Co bych chtel na DP v roce 2017
Re: Co bych chtel na DP v roce 2017
Dung!
Narocnost medium az high.
Dung v ktorom ked zomriete tak vam to zoberie skill (napr war -10 sw, fens, mf, taktika, -5 heling) - pre kazde povolanie ine skilly
Pri odchode z dungu za hodnoty nastavia na povodne.
Scriptovo ma napada urobit to jednoducho. Vchod nahy a obmedzeny na max uroven istych skillou. Pri opusteni nastavenie danych skillou na max podla povolania.
Narocnost medium az high.
Dung v ktorom ked zomriete tak vam to zoberie skill (napr war -10 sw, fens, mf, taktika, -5 heling) - pre kazde povolanie ine skilly
Pri odchode z dungu za hodnoty nastavia na povodne.
Scriptovo ma napada urobit to jednoducho. Vchod nahy a obmedzeny na max uroven istych skillou. Pri opusteni nastavenie danych skillou na max podla povolania.
To je dobry nápad, ještě by to chtělo ale zařídit tak, aby se k tělům dostali jen hráči, kteří se aktivně zúčastnili toho "pojezdu" (klikali pasti).Bloodboy píše:Tak pokud by to bylo nascriptovatelné a nečekaly by nás lagy z 2005, mohly by v dané zóně být nemizící těla hráčů, případně s velmi dlouhým timerem, a položenou výpravu by pak mohl mít možnost kdokoliv další zlootit.Tuzemack píše:Netuším, jak by měli být tito hráči odměněni, pokud daná výprava umře, nějaký způsob by se musel vymyslet
Ale nejsem si zrovna jist, jestli je rozumný podporovat tu zábavu, jejíž podstata je vyjebávání s ostatními hráči, toho tu máme už tak dost.
Já osobně bych fandil různým návrhům netradicnich dungu, ať je tu něco nového. Ještě navíc když by to lidi vytáhlo do sveta. Všichni hráči by toho dungu sli dobrovolně a věděli by co je čeká.
aby sly recyklovat take zbroje, stity a roby a byla sance treba na cobik
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Co by som chcel?
Spisanu zakladnu dokumentaciu (navod) k phoenixovi a neaku wikinu(priklad) pre DP.
Hranie uo je ustavicne hladanie, ci uz veci k fene alebo k samotnemu hraniu, chcelo by toto hladanie trosku zjednodusit.
Dalej vylepseny balik na dp webe v suboroch potrebnych na hru. Nech clovek len pride a moze hrat s neakymi jednoduchymi generickymi makrami na kazdu postavu.
A este by som chcel aby ludia dobre skripty na fenu nesusili doma, ano chapem je to Vasa robota, ale ked sa vsetci budeme trapit s niecim co uz niekto druhy vytvoril, nedostaneme sa daleko....
Spisanu zakladnu dokumentaciu (navod) k phoenixovi a neaku wikinu(priklad) pre DP.
Hranie uo je ustavicne hladanie, ci uz veci k fene alebo k samotnemu hraniu, chcelo by toto hladanie trosku zjednodusit.
Dalej vylepseny balik na dp webe v suboroch potrebnych na hru. Nech clovek len pride a moze hrat s neakymi jednoduchymi generickymi makrami na kazdu postavu.
A este by som chcel aby ludia dobre skripty na fenu nesusili doma, ano chapem je to Vasa robota, ale ked sa vsetci budeme trapit s niecim co uz niekto druhy vytvoril, nedostaneme sa daleko....
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Muzu ti poskytnout muj balik, ale s yokem :pJohny Matovic píše:Co by som chcel?
Ak mas v baliku nejake nepadajuce yoko, tak by sa mu isto potesili viaceriAcarus píše:Muzu ti poskytnout muj balik, ale s yokem :p
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
mikeho client (ten co nepada) rozbehnes aj s yokom. Problem je imo v clientovi a nie v yoku.Nycte píše:Ak mas v baliku nejake nepadajuce yoko, tak by sa mu isto potesili viaceri
Skusal si nove yoko?
