Taming jezdítek "2016"

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Legolend
Elder Letter
Elder Letter

Taming jezdítek "2016"

Příspěvek od Legolend »

Ahoj všem - po sto letech jsem zaklouzl k tamingu a dověděl jsem se plno zajímavých informací, které si myslím by se mohly dostat i na stránky DP / minimálně zde na forum. (Zkoušel jsem hledat "Taming" a nic kloudného jsem nenašel)

...Né, nechci lokace respů (ikdyž bych měl aspoň o půl práce míň :-D)

O co jde - Respy jsou teď údajně hlídané hungry wolfama/animal guardianama/nightmarama

Za posledních 24 hodin jsem proběhal snad čtvrtku světa a našel 2 nightmary, po zabíti nic (tudíž to byla obyč najta a né hlídač jezdítka) o tom Hungry wolfovi a guardianovi jsem se dověděl až teď :-D

Tudíž:
(pokud to již někde sepsáno je, tak se teda předem omlouvám a poprosím o nějaký odkaz)

Nebylo by fajn tohleto sepsat přímo na stránky do Taming sekce ? Jak to zhruba chodí, lehký náznak toho, kde hledat by se taky hodil + případně trackovatelnost - animal guardian bude zřejmě trackovatelný jako monstrum, hungry wolf bude trackovatelný jako animal (?) aspoň trošku pomoct hráčům, aby se věděl aspoň ten základ ;) Rovněž, jestli je ten point s Nightmarama validní, určitě by nebylo od věci to nějak rozlišit (třeba "animal nightmare" ?) protože pižlat tu najtu a nakonec se dovědět, že je to jenom spawn najty je docela smutné...

Za věcné připomínky díky, za odkazy ke zdrojům taky, za edit stránek úplně nejvíc díky ;)

Legolend
Legolend [Etoiles]
and many others...

Ha, promluvil jsem,odcházím, za čas příjdu a kuknu na odpověď :P
Gilraen
Dark Paradise GM

Re: Taming jezdítek "2016"

Příspěvek od Gilraen »

Ano, je pravda, že respy běžně dostupných jezdítek jsou hlídané a dají se tracknout. Ale i kdybychom ti dali tuhle informaci na web, tak ti to nijak extrémně nepomůže v nalezení respu a lokace zveřejňovat nebudeme. Nicméně kdo hledá, najde... a pevně věřím, že budeš mít štěstí a někdo se s tebou rád podělí.
FACEBOOK
YOUTUBE
DSC: Gilraen #0605
capp_
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od capp_ »

nightmare z které se respuje jezdítko je červená (barva kůže) jako hungry wolf a animal guardian.
Legolend
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Legolend »

Díky ;) aspoň něco... Tak aspoň typ těch trackingů :-D Ten hungry wolf je normálně v animals, nightmara beztak taky, ale co ten guardian ? Monstrum ?
Legolend [Etoiles]
and many others...

Gilraen
Dark Paradise GM

Příspěvek od Gilraen »

Legolend píše:Díky ;) aspoň něco... Tak aspoň typ těch trackingů :-D Ten hungry wolf je normálně v animals, nightmara beztak taky, ale co ten guardian ? Monstrum ?
Ano, Animal guardiana najdeš v "Monsters", případně v poslední kolonce bez rozdělení "Anything that moves".
FACEBOOK
YOUTUBE
DSC: Gilraen #0605
Acarus
Nehraju!

Příspěvek od Acarus »

Raxik
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raxik »

K tamingu jezditek bych asi jen rekl, ze je to ztrata casu...Za cenu jezditek, za ktere se prodavaji, nema cenu travit na kazdem respawnu 15-30min, jelikoz musis zabit za ranga (nedej boze za druida) kouzlici lsnko...
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Ano neztrácejte čas. Hecnul jsem se a vyběhl za svýho druida zabít Animal guarda. Celá "operace" mi trvala cca 4,5 minuty (nepočítám cestu k němu). Takže raději choďte pěšky.
Scorp -K-
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Scorp -K- »

