Tak mně vždycky přišel ten ada metal na WH významný boost už jenom díky těm statům, který jsou zatím pro WH nedostatkový zboží, kvůli nemožnosti boostu. Teď mám akorát důvod se z toho rozdílu těšit ještě víc.Zola píše:Mužeme očekávat u ada štítu konečně výkon za tu astro cenu?Chtěl jsem udělat víko od polenice na wara ale odradil mě ten nizkej rozdíl od normál.
Armor u štítů
Re: Armor u štítů
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Inak tuto zmenu by ste mohli fakt prehodnotit.
Som bol v tom, ze zosilujete staty beznejsich veci z dovodu, ze tu uz hra menej hracov a teda aby si aj mensie skupinky vdaka tomu mohli co to prejst.
Ten upgrade +25,+20 je sice grind (rovnako ako aj vylepsovanie zbrani cez soul shardy), ale povazoval som to za dobry tah.
Tymto ste to prakticky znegovali. Otazka je, ze na co a pre koho a aky zmysel malo potom to co sa robilo predtym?
Toto su take zmeny ako ked prehadzu regale v supermarkete....
Som bol v tom, ze zosilujete staty beznejsich veci z dovodu, ze tu uz hra menej hracov a teda aby si aj mensie skupinky vdaka tomu mohli co to prejst.
Ten upgrade +25,+20 je sice grind (rovnako ako aj vylepsovanie zbrani cez soul shardy), ale povazoval som to za dobry tah.
Tymto ste to prakticky znegovali. Otazka je, ze na co a pre koho a aky zmysel malo potom to co sa robilo predtym?
Toto su take zmeny ako ked prehadzu regale v supermarkete....
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Armor se resil xkrat dokola a xkrat gm rikali, ze armoru je az moc a ze je treba ho snizit obecne a ze nejvc to hyzdi prearmorovany stity, tak to konecne nekdo udelal. Jakozto prevazne hrac kontaktnich charu mi to teoreticky taky vadi, ale kdyz se ar snizil uz driv obecne a ted i stity a vzdy se jednalo o zmenu celoplosnou pro vsechny, tak neni moc co resit. Stejne pulka npc dava ikccka, pripadne vas od ik zachrani jestli mate o 100hp vic nebo ne a trocha ar to uz hrac moc nepozna, moc to hrotite. Beztak nikdo z vas nevi, jakej rozptyl dmg dava to ktery npc do armoru 60 a kolik do armoru 70
Když se snižoval ar vypnou se ty nesmyslné pasti na invisible spell minnion které flušou? jedna věc je když je to past co hazí ruzné kouzla jako je detek nebo blesk nebo zemětřas ale flus je dost hnusnej z ničeho nic dopadne flus mezi celou výpravu a teď bez ar to bohužel znamená IK
Tuhle změnu bych vrátila. Podle mě jde armor v dungu hodně cítit. Jak si člověk vezme o třídu horší brnko (má menší ar), tak hned víc umírá. Víc se bandí a dung trvá déle. A teď když si budu chtít zachovat stejný armor, tak si budu muset vzít buď ještě lepší equip (a nechávat tak v low dungu majlant na výlehu/pojezdu od pk). Nebo si vybrat nekončící bandění (a kazit tak hru ostatním). Šlo by to ještě nějak přehodnotit/upravit?
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Atalio tohle drobné snížení ar štve i mě ale dá se s tím žít.Ukážu ti jak se nenechat mlátit a uvidíš že to jde i bez bandění.Napiš mi na 218 840 275 něco zajdem.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Ono mna najviac fascinuje, ze sa pridalo to co buguje (staty) a odobrali to co funguje (ar).
Ak by som mal moznost hlasovat sa prinavratenie stareho nastavenia tak hlasujem. :p
Ak by som mal moznost hlasovat sa prinavratenie stareho nastavenia tak hlasujem. :p
Sklb - okrasny clovek
Tak jasně, bouchnout odběhnout. Stejně člověk dostane ránu, když je tam větší chumel mobů. A nebo když odběhne, tak lidi prskaj, že šlapeš.
Jen mě to mrzí. Vamp v humanovi šlape, nemá dmg a teď nemá i armor. A nikdo ho nechce do dungů. Přitom mě to povolání tak baví.
Jen mě to mrzí. Vamp v humanovi šlape, nemá dmg a teď nemá i armor. A nikdo ho nechce do dungů. Přitom mě to povolání tak baví.
Jako musim rict ze obcas je takitka vasi grupy vtipna, kor toho panacka, co to nataci a postuje, jako nejvetsi pan;-) ale me se to keca:-D
Vic pogu, min melee za tremera;-)
-
- Slime Flourisher
- Kontaktovat uživatele:
no hraju paláta sice jeto škoda že mám o nějakých 14-20 bodů mín ale budiš staň se .Atalia píše:Tak jasně, bouchnout odběhnout. Stejně člověk dostane ránu, když je tam větší chumel mobů. A nebo když odběhne, tak lidi prskaj, že šlapeš.
odbíhej jen o jedno políčko a nauč se proklikávat war mode
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
V tech low dungách tech pastí je naštěstí málo.A hraj co tě baví , proto to hrajem přeci!
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
- Rod Sacketts II
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Jsou monstra který daj damage i přez zeď tim že tě praštěj, jedno políčko bych jako odbíhání nenazval. A pak to proklikávání waru trvá , je to čas navíc než znova zaútočíš a napřáhnešHornblower píše: odbíhej jen o jedno políčko a nauč se proklikávat war mode
Rod Sacketts II píše:Jsou monstra který daj damage i přez zeď tim že tě praštěj, jedno políčko bych jako odbíhání nenazval. A pak to proklikávání waru trvá , je to čas navíc než znova zaútočíš a napřáhnešHornblower píše: odbíhej jen o jedno políčko a nauč se proklikávat war mode
Praští tě to na 2 pole a je jedno co je před Tebou, u Tebe atd. jakmile si mob natáhně stějně jako my, vy a oni to děláme... tak jak ma nataženo.. tak se přiblížíš a práskně ti to...
Každý to hraje jinak... Ať natočí každá Guilda video a můžeme porovnávat taktiky co je zvlaštní atd... a přeci jen, nikdo není bůh, tajže nikdo nemá ani provo o něčem rozhodovat, že je normální...Xan píše:Jako musim rict ze obcas je takitka vasi grupy vtipna, kor toho panacka, co to nataci a postuje, jako nejvetsi pan;-) ale me se to keca:-D
Zrovna Atalia to hraje pro zábavu a potěšení z hry a nevětšina lidi co se hrne bezhlavě za pixelem a hadají se do "krve"
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Co na to bishop? ted ma armor jak mag v kuzich? :p
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
uplně pohodaErik Nighelt píše:Co na to bishop? ted ma armor jak mag v kuzich? :p
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Jj dukaz máme na stránkách v sekci výpravy , desp 1.cermi píše:uplně pohodaErik Nighelt píše:Co na to bishop? ted ma armor jak mag v kuzich? :p