bordel v pokladu

Vaše nápady a návrhy
Tuzemack
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Re: bordel v pokladu

Příspěvek od Tuzemack »

Samozřejmě, že bych nečekal, že mi to někdo hned doplní. Ale kdybyste toho dotyčného tvrdě potrestali např. prostřednictvím pravidla o kažení hry ostatním, které se na to myslím dost dobře vztahuje, tak už to znova neudělá a byli by všichni spokojení ;).
Gilraen
Dark Paradise GM

Příspěvek od Gilraen »

Jestli ty věci hodíte do koše vy, nebo smažeme my je víceméně stejný, trestat za to nikoho nebudu. Kdybychom měli trestat za každou věc, kterou tu někdo z vás udělá, tak tu nikdo nehraje. Začněte se chovat trochu lépe k sobě a nebudeme muset řešit takové blbosti. A navíc ti co nejvíc křičí by si měli zamést před vlastním prahem a pak poukazovat na chyby ostatních.
FACEBOOK
YOUTUBE
DSC: Gilraen #0605
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raziel »

Já myslím že by vás neubylo kdybyste doplnovali poklad i když tam nějaký pitomec hodí krvavé bandy nebo ne. Nemusíte "trestat" všechny kvůli nějakému jednomu blbovi. Proč myslíte, že to někdo vůbec dělá ? Těžko proto, že z toho něco má ... ale proto aby naštval ostatní. GM by tohle chování podporovat neměli, to je můj názor. Napsat na to script zabere asi tak 5 minut ...
Bloodboy
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bloodboy »

Osobně tomuto problému nerozumím snad z žádného úhlu pohledu zainteresovaných stran. :D

1, Proč má někdo zábavu z toho dát tam bordel, pokud si tím sám sere pod nohy?
Pokud se nenajde nikdo rozumný, kdo to vytáhne, tak se dotyčný sám obírá o potenciální poklad pro příště. To platí o to víc u high dungů, které chodí 2,5 party a je zde vysoká šance, že by se výtečníci mohli příště potkat se svou štědrostí.

2, Proč má někdo potřebu zkrápět slzama klávesnici, než aby vyhodil smetí a šel dál?
Mně osobně se stává dost unikátně, že bych někde našel krvavý bandy, s největší pravděpodobností je tam dal někdo zrovna přede mnou a ještě je nikdo nestihl vyhodit, takže by tam poklad stejně nebyl. A nějaký veřejný nářek bude mít jako jediný efekt zadostiučinění pro šprýmaře.

3, Proč GM nedoplní poklad, když tam najde smetí? (pokud se to stále praktikuje, pamatuji, že kdysi byla taková praxe)
Moc výchovný nástroj v tom nevidím - pokud tam občas někdo nechá bordel, jeden další člověk na to narazí a vyndá to. Pokud je slabší povahy, tak si vylije srdíčko na téma: někdo mě připravil o poklad, hra je pro mě zkažená (i když na 90% by ten poklad ještě stejně doplněný nebyl). Ve výsledku jsou to kapky v moři, z nichž jedna nejspíš nikdy nepocítí svoji hloupost a druhá ji pociťuje za tu první, aniž by mohla mít nějaký efekt na chování té první, pokud tu hromadně celý server nemá v duchu sebemrskačství obíhat dungy, kde bude permanentně naplněno bandama, který nikdo nehodlá vyndat. Zkrátka mi přijde naprosto normální, aby GM při doplnění případný bordel vyndalo a normálně doplnilo poklad - byl vybrán a nějaký začínající komik, tak nechal bordel .. no a co?

Shrnutí: Všechny 3 strany si tu hromadně se zuřivostí ukazují prtíkem na jedno nesmyslné místo a říkají, že je zde prostor pro vytváření potíží, tak by se to nemělo nechat ladem a mělo by se to využít. :D
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Proc by GM meli trestat nekoho ze poklad doplni za ne? Nechapu...
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
dacaleb
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dacaleb »

Bloodboy píše:Osobně tomuto problému nerozumím snad z žádného úhlu pohledu zainteresovaných stran. :D

1, Proč má někdo zábavu z toho dát tam bordel, pokud si tím sám sere pod nohy?
Pokud se nenajde nikdo rozumný, kdo to vytáhne, tak se dotyčný sám obírá o potenciální poklad pro příště. To platí o to víc u high dungů, které chodí 2,5 party a je zde vysoká šance, že by se výtečníci mohli příště potkat se svou štědrostí.

2, Proč má někdo potřebu zkrápět slzama klávesnici, než aby vyhodil smetí a šel dál?
Mně osobně se stává dost unikátně, že bych někde našel krvavý bandy, s největší pravděpodobností je tam dal někdo zrovna přede mnou a ještě je nikdo nestihl vyhodit, takže by tam poklad stejně nebyl. A nějaký veřejný nářek bude mít jako jediný efekt zadostiučinění pro šprýmaře.

