Šikana ze strany GM teamu

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Re: Šikana ze strany GM teamu

Příspěvek od Zola »

Super už brečíš v pokecu , toho sem chtěl dosáhnout.A pozor ufo nemusí bejt naleštěný kosmo disk ale třeba utvar doutníkového tvaru a hnědé barvy.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Raxik
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raxik »

Zola píše:Super už brečíš v pokecu , toho sem chtěl dosáhnout.A pozor ufo nemusí bejt naleštěný kosmo disk ale třeba utvar doutníkového tvaru a hnědé barvy.
To jenom dokazuje tvoji nevědomost. Ufo je totiž akronym a to, co ty popisuješ, to rozhodně být nemůže :)...Předpokládám, že ani nevíš co brečet znamená, jelikož to taky nepoužíváš ve špatném kontextu...
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

Raxik píše:To jenom dokazuje tvoji nevědomost. Ufo je totiž akronym a to, co ty popisuješ, to rozhodně být nemůže :)...Předpokládám, že ani nevíš co brečet znamená, jelikož to taky nepoužíváš ve špatném kontextu...
Preco by to nemohlo byt. Oprav ma ak sa mylim, no doslovny preklad je myslim "unidentified flying object" takze kludne aj hovno ak leti vzduchom moze byt povazovane za UFO, lebo nevies kto ho vysral a ani, ze to je hovno, ak leti v dostatocnej vyske.
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Raxik
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raxik »

Johny Matovic píše:
Raxik píše:To jenom dokazuje tvoji nevědomost. Ufo je totiž akronym a to, co ty popisuješ, to rozhodně být nemůže :)...Předpokládám, že ani nevíš co brečet znamená, jelikož to taky nepoužíváš ve špatném kontextu...
Preco by to nemohlo byt. Oprav ma ak sa mylim, no doslovny preklad je myslim "unidentified flying object" takze kludne aj hovno ak leti vzduchom moze byt povazovane za UFO, lebo nevies kto ho vysral a ani, ze to je hovno, ak leti v dostatocnej vyske.
Dementní diskuze, ale odpovím ti...Ne když se bavíme a řiťolezci...
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zola »

Nevím o čem se bavíš ty raxíku a čeho tím chceš dosáhnout ale začínám věřit že jsi z jiné planety.A to doutníkové plavidlo které vyletělo z temnoty byla tvoje kosmická lod entrprise.Hádám že vás bylo víc a v tvé posádce učinkoval i ROD.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Legolend
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Legolend »

Přispěju do tohoto konspiračně nekonspiračního topicu...

Zajímalo by mě, jestli opravdu zmizely (nebo bugly ?) respy na lokaci 1999 2810, je to ohrádka vedle Trinsického The Rusty Anchor hostince s nájmy. Byly tam 4x Lamb od včerejška (potom co jsem to tam dva dny sem tam celé vytamoval) světe div se, je tam respawnutá jenom jedna... Náhoda ?

Pokud tohle byl nějaký zásah ve smyslu celé mapy/půlky mapy a ve smyslu "nebudeme sdružovat volně pohybující se stáda (abychom to těm, co trénují taming o něco zhoršili) tak předpokládám, že by se to mělo objevit na novinkách - scripty a nastavení...

PS: Mám ještě jednu kandidátní lokaci na něco podobného, avšak to musím ještě posledovat, abych mohl vypovědět i o ní ;)

Edit: Tak nic, Lambky se vrátily a druhá lokace se nepotvrdila...

https://www.darkparadise.cz/Forum/viewt ... 85#p191385
Naposledy upravil(a) Legolend dne 18.12.2016 19:36:03, celkem upraveno 1 x.
Legolend [Etoiles]
and many others...

