Tak Scorp dělá machra jak dává všechny respy za půl hodiny a pak z něj vyleze, že kope vždy přímo z respu na resp. To přímo prosí o posměchMighty PvP GOD píše:*grabbing another bowl of popcorn*
Zatial 10/10
Taming jezdítek "2016"
Re: Taming jezdítek "2016"
No na druhou stranu pokud nechodíš tamovat jako vetšina rangů, že máš u sebe 150 regů, 50 band, +7 kuš/luk a ress róbu, ale vezmeš normální equip, tak to není problém rychle zabít a natamovat za žádného ranga, nemluvě o tom, že né vždy budou všechny jezdítka resplé.Raxik píše:Tak Scorp dělá machra jak dává všechny respy za půl hodiny a pak z něj vyleze, že kope vždy přímo z respu na resp. To přímo prosí o posměchMighty PvP GOD píše:*grabbing another bowl of popcorn*
Zatial 10/10
Vážně chcete zase něco bez práce? Nemáme vám je rovnou rozdávat na trhu za vlídné slovo? I když to by asi většina z vás chodila pěšky...
A to že se vám vyplatí víc koupit jezdítka na trhu nemusí být pravda, ceny si stanovil prodávající a kdyby se mu to nevyplatilo, tak to přece nedělá.
A to že se vám vyplatí víc koupit jezdítka na trhu nemusí být pravda, ceny si stanovil prodávající a kdyby se mu to nevyplatilo, tak to přece nedělá.
Divné, že asi 14 let se to tak dělalo a nikdo to neřešil . Tak byla lama za 3k a kůň za 5k...já v tom nevidím problém. Argument, že se to někomu vyplatí tak to dělá, s tím jak se na DP stanovují ceny, je směšný. Kdybych tomu člověku řekl, jak vydělat dvojnásobek za stejný čas, tak to dělat nebude . Vše je o informacích . Pokud to někdo tamuje, protože ho to baví, pak už se zase ale nemůžeme bavit o ceně, za kterou to prodává, jelikož to nedělá pro zisk...Je to možná především můj problém, jelikož se ve všem co dělám snažím být efektivní...Gilraen píše:Vážně chcete zase něco bez práce? Nemáme vám je rovnou rozdávat na trhu za vlídné slovo? I když to by asi většina z vás chodila pěšky...
Lego promiň - přesunuto do pokecu.
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Musím pochválit tvého avatara , hezkejGilraen píše:Jn, tady jsi nejvíc efektivní.Raxik píše:Je to možná především můj problém, jelikož se ve všem co dělám snažím být efektivní...
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Tak ono o tomto by sa dalo polemizovat.Gilraen píše:Vážně chcete zase něco bez práce? Nemáme vám je rovnou rozdávat na trhu za vlídné slovo? I když to by asi většina z vás chodila pěšky...
Vytrenovat taming je celkom dost tazka praca, (a hlavne narocna na cas) predpokladam, ze kazdy pri tom stravi minimalne 50 hodin.
A aj po tom ako clovek taming dotreni ta praca pokracuje dalej, lebo clovek proste musi behat po lese a realne byt zivy za tym monitorom (pokial teda nema afk skript ala raxik).
Zaujimave je tiez to, ze pri skilloch kde moze byt clovek prakticky AFK sa islo smerom odoberania obstrukcii (odobranie monstier z fishingu, miningu, alchemy) kdezto pri tamingu tieto pribudali. (Nutnost zabit moba ked chcem jazditko)
Byt to na mne, tak moba odstranim a necham to na stary styl, s tym, ze respy by boli no mark zona..
Druha vec je, ze ceny si sice urcujeme samy, ale odrazovy mostik cenam jazditok ste stanovovali vzdy VY, prave cenou vezenskej lamy.
e:opravene chyby a rozvedene.
Naposledy upravil(a) Johny Matovic dne 09 pro 2016 11:37, celkem upraveno 2 x.
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Prej 50 hodin treningu tamingu. ))...Nechci se ti posmívat, ale dělal jsi někdy taming? )))Johny Matovic píše:Tak ono o tomto by sa dalo plemizovat.Gilraen píše:Vážně chcete zase něco bez práce? Nemáme vám je rovnou rozdávat na trhu za vlídné slovo? I když to by asi většina z vás chodila pěšky...