Ja sa cudujem ze na Raxika vobec reagujes :D Ako ak rang neni lopata uplne v pohode ma za pol - 3/4 hodku obehane vsetky respy so zabitim a tamnutim. Neratam, ze nejaky zost sa tamuje 20 min lebo sa mu zrovna nechce. A to som to behal aj za druida. Samozrejme najlepsie je na tom ostro co sa tyka respov jezditok.
McDucks always pay their debts.
Got my daughter swaggin like her muthafuckin daddy though.
Legolend
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Legolend »

No, vypadá to, že to budu kupovat spíš kvůli toho, že je to pro mě nedohledatelné :-D Oběhl jsem už kus světa a našel jediný resp na zosta, který mi nakonec stejně zapadl do textury :-)

Je škoda, že aspoň to základní info se nikam nedá, vzhledem k tomu jak je mapa velká by se to fakt hodilo...
Legolend [Etoiles]
and many others...

Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Cus lego, napiy mi pmku nebo na icq, jestli se respy nemejili, tak jich dost snad jeste vim zpameti. Dokud budou mit jezda pevnej resp, je to jen o stesti najit to spawnuty. Nakou dobu jsem to obihal za druida a prislo mi to v poho vcetne zabijeni.
A ano min jeden resp je vadnej, jezdo tam propadne pri tamntui do textury bez scriptu na sbirani jsi v haji, treba ho odtahnout a tamnout kousek vedle

Respu je celkem malo na to, abys je hledal behanim po svete, zas maji pevnej resp, jakmile jednou najdes, uz jen harvis spawn. To by se musel udelat nakej rozptyl spawnu, aby pokazdy byl o vetsi kus jinde, samozrejme ale potom bez hlidace

System hlidacu samozrejme zazdil ty chary, ktery maji mensi max taming, kdy na jednom spawnu muze skocit kun/lama, kteryho char tamne, a stejne tak muze orn/oclock, kteryho uz netamne. Clvek stravi cas zabijenim hlidace a pak muze jen koukat
Raxik
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raxik »

Qvido píše:Ano neztrácejte čas. Hecnul jsem se a vyběhl za svýho druida zabít Animal guarda. Celá "operace" mi trvala cca 4,5 minuty (nepočítám cestu k němu). Takže raději choďte pěšky.
Otázka jak se na to podíváš. Samozřejmě kdybych si vzal topko, robu, tempest LC a 10 leopardu + taming neklak za druida tak toho animal guardiana dám za 1 minutu. Ale to se moc nevyplatí, jelikož existují PKčka. Tak chodíš s něčím normálním. Regy, robku (ani nemusi byt), potaky, jezditko ani zbran, jelikoz druid stejně nic netrefí a místo toho je lepší bleskovat. Tak si nasumíme a začneme bleskovat. Na jeden respawn je to super a jde to rychle, ale teď si představ, že dojdeš na třetí nebo čtvrtý respawn a už máš jen jednoho nebo dva sumy. A to je kdy to začíná trvat.

Scorpe nechtěl bych tě podceňovat, jelikož všichni víme, že lepšího hráče na DP nebylo, není a už ani nebude, ale za půl hodiny 8 respů? Jenom logicky. Kopnutí trvá v průměru 26s máš 8 respů a řekněme, že kopeš k bance si to jezdítko schovat. To máš 16 kopnutí, což je 416sec. Dále, řekněme, že cesta k respawnu trvá v průměru 45s. To je 360sec. To je dohromady zhruba 13min. Takže tobě se daří za 17 min zabít a tamnout všechny respy. To je o něco málo víc než 2min na zabití a tamnutí jednoho respawnu jezdítka. Seš frajer teda :D. Jsou tu dvě možné vysvětlení. První, že chodíš v dobrým equipu a vyplatí se na tebe si tam počkat nebo druhé vysvětlení toho tvého času je, že nemáš všechny respy :D
Scorp -K-
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Scorp -K- »