Ha, promluvil jsem,odcházím, za čas příjdu a kuknu na odpověď :P
Rod Sacketts II
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rod Sacketts II »

Zola píše:Z čeho vzešla tvá konspirační teorie?Veřím že mef kopal v gz ale určitě nebyl sám ty jednotlivče.A chápu tě , já zas věřím v ufo.
UFO ( USO ) můžeš akorát tak zpochybnit. Protože to dokázané je.
Takže tvoje věta " já zas věřím v ufo." nedává smysl, věřit v něco reálného, evokuje i opak.
Johny Matovic píše: Preco by to nemohlo byt. Oprav ma ak sa mylim, no doslovny preklad je myslim "unidentified flying object" takze kludne aj hovno ak leti vzduchom moze byt povazovane za UFO, lebo nevies kto ho vysral a ani, ze to je hovno, ak leti v dostatocnej vyske.
Tak tak Johny, a nevim jak někdo může věřit že sporák Existuje ( jako to psal Mr. Zola ).
Aby nebyl z jiný planety on když musí věřit na dokázané výpovědi určitých stovek svědků.
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zola »

Legolend píše:Přispěju do tohoto konspiračně nekonspiračního topicu...

Zajímalo by mě, jestli opravdu zmizely (nebo bugly ?) respy na lokaci 1999 2810, je to ohrádka vedle Trinsického The Rusty Anchor hostince s nájmy. Byly tam 4x Lamb od včerejška (potom co jsem to tam dva dny sem tam celé vytamoval) světe div se, je tam respawnutá jenom jedna... Náhoda ?

Pokud tohle byl nějaký zásah ve smyslu celé mapy/půlky mapy a ve smyslu "nebudeme sdružovat volně pohybující se stáda (abychom to těm, co trénují taming o něco zhoršili) tak předpokládám, že by se to mělo objevit na novinkách - scripty a nastavení...

PS: Mám ještě jednu kandidátní lokaci na něco podobného, avšak to musím ještě posledovat, abych mohl vypovědět i o ní ;)
Bohužel některé lokace díky raxíkoj který doted nechápe že autoscript na tamovaní není žádouci jsou přesunuty nebo uplně zrušeny.Máš prostor mu za to poděkovat.
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

však víš jak, to je přístup ve smyslu: všude možně po mmorpg fungujou boti, tak proč né tady :)
Raxik
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raxik »

Zola píše:
Legolend píše:Přispěju do tohoto konspiračně nekonspiračního topicu...

Bohužel některé lokace díky raxíkoj který doted nechápe že autoscript na tamovaní není žádouci jsou přesunuty nebo uplně zrušeny.Máš prostor mu za to poděkovat.
Samozřejmě...já jsem ten co přesunuje respy pořád dokola :D...
Legolend
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Legolend »

Tak teda planý poplach, ty Lambky se tam objevili znova, takže zatím to byl jenom hoax :-D

Ta druhá lokace se rovněz nepotvrdila, vše OK ;)
Legolend [Etoiles]
and many others...

Ha, promluvil jsem,odcházím, za čas příjdu a kuknu na odpověď :P
Acarus
Nehraju!

Příspěvek od Acarus »

Legolend píše:Tak teda planý poplach, ty Lambky se tam objevili znova, takže zatím to byl jenom hoax :-D

Zkousime novy script hidovani respawnu na konkretni ID hrace, kdyz prijde do zony. At muzeme lepe sikanovat majitele tech respawnu.
Raxik
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raxik »

Acarus píše:
Legolend píše:Tak teda planý poplach, ty Lambky se tam objevili znova, takže zatím to byl jenom hoax :-D

Zkousime novy script hidovani respawnu na konkretni ID hrace, kdyz prijde do zony. At muzeme lepe sikanovat majitele tech respawnu.
Nejsmutnější pro nás všechny je, že bych vám to i věřil...
Rod Sacketts II
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rod Sacketts II »

Raxik píše:....
Nejsmutnější pro nás všechny je, že bych vám to i věřil...
Však můžou všechno a nemusejí nic. Nikomu v ničem nejsou zavazaný, tak akorát majitely HW.
Ale jak to povedou to je čistě na GMkách

Zatim to teda vypadá že se to tváří jako: chcete-li něco udělejte si sami. Jako mi bylo řečeno, mě neznalýmu, od lidí co s tim pracujou, dobře né denně, ale jednou týdně.
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Mě jednou Kvam zšikanoval dosti bolestivě na srazu rumem:( do teď ho tím vydírám a on mi sype support a já ho čerpám!
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zola »

A počkej co bude za teror až nám kuba splatí dluh v rumu.
Odpovědět