Vytrenovat taming je celkom dost tazka praca, (a hlavne narocna na cas) predpokladam, ze kazdy pri tom stravi minimalne 50 hodin.
Druha vec je, ze ceny si sice urcujeme samy, ale odrazovy mostik cenam jazditok ste stanovovali vzdy VY, prave cenou vezenskej lamy.
Mozek a úroveň...mozek a úroveň ...Mohl bych taky začít psát něco jako....UuUUuuuUu hráči počítačové hry, kde se především chtějí odreágovat, chtějí něco jednoduchého UuUUuUUuUuuGilraen píše:Jn, tady jsi nejvíc efektivní.Raxik píše:Je to možná především můj problém, jelikož se ve všem co dělám snažím být efektivní...
- Johny Matovic
- Kontaktovat uživatele:
Rychly si jak hovado.Raxik píše:Prej 50 hodin treningu tamingu. ))...Nechci se ti posmívat, ale dělal jsi někdy taming? )))
Ano robil som ho este niekedy v 2012 a uz si to moc dobre nepametam, viem len, ze som ho robil myslim aktivne tak 2 mesiace.
Ake je podla teba realne cislo?
Naposledy upravil(a) Johny Matovic dne 09 pro 2016 11:35, celkem upraveno 1 x.
Sklb - okrasny clovek
Tak zrovna jsem sem kouknul ...To skutečný čislo je zhruba 8 hodin denně po celý měsíc ...To samozřejmě předpokládám, že znáš respy zvěře a kam přesně chodit...Johny Matovic píše:Rychly si jak hovado.Raxik píše:Prej 50 hodin treningu tamingu. ))...Nechci se ti posmívat, ale dělal jsi někdy taming? )))
Ano robil som ho este niekedy v 2012 a uz si to moc dobre nepametam, viem len som ho robil myslim aktivne tak 2 mesiace.
Ake je podla teba realne cislo?
Naposledy upravil(a) Raxik dne 09 pro 2016 11:37, celkem upraveno 1 x.
- Johny Matovic
- Kontaktovat uživatele:
240 hodin sa mi zda ako prilis velke cislo.
Viem, ze to zralo vela casu, ale asi nie az tolkoto.
Sklb - okrasny clovek
Já to mám ověřené mnohokrátJohny Matovic píše:240 hodin sa mi zda ako prilis velke cislo.
- Johny Matovic
- Kontaktovat uživatele:
Kazdy sa rad tyra inymi sposobmi :p
Sklb - okrasny clovek
Hele Scorp to určitě dává za těch 50hodin...buď v klidu :pJohny Matovic píše:Kazdy sa rad tyra inymi sposobmi :p
Je pravda ze Lego sa chcel poradit s inymi hracmi, a akurat co sa stalo dostalosa to do pokecu.Qvido píše:Lego promiň - přesunuto do pokecu.
Hele Lego, hladaj respy v ilshe, okolo delucie, buxe a v t2a. Ked vsetky najdes tak polovica z nich sa da marknut runou, a druha polovica sa da marknut tak, ze prebehnes par obrazoviek a si pri respe. Samozrejme pokial si Raxik, tak si musis dat extra challenge, ze nepouzijes hlavu, runy, dokonca ani regy, respy zabijas wrestlingom holy, a jezditko musis dotiahnut pri banku, a az tam ho tamnut, aby si nahodou neprisiel o taming staffku za 5K. Samozrejme toto vsetko preto, aby si potom mohol na forko postovat, jak dlho trva natamovat jezditka, jaky je pri tom obrovsky risk, a vlastne ze sa to ani neoplati robit a predavat.
McDucks always pay their debts.
Got my daughter swaggin like her muthafuckin daddy though.
Got my daughter swaggin like her muthafuckin daddy though.
som sklamany na top posty som bol vzdy zviknuty u teba asi starnes a rexik prebera zezloMighty PvP GOD píše:*grabbing another bowl of popcorn*
Zatial 10/10
Qvido píše:Lego promiň - přesunuto do pokecu.
V pohodě, trošku se to zvrtlo a nějaké malé informace jsem dostal, takže účel splněn
Legolend [Etoiles]
and many others...
Ha, promluvil jsem,odcházím, za čas příjdu a kuknu na odpověď :P
and many others...
Ha, promluvil jsem,odcházím, za čas příjdu a kuknu na odpověď :P