Guilda Harpagon

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět

Bojovali skutečně proti svým PK přátelům?

Ano
13
29%
Jenom Vamp
1
2%
Jenom War
1
2%
Ne - Boj jen fingují
30
67%

Celkem hlasů: 45

Acarus
Nehraju!

Re: Guilda Harpagon

Příspěvek od Acarus »

Raxik píše: Nejhorší je, že to ani nepopřeš. Co já vím, je zakázáno dávat support ze strany GM jakémukoliv hráči či guildě. Support může být jak pozitivní tak negativní. A ano obviňuji tady GM team z negativního supportu (neboli buzerace) vůči mé osobě. Důkazů mám požehnaně a pokud mě pustíš do logu budu jich mít ještě víc. Co teď? Dáš mně jail za neoprávněné tvrzení o supportu?
Ja ani nevim, co bys chtel, abych poprel. Cerpam tu z toho cos psal v jinem topiku. Pokud beres jako negativni support zmenu respawnu, tak to je pro vsechny stejny support, je to tak nejak jako verejny statek. Pokud ti nekdo vymenil spawny z tvoji ohradky do jiny, tak to by byla jina.
Do logu bych te klidne pustil, ale to by ses musel prvne stat GMkem.
Jail ti dat nemohu, to ti muze dat jen regulerni GMko, coz ja nejsem.
Tommy
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Tommy »

Dotycne GM, ktere zmenilo spawny, by melo dostat prudice za umyslne kazeni hry hracum. Udelame anketu?

A vubec, zase nekomu utekl cokl z voditka. Dejte mu nekdo nahubek prosimvas.
Neberte život tak vážně, stejně z něj nevyváznete živí.
UO - Dark Paradise - YoutubeChannel
https://www.youtube.com/channel/UCDX--rk_wDwG-gYSUyOE_FA
Raxik
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raxik »

Acarus píše:
Raxik píše: Nejhorší je, že to ani nepopřeš. Co já vím, je zakázáno dávat support ze strany GM jakémukoliv hráči či guildě. Support může být jak pozitivní tak negativní. A ano obviňuji tady GM team z negativního supportu (neboli buzerace) vůči mé osobě. Důkazů mám požehnaně a pokud mě pustíš do logu budu jich mít ještě víc. Co teď? Dáš mně jail za neoprávněné tvrzení o supportu?
Ja ani nevim, co bys chtel, abych poprel. Cerpam tu z toho cos psal v jinem topiku. Pokud beres jako negativni support zmenu respawnu, tak to je pro vsechny stejny support, je to tak nejak jako verejny statek. Pokud ti nekdo vymenil spawny z tvoji ohradky do jiny, tak to by byla jina.
Do logu bych te klidne pustil, ale to by ses musel prvne stat GMkem.
Jail ti dat nemohu, to ti muze dat jen regulerni GMko, coz ja nejsem.
Líbí se mě, jak úmyslně nereaguješ na to, že říkám, že mě nějaké gm mění v bance ID mých omarkovaných run a pytlíčků, které používám...To už není veřejný statek co? To už nemůžeš obkecat hloupě něčím o veřejném statku. Btw to s tím logem jsi mě pobavil mimochodem...
Gilraen
Dark Paradise GM

Příspěvek od Gilraen »

Tohle je vážně lepší jak telenovela. :clap:
FACEBOOK
YOUTUBE
DSC: Gilraen #0605
LaPiZza
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LaPiZza »

Proč by se nějaké GM zahazovalo a ztrácelo svůj volný čas tím, že by nějakému Raxíkovi lezlo do banky přepisovat runy ? :D To je už trošku wtf ne ? :D
Acarus
Nehraju!

Příspěvek od Acarus »

Prikaz na zmenu serialu cehokoliv neexistuje.

Jestli jsem te pobavil, tak to jsem moc rad. Evidentne ti staci malo, abys byl rozveselen, stastny to clovek. To samozrejme nic nemeni na tom faktu, pristup do logu maji jen gmka.
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

A já žil v tom, že tu jsou šikanovaný PKčka a ono omyl. Nejtvrdší chleba tu maj afk tameři. Změny seriálů, který ani nejdou změnit. Soukromé vlastnictví spawnů. Nařčení z negativního supportu (sakra ani nevím co to je). A já myslel, že už mě tu nic nepřekvapí.
Raxik
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raxik »

Acarus píše:Prikaz na