Šikana ze strany GM teamu
Re: Šikana ze strany GM teamu
Škoda, že nám turnaj neřekl, kdo je nejlepší ranger. Alespoň nám řekl, kdo má největší kvér
Hrozny prokleti mit doma nejakou zbran a nedejboze ji pouzit.
Navic to nebyl turnaj, kdo je nejlepsi ranger. Ale klidne muzete nejaky takovy o nejlepsiho cehokoliv usporadat, rad se priucim.
Navic to nebyl turnaj, kdo je nejlepsi ranger. Ale klidne muzete nejaky takovy o nejlepsiho cehokoliv usporadat, rad se priucim.
Na Safeta a jeho kvér nikdo neřekl křivého slova. I odměny jsem pochválil.
Nemyslím si však, že by zápolení hráčů, mělo rozhodovat primárně, kdo má co v truhle a za tím si stojím.
Nemyslím si však, že by zápolení hráčů, mělo rozhodovat primárně, kdo má co v truhle a za tím si stojím.
Ja mam v truhle hovno. Pokud by nekdo chtel mit taky, tak mi dejte login. Jo a k tematu. Nejlepsi ranger je ofc artu. Odjakziva na vzdy.
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
No nádhera ty jsi tak rostomilý pejsek, že bych ti chtěl obskákat nohu at se na mě chitne taky kousek té tvé intelikence ty hemle na dně toaletní mísy života.Han Gamms píše:Že Acarus udělá turnaj, postavený na míru top itemu z truhly mamonu Templaru. To bych čekal spíše, od méně zkušených GM.
Nejvíc mě pobavilo jak WR vyje**li se slabými pravidly.
Ale jo, i ostatní měli šanci zvítězit, pokud by se Safet nechal ukástit lichem.
Naštěstí jsem byl v hospodě a následně se u videa dobře pobavil, takže za mě .
Pre mna turnaj super, aj ked som umrel na licha hned na zaciatku, pravidla boli jasne . Dalo sa cakat ze sa budu nosit silne query. Btw tu zbran ktoru mal Safet mohol mat hoci kto z Vas kedze bola z bludistakov. A mrcanie je teraz ale uplme mimo, nemali ste tam chodit. Bolo to pekne zprijemnenie hry a nikto neodisiel s prazdnou.
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Pls a co drtikol?cermi píše:Ja mam v truhle hovno. Pokud by nekdo chtel mit taky, tak mi dejte login. Jo a k tematu. Nejlepsi ranger je ofc artu. Odjakziva na vzdy.
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Dej mi GM acc a udělámAcarus píše:Hrozny prokleti mit doma nejakou zbran a nedejboze ji pouzit.
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Ty vole ty si to u mě snad i nakonec spravíš nebo co:DDcermi píše:Ja mam v truhle hovno. Pokud by nekdo chtel mit taky, tak mi dejte login. Jo a k tematu. Nejlepsi ranger je ofc artu. Odjakziva na vzdy.
Jsem jako chtěl dojít, ale nemám žádný ty hypermoderní svítící zbraně:( A ještě jsem teda nebyl doma taky:(
To bych musel vysvětlovat co dělám a proč a na to já čas nemám...Acarus píše:Spousta lidi to zvladla i bez.
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Znáte někdo Raxika osobně? Zajímalo by mě, jestli už může jezdit v autě bez sedačky.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Prej ne. Když řídí rád na něčem sedí. Nechce prej sedět na podlaze auta ...Dudek píše:Znáte někdo Raxika osobně? Zajímalo by mě, jestli už může jezdit v autě bez sedačky.
Raxiku, jedině ty se můžeš smát svým vtipům. Zajímalo by mě, kdy dostaneš rozumRaxik píše:Prej ne. Když řídí rád na něčem sedí. Nechce prej sedět na podlaze auta ...Dudek píše:Znáte někdo Raxika osobně? Zajímalo by mě, jestli už může jezdit v autě bez sedačky.
STOP SUPPORTU!
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Lidi máme tu další šikanu MGček!!
Aby to neupadlo v zapomnění , viz brekot kuli zavedení nekopatelnosti v gz raxík napsal :
Zkusím to jinak. Dá se tohle opatření vysvětlit jinak než jako buzerace MG ze strany GM? (Pokus č.4)
Aby to neupadlo v zapomnění , viz brekot kuli zavedení nekopatelnosti v gz raxík napsal :
Zkusím to jinak. Dá se tohle opatření vysvětlit jinak než jako buzerace MG ze strany GM? (Pokus č.4)
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Líbí se mě jak nikoho neznervózňuje rozmáhající se trend zavádění opatření na DP proti jednotlivcům. Může se to stát každému, ale stejně většina lidí bude stát a tleskat jen protože toho člověka nemají rádi...Naprosto scestné uvažování a doufám, že se vám všem patřičně vymstí...Zola píše:Lidi máme tu další šikanu MGček!!
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Z čeho vzešla tvá konspirační teorie?Veřím že mef kopal v gz ale určitě nebyl sám ty jednotlivče.A chápu tě , já zas věřím v ufo.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Když gm vidí jednotlivce jak dělá něco, co by podle gm jít nemělo, jako např zneužívání systému, tak je to špatně jo? týjo
Napsání složitějšího scriptu je zneužívání systémuXan píše:Když gm vidí jednotlivce jak dělá něco, co by podle gm jít nemělo, jako např zneužívání systému, tak je to špatně jo? týjo
"Konspirační teorie" když GMka přímo sem na forum napíšou, že zásah vzhledem mému scriptu byl čistě proti mě a pak vyhlásí zákaz kopání v GZ a jediné místo, kde lze kopat v GZ je Wind, kde Meph poslední 6 let jako jediný kope...Ano, rozhodně KONSPIRAČNÍ TEORIE...btw zajímalo by mě jak můžeš sledovat ufa, když se věnuješ svému koníčku řitolezectví ...tam toho přece moc vidět není...Zola píše:Z čeho vzešla tvá konspirační teorie?Veřím že mef kopal v gz ale určitě nebyl sám ty jednotlivče.A chápu tě , já zas věřím v ufo.