3, Proč GM nedoplní poklad, když tam najde smetí? (pokud se to stále praktikuje, pamatuji, že kdysi byla taková praxe)
Moc výchovný nástroj v tom nevidím - pokud tam občas někdo nechá bordel, jeden další člověk na to narazí a vyndá to. Pokud je slabší povahy, tak si vylije srdíčko na téma: někdo mě připravil o poklad, hra je pro mě zkažená (i když na 90% by ten poklad ještě stejně doplněný nebyl). Ve výsledku jsou to kapky v moři, z nichž jedna nejspíš nikdy nepocítí svoji hloupost a druhá ji pociťuje za tu první, aniž by mohla mít nějaký efekt na chování té první, pokud tu hromadně celý server nemá v duchu sebemrskačství obíhat dungy, kde bude permanentně naplněno bandama, který nikdo nehodlá vyndat. Zkrátka mi přijde naprosto normální, aby GM při doplnění případný bordel vyndalo a normálně doplnilo poklad - byl vybrán a nějaký začínající komik, tak nechal bordel .. no a co?

Shrnutí: Všechny 3 strany si tu hromadně se zuřivostí ukazují prtíkem na jedno nesmyslné místo a říkají, že je zde prostor pro vytváření potíží, tak by se to nemělo nechat ladem a mělo by se to využít. :D
rekl bych ze toto pravdilo plati pro vetsinu debat na tomto foru. Tento konkretni povstesk, mi prijde zbytecny. Bylo, je a bude.

Osobne, me pro precteni teto debaty, nejvic posmutnily nazory GM. Dokazu pochopit, ze Vas udel je nevdecny, ale asi bych cekla vic nadhledu a otrkanosti, alibisticky "trestat" vetsinu za myslenkove choroby jedince, no nevim. A ze mi s tim neco muzem udelat, no rekl bych ze kazdy kdo to nedela s tim neco udelal a ostatni chrace ze sve pozice ovlivnit nemuze.
Waringull
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Waringull »

jo taky nechápu, proč se má trestat relog pk/blue, proč se má trestat afk, proč se má trestat většina věcí? at to dělaj všichni a je klid ne? Proč vubec mít zákony a pravidla, proč vubec něco mít?

Tu je banda filozofu kteří by dostali z toho předmětu při nejlepším Fko.

Proč to trestat, asi proto aby to nikdo nedělal, kazí to hru ? To je malý důvod? tak pak nechápu, proč se vubec něco trestá když tu vládne nevládne anarchie
STOP SUPPORTU!
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Acarus píše:
Tuzemack píše:Určitě se to nestává každý den 10x, že by ti někdo hlásil, že někdo naházel bordel do pokladu. Já myslím, že by stačil jeden nebo dva exemplární tresty a už to znova nikdo neudělá - a je po problému. Jinak chápu, že tě každý ten otravuje spousta lidí ohledně různých věcí, ale zrovna tohle se dá vyřešit jednoduše. ;)
Kdyz uz to nekdo hlasi, tak to proste muze vyndat a nahazet do kose. Bude to mit stejnej efekt jako bys psal page, ten poklad ti nikdo uz stejne nedoplni.
Ano, hrac muze veci vyhazet. Gm muze ty, kdo tuhle prasarnu delaji potrestat, aby to uz nedelali. Drobny rozdil
DonPepeCZ
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od DonPepeCZ »

Edward Cullen píše:Dneska me zase dp komunita prekvapila o neco vice... na jednu stranu se tady mluvi o tom ze by melo byt vice pokladu, ze na to gmka serou a nadruhou ty stejny prasaci hazej do truhel bordel v podobe krvavych band sipu a dalsich blbosti... myslim ze delate dobrou praci pokud tu chcete hrat v 10 lidech.. po ctyrech letech se vratim na dp a hned mam chut zase skoncit..
:D choď mapky a nebrečte pořád.

Tohle téma už tady bylo několikrát ale chápu že člověk co se vrátí po 4letech moc přehled nemá .
A všichni víme že tohle se tu děje spousty let, ale já si nevšiml že by nás tady hrálo 10.
Uganda
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Uganda »

Tohle téma tu je snad od začátku co si pamatuju.....
I na starým fóru se to řešilo a nikdy to nemělo konce.....
Balt to tehdy zazdil jednoduše: Pokud si hráči budou sami srát pod nohy, je to jejich věc a GM jakožto vyšší autorita to nebu brát v řetel a nebude to nijak řešit...stejně tak i s prasáctvím v rámci pravidel....Jakmile ale bude někdo konat něco mimo pravidla, dával za to docela velký flastry.

Já bych spíše udělal nějaký skript, který je myslím i na staré kouli proveditelný:
Jedno otevření, Intemy napadají dotyčnému do batohu a je po prdeli..žádný vkládání...pokud by z hráčů chtěl něco vložit, hned by se to trashnulo, nebo by se mu to vrátilo do batohu...pak si myslím, že by tenhle brekot, nadávání atd skončil...
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raziel »

Mít všude jen lokáče tenhle problém opravdu řeší .... a alespoň by nikdo už nebrečel že "ti měli v pokladu tohle a my jen tohle".
LaPiZza
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LaPiZza »

Tak těžší dungy by asi nikdo s lokáčem nešel :D
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Tak udelas nejaky high leva mamon lockace
cermi
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od cermi »

Misto bedny bych tam dal srnku, kdyz bude chtit gmko doplnit poklad tak se tam spawne srnka ktera to bude mit v tele. Kdyz dojdes dung a srnka nikde => poklad vybrany a takove prasata jako treba ja, tam nebudou moct hazet bordel.
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
Odpovědět