Sklb - okrasny clovek
jo ten mikeho client supr, ale padá to i tak dost, btw máš na něj někde link? jsem přeinstalovával ntb a todle jsem si asi nezálohoval
Jsem za nějaký recyklátor na zbroje, štíty, róbky...+5 +10 +15 ....včera sem se díval a mám toho miliardu
Klidně i za nějakou menší kompenzaci...jen abych to nemusel trashovat....jakoukoliv hovadinu
Klidně i za nějakou menší kompenzaci...jen abych to nemusel trashovat....jakoukoliv hovadinu
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Štíty a robky se recyklovat dají.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
-
- Orc Writer
Bych dal tuhle možnost speckám.Uganda píše:Jsem za nějaký recyklátor na zbroje, štíty, róbky...+5 +10 +15 ....včera sem se díval a mám toho miliardu
Něco prcatelnýho
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
Ban pro cermihocermi píše:Něco prcatelnýho
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
cermi píše:Něco prcatelnýho
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
[/color]
Otevrenou novou cast mapy.
Aby prestali praskat zbrane pri enchantovani.
Soul shardy v pokladkach ve svete s sanci jako cob/mapka (z taveni jednicek pada prd).
Aby sel +9 scim a hala koupit aspon nekde v despu.
Aby myth zacal padat zase normalne a ne po jednom ore jako ted.
Sem tam nejakyho lepsiho moba nahodne ve svete.
Soul shardy v pokladkach ve svete s sanci jako cob/mapka (z taveni jednicek pada prd).
Myth píše:Otevrenou novou cast mapy.
Plně souhlasím, zkoušel jsem po delší době kopat a stojí to za starou bačkoru, abych si z cca 90ti políčkového dolu neodnesl ani jeden myth je docela bída.
Plně rozumím tomu, že se chtěl craft zvýhodnit oproti ostatním, nadruhou stranu to mohlo být řešeno spíš extra dropem jako takovým - respektive - všichni s GM miningem mají stejný nárok na všecky rudy (jako tomu bylo dřív) + pokud to bude ubah craft, má nárok na nějaký random extra navíc.
Pamatuju na časy, kdy jsem se svojím Rangem neměl potíž nakopat na myth brnko za pár dní, dneska by to bylo tak na měsíc
Legolend [Etoiles]
and many others...
Ha, promluvil jsem,odcházím, za čas příjdu a kuknu na odpověď :P
and many others...
Ha, promluvil jsem,odcházím, za čas příjdu a kuknu na odpověď :P
- 300 lidí online jako dřív
- hotpics - kam opravdu budou přibývat screenshoty/komixy
- míň hate
- hotpics - kam opravdu budou přibývat screenshoty/komixy
- míň hate
Neberte život tak vážně, stejně z něj nevyváznete živí.
UO - Dark Paradise - YoutubeChannel
https://www.youtube.com/channel/UCDX--rk_wDwG-gYSUyOE_FA
UO - Dark Paradise - YoutubeChannel
https://www.youtube.com/channel/UCDX--rk_wDwG-gYSUyOE_FA
runuo dp
obnoveni ww
obnoveni ww
FPS patch.
Nic víc nic míň. Pak bych možná znovu lognul DP. Ale jakmile jsem měl jednou možnost to vyzkoušet na jiných shardech, tak bez toho už Ultima nedokážu hrát.
Btw. FPS patch má v sobě i yoko 2015 - nevím jestli znáte (používáte).
Nic víc nic míň. Pak bych možná znovu lognul DP. Ale jakmile jsem měl jednou možnost to vyzkoušet na jiných shardech, tak bez toho už Ultima nedokážu hrát.
Btw. FPS patch má v sobě i yoko 2015 - nevím jestli znáte (používáte).