Nie Raxik, ja chodim v normalnej vybave, s ktorou ratam, ze zabijem urcite npccko. Nechodim v res robe, runy mam so sebou v bagli, aby som uz so sumami mohol kopat na dalsi resp, berem si so sebou veru za druida aj par leopardov (ktorych natamovanie trva cca 5 minut, a to podotykam bez tvojho milovaneho afk scriptu :) ), keby mi nahodou dosli sumy. Aj ked ich pouzijem na mozno jednom z 10 koleckach.
Vies ono to asi nebude tak, jak ty pises, (ironicky, ale beztak), ze ja som najlepsi hrac na dp. Skor si myslim, ze to bude tak, ze ty si asi ten najhorsi. Nezamyslel si sa niekedy nad tymto? :oops:
Edit: A podotykam, ze na spawne ma pojelo pk mozno 1-2 razy za x rokov co tu hram. Lebo funguju take veci ako tracking, odkop runou, hiding. Vies take normalne vymozenosti, co my ostatni hraci pouzivame.
Raxik
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raxik »

Scorp -K- píše:Nie Raxik, ja chodim v normalnej vybave, s ktorou ratam, ze zabijem urcite npccko. Nechodim v res robe, runy mam so sebou v bagli, aby som uz so sumami mohol kopat na dalsi resp, berem si so sebou veru za druida aj par leopardov (ktorych natamovanie trva cca 5 minut, a to podotykam bez tvojho milovaneho afk scriptu :) ), keby mi nahodou dosli sumy. Aj ked ich pouzijem na mozno jednom z 10 koleckach.
Vies ono to asi nebude tak, jak ty pises, (ironicky, ale beztak), ze ja som najlepsi hrac na dp. Skor si myslim, ze to bude tak, ze ty si asi ten najhorsi. Nezamyslel si sa niekedy nad tymto? :oops:
Edit: A podotykam, ze na spawne ma pojelo pk mozno 1-2 razy za x rokov co tu hram. Lebo funguju take veci ako tracking, odkop runou, hiding. Vies take normalne vymozenosti, co my ostatni hraci pouzivame.
Ty kopeš se sumama na respy jezditek? To je zajímavé. Škoda, že respy jezdítek jsou na místech které nejdou marknout :D:D:D:D:D:D:D:D:D...(nebo seš buger no, to ať si prověří GM :) ) A to, že leopardy tamneš hned to už ani není třeba komentovat. Hraješ ty vůbec ranga? :D. Odkop runou, který trvá minimálně 22s, tracking, který používají i PK a hidding, který ti určitě pomůže u PK co trackuje a umí použít další super věc, detect :D...
Scorp -K-
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Scorp -K- »

Jezis ty si fakt nb ty vole :D To neni mozne :D
Preco som sa ja zas nechal dotiahnut do tejto diskusie :D
Raxik
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raxik »

Scorp -K- píše:Jezis ty si fakt nb ty vole :D To neni mozne :D
Preco som sa ja zas nechal dotiahnut do tejto diskusie :D
Já jsem noob, ale ty tu děláš machra jak rychle dáváš respy jezdítek a pak napíšeš, že na ně kopeš runama :D
Scorp -K-
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Scorp -K- »

Raxik uz sa iba strapnujes :)
Raxik
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raxik »

Scorp -K- píše:Raxik uz sa iba strapnujes :)
Naopak Scorpe, ty si to očividně neuvědomuješ, ale jsi to ty, kdo se ztrapňuje :))))...Každý kdo skutečně tamuje respy jezdítek ti to řekne :D
Scorp -K-
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Scorp -K- »

Ja si skor myslim, ze kazdy kto cita, co pises, sa teraz smeje. Ale ty mas svoj svet proste, a nikto ti nic nevyhovori. Nevadi. Tak zase za pol roka :oP
Mighty PvP GOD
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mighty PvP GOD »

*grabbing another bowl of popcorn*
Zatial 10/10
Firestorm - Icestorm - Cherry Kisska
Strigwyr - Ego - Agrael - Raid Trooper - Nelly Wayne - [IRSoul]
Odpovědět