Nefunguje prikaz ,info
- Mighty PvP GOD
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Nefunguje prikaz ,info
Mam nove yoko a nefunguje mi prikaz ,info ... samozrejme medzery pred ciarkou nemam... Neviem niekto cim to moze byt? ked napisem ,info normalne mi to do hry vypise...
Firestorm - Icestorm - Cherry Kisska
Strigwyr - Ego - Agrael - Raid Trooper - Nelly Wayne - [IRSoul]
- Mighty PvP GOD
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nefunguje prikaz ,info
jj asi mas pravdu, celkove mi ziadne ciarka commandy nebere
ked budem mat viac casu prestudujem to yoko forum uz som aspon nasiel forum co vyzera ze je aktualne

až to ozkoušíš, ta dej echo, jak je to s padavostí
- Mighty PvP GOD
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Tak odskusal som to par hodin a bez jedineho padu/erroru... je pravda ze na morke mi to padalo pri autolote monstier pravidelne, ale to bol na yoku ten autolot snad vzdy takyXan píše:až to ozkoušíš, ta dej echo, jak je to s padavostí

Das sem simte odkaz na tu dokumentaci o tom? At si mam kde precist, co je tam novyho a co se jak ovlada jinao, viz to ,info. Diky
- Mighty PvP GOD
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
viesco ked som sa do toho hlbsie ponoril tak som zistil ze to nie je nic noveXan píše:Das sem simte odkaz na tu dokumentaci o tom? At si mam kde precist, co je tam novyho a co se jak ovlada jinao, viz to ,info. Diky

Ok takze radsi zustat na zvyklem starem s tim mikeeho clientem, kdy to padne jednou za cas, nez koumat novy a jestli se vubec vyplati. A do feny jsem linej, na yoku si neco jednodussiho napisu aspon, ale dik
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
na jare sem hral na yoku 2016 nepadlo mi ani jednou co si pamatuju.. nejvetsi zmena co se udala je podle me funkcni uo.rename takze i yokari se dockali :p
jediny co je trochu otravne je, ze se zmenily retezce na vypis statu objektu vyroby atd. ale prepsat si to do nove formy bylo na chvilku...(je prehozeny type barva u vyroby, u get statu je jina posloupnost atd- spravny poradi ti to vypise samo pri chybnym retezci ingame) ja su s tim novym spokojenej..
jediny co je trochu otravne je, ze se zmenily retezce na vypis statu objektu vyroby atd. ale prepsat si to do nove formy bylo na chvilku...(je prehozeny type barva u vyroby, u get statu je jina posloupnost atd- spravny poradi ti to vypise samo pri chybnym retezci ingame) ja su s tim novym spokojenej..
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
jo někde jsem se dočetl, že to má asi rename sumů, ale nedočetl jsem se někde jak to použít v praxi... rada/link/pisneš na icq?:)
- Mighty PvP GOD
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Nic ine nanom nevyuzivas?Erik Nighelt píše:na jare sem hral na yoku 2016 nepadlo mi ani jednou co si pamatuju.. nejvetsi zmena co se udala je podle me funkcni uo.rename takze i yokari se dockali :p
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Toto nove yoko uz nepouziva interne prikazy s "," , ale s "_" .
Cize _info funguje.
Podarilo sa Vam niekomu rozbehat premenovavanie sumonov, pripadne zalozky co drzia?:p
Cize _info funguje.
Podarilo sa Vam niekomu rozbehat premenovavanie sumonov, pripadne zalozky co drzia?:p
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Please, for fuck sake, no revolution.
- Mighty PvP GOD
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Najs, vdaka, funguje toJohny Matovic píše:Toto nove yoko uz nepouziva interne prikazy s "," , ale s "_" .
Cize _info funguje.