Šikana ze strany GM teamu
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Re: Šikana ze strany GM teamu
Super už brečíš v pokecu , toho sem chtěl dosáhnout.A pozor ufo nemusí bejt naleštěný kosmo disk ale třeba utvar doutníkového tvaru a hnědé barvy.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
To jenom dokazuje tvoji nevědomost. Ufo je totiž akronym a to, co ty popisuješ, to rozhodně být nemůžeZola píše:Super už brečíš v pokecu , toho sem chtěl dosáhnout.A pozor ufo nemusí bejt naleštěný kosmo disk ale třeba utvar doutníkového tvaru a hnědé barvy.

- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Preco by to nemohlo byt. Oprav ma ak sa mylim, no doslovny preklad je myslim "unidentified flying object" takze kludne aj hovno ak leti vzduchom moze byt povazovane za UFO, lebo nevies kto ho vysral a ani, ze to je hovno, ak leti v dostatocnej vyske.Raxik píše:To jenom dokazuje tvoji nevědomost. Ufo je totiž akronym a to, co ty popisuješ, to rozhodně být nemůže...Předpokládám, že ani nevíš co brečet znamená, jelikož to taky nepoužíváš ve špatném kontextu...
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Please, for fuck sake, no revolution.
Dementní diskuze, ale odpovím ti...Ne když se bavíme a řiťolezci...Johny Matovic píše:Preco by to nemohlo byt. Oprav ma ak sa mylim, no doslovny preklad je myslim "unidentified flying object" takze kludne aj hovno ak leti vzduchom moze byt povazovane za UFO, lebo nevies kto ho vysral a ani, ze to je hovno, ak leti v dostatocnej vyske.Raxik píše:To jenom dokazuje tvoji nevědomost. Ufo je totiž akronym a to, co ty popisuješ, to rozhodně být nemůže...Předpokládám, že ani nevíš co brečet znamená, jelikož to taky nepoužíváš ve špatném kontextu...
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Nevím o čem se bavíš ty raxíku a čeho tím chceš dosáhnout ale začínám věřit že jsi z jiné planety.A to doutníkové plavidlo které vyletělo z temnoty byla tvoje kosmická lod entrprise.Hádám že vás bylo víc a v tvé posádce učinkoval i ROD.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Přispěju do tohoto konspiračně nekonspiračního topicu...
Zajímalo by mě, jestli opravdu zmizely (nebo bugly ?) respy na lokaci 1999 2810, je to ohrádka vedle Trinsického The Rusty Anchor hostince s nájmy. Byly tam 4x Lamb od včerejška (potom co jsem to tam dva dny sem tam celé vytamoval) světe div se, je tam respawnutá jenom jedna... Náhoda ?
Pokud tohle byl nějaký zásah ve smyslu celé mapy/půlky mapy a ve smyslu "nebudeme sdružovat volně pohybující se stáda (abychom to těm, co trénují taming o něco zhoršili) tak předpokládám, že by se to mělo objevit na novinkách - scripty a nastavení...
PS: Mám ještě jednu kandidátní lokaci na něco podobného, avšak to musím ještě posledovat, abych mohl vypovědět i o ní
Edit: Tak nic, Lambky se vrátily a druhá lokace se nepotvrdila...
https://www.darkparadise.cz/Forum/viewt ... 85#p191385
Zajímalo by mě, jestli opravdu zmizely (nebo bugly ?) respy na lokaci 1999 2810, je to ohrádka vedle Trinsického The Rusty Anchor hostince s nájmy. Byly tam 4x Lamb od včerejška (potom co jsem to tam dva dny sem tam celé vytamoval) světe div se, je tam respawnutá jenom jedna... Náhoda ?
Pokud tohle byl nějaký zásah ve smyslu celé mapy/půlky mapy a ve smyslu "nebudeme sdružovat volně pohybující se stáda (abychom to těm, co trénují taming o něco zhoršili) tak předpokládám, že by se to mělo objevit na novinkách - scripty a nastavení...
PS: Mám ještě jednu kandidátní lokaci na něco podobného, avšak to musím ještě posledovat, abych mohl vypovědět i o ní

