vendoři, kteří měli zrovna vše prodané a peníze u sebe a to navíc bez nějakého upozornění že se něco takového bude dělat. Neaktivní vendor je i ten co má u sebe peníze a nikdo si je nevybere, ale tu lidi nadávaj na aktivní vendory které doplnují často protože věci prodávají.

Ale jo jak píše lapizza tyhle vaše "zavřu oči a urážím okolí" diskuze fakt člověka pobaví :)
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zola »

Xorine píše:
Zola píše:Jen mě urážíš a řešení žádné.Kdyby si to pochopil ty tak zjistíš že sem si rejpnul aby se lidi o ty vendory začli zajmat.Kdo tu dělá unáhlené závěry jsi ty.
Tve tvrzeni ze te urazim je kontraproduktivni.

A ja jsem se ozval pouze s tim ze jsi me narknul ze "na sveho vendora kaslu" (obrazne receno) i kdyz o oba sve vendory pecuju. (to ze me nezahlednes ze to delam vetsinou v noci kdy tu nikdo neni je uz vedlejsi)
Ano napsal sem pár vendoru sem aby se když tak někdo i ozval případně napsal že je aktivni.Než sem stihnul sepsat celej seznam byl někdo rychlejší a udělal čistku dřív.
Xorine
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xorine »

A jeste k tematu :

Osobne jsem s tim nemel nikdy problem... stacilo si zapamatovat cca 10 jmen vendoru a pravidelne je obihat + par dalsich co meli random veci.

Pokud to ale tobe delalo potize si zapamatovat doporucuju vzit do ruky tusku a papir a ty mena si pod sebe do chlivecku napsat.
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zola »

LaPiZza píše:
Zola píše:

Hm dobrý a to řešení?Velice hodnotná odpověd která nás zajísté posune dál.[/quote]

Já jsem tam problém neviděl :) mě to vůbec nevadilo.. ted mě vadí to prázdno tam jak vyřešíš todle :( necháš smazat trh ? :([/quote]
Celej trh smazat?Ne to ne , mě bude stačit když zas potkám někoho afk v adě.
LaPiZza
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LaPiZza »

Hmm to si napsal hezky :) to má strasně moc společného s vendory :D chceš ja se postavim kdekoliv a můžeš mě pojet :) prasátko *chro chro*
Přesně takový lidi jako ty DP potřebuje co kazí hru ostatním :)
Scorp -K-
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Scorp -K- »

Ja si myslim ze tu trochu zauradoval zase problem kamaradenie gm s hracom. Ako nic v zlom, ale riadit sa Emilom v takych rozhodnutiach, kde mozes nasrat polovicu serveru, to je jak dat na Slovensku dochodcom dvojity hlas pri volbach. Viz Fico a nasa politicka scena :D
Emil ja dufam ze si si tu robu aspon vydrazil, budes ju potrebovat, ked Joe s Arom prestanu hrat a nebude ta mat kto zobrat do dungu.
McDucks always pay their debts.
Got my daughter swaggin like her muthafuckin daddy though.
Rycolast
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Rycolast »

povedal a zalezl zpět do MG
Fantóm, černá svyně, černokněžnýk.
Tommy
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Tommy »

No, nechtel sem se k tomu vyjadrovat, protoze toho offtopicu uz tu bylo dost..... ale tak, uz vam to dali do pokecu...
Neberte život tak vážně, stejně z něj nevyváznete živí.
UO - Dark Paradise - YoutubeChannel
https://www.youtube.com/channel/UCDX--rk_wDwG-gYSUyOE_FA
Eowen Eo
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eowen Eo »

Zolla mozes toto napisat ? "Měl dlouhodobě kulové a už je doplněn děkuju.Doufám že se o něj budeš starát dál."

Ty si na koho hras prosim ta? to som este nevidel aby niekto niekoho poucoval o tom kedy ma lognut a ist hrat, hned bezat aktualizovat stav na vendorovi a predavat len to co ty dovolis.

Takto sa to nerobi..
Malo sa to riesit oznamom v novinkach a na FB s minimalne 2 tyzdnovou lehotou a nie bez upozornenia zmazat vendorov, pretoze medzi tymi zmazanymi bolo aj vela takych, ktory boli aktivny.

Mrzi ma ze GM vypocul zrovna takyto dotaz od leniveho hraca, ktory si navyse mysli ze moze urcovat kto, kedy, co, kolko, a za aku cenu moze predavat.
Smutne!
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zola »

Rycolast píše:povedal a zalezl zpět do MG
:lol: :lol: jak trefný , bez Bimba ani ránu :clap:

To all moc se vám všem omlouvám , zkusím napsat GM kamarádum at vám ty aktivní vendory zase vrátí , vemu do ruky sešitek a budu si psát poznámky který něco má a který ne.Ještě jednou pardon :oops:
Scorp -K-
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Scorp -K- »

Sa mi strasne paci, jak odpisujes kazdu minutu, ale potom napise clovek nieco na co nemas odpoved, a uz je tu na pomoc nejaky kamarat :D
McDucks always pay their debts.
Got my daughter swaggin like her muthafuckin daddy though.
LaPiZza
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LaPiZza »

Zola píše:
Rycolast píše:povedal a zalezl zpět do MG
:lol: :lol: jak trefný , bez Bimba ani ránu :clap:

To all moc se vám všem omlouvám , zkusím napsat GM kamarádum at vám ty aktivní vendory zase vrátí , vemu do ruky sešitek a budu si psát poznámky který něco má a který ne.Ještě jednou pardon :oops:
Nelze si nevšimnout ze máš nějaké psychické problémy :(
Měl by sis to s Bimbem vyříkat nebo se zhroutis :(
Hele,jestli bydlís podle profilu ve Dvoře, tak se můžeme sčuchnout a probrat to osobne :D nebydlim moc daleko od Tebe :D
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zola »

:D :lol: :clap:
Prodám svojí adresu za 10 m.
Odpovědět