Edit: Tak nic, Lambky se vrátily a druhá lokace se nepotvrdila...
https://www.darkparadise.cz/Forum/viewt ... 85#p191385
Naposledy upravil(a) Legolend dne 18.12.2016 19:36:03, celkem upraveno 1 x.
Legolend [Etoiles]
and many others...
Ha, promluvil jsem,odcházím, za čas příjdu a kuknu na odpověď :P
and many others...
- Rod Sacketts II
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
UFO ( USO ) můžeš akorát tak zpochybnit. Protože to dokázané je.Zola píše:Z čeho vzešla tvá konspirační teorie?Veřím že mef kopal v gz ale určitě nebyl sám ty jednotlivče.A chápu tě , já zas věřím v ufo.
Takže tvoje věta " já zas věřím v ufo." nedává smysl, věřit v něco reálného, evokuje i opak.
Tak tak Johny, a nevim jak někdo může věřit že sporák Existuje ( jako to psal Mr. Zola ).Johny Matovic píše: Preco by to nemohlo byt. Oprav ma ak sa mylim, no doslovny preklad je myslim "unidentified flying object" takze kludne aj hovno ak leti vzduchom moze byt povazovane za UFO, lebo nevies kto ho vysral a ani, ze to je hovno, ak leti v dostatocnej vyske.
Aby nebyl z jiný planety on když musí věřit na dokázané výpovědi určitých stovek svědků.
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel některé lokace díky raxíkoj který doted nechápe že autoscript na tamovaní není žádouci jsou přesunuty nebo uplně zrušeny.Máš prostor mu za to poděkovat.Legolend píše:Přispěju do tohoto konspiračně nekonspiračního topicu...
však víš jak, to je přístup ve smyslu: všude možně po mmorpg fungujou boti, tak proč né tady 

Samozřejmě...já jsem ten co přesunuje respy pořád dokolaZola píše:Bohužel některé lokace díky raxíkoj který doted nechápe že autoscript na tamovaní není žádouci jsou přesunuty nebo uplně zrušeny.Máš prostor mu za to poděkovat.Legolend píše:Přispěju do tohoto konspiračně nekonspiračního topicu...

Tak teda planý poplach, ty Lambky se tam objevili znova, takže zatím to byl jenom hoax 
Ta druhá lokace se rovněz nepotvrdila, vše OK

Legolend [Etoiles]
and many others...
and many others...
Zkousime novy script hidovani respawnu na konkretni ID hrace, kdyz prijde do zony. At muzeme lepe sikanovat majitele tech respawnu.Legolend píše:Tak teda planý poplach, ty Lambky se tam objevili znova, takže zatím to byl jenom hoax
Nejsmutnější pro nás všechny je, že bych vám to i věřil...Acarus píše:Zkousime novy script hidovani respawnu na konkretni ID hrace, kdyz prijde do zony. At muzeme lepe sikanovat majitele tech respawnu.Legolend píše:Tak teda planý poplach, ty Lambky se tam objevili znova, takže zatím to byl jenom hoax
- Rod Sacketts II
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Však můžou všechno a nemusejí nic. Nikomu v ničem nejsou zavazaný, tak akorát majitely HW.Raxik píše:....
Nejsmutnější pro nás všechny je, že bych vám to i věřil...
Ale jak to povedou to je čistě na GMkách
Zatim to teda vypadá že se to tváří jako: chcete-li něco udělejte si sami. Jako mi bylo řečeno, mě neznalýmu, od lidí co s tim pracujou, dobře né denně, ale jednou týdně.
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Mě jednou Kvam zšikanoval dosti bolestivě na srazu rumem:( do teď ho tím vydírám a on mi sype support a já ho čerpám!
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
A počkej co bude za teror až nám kuba splatí dluh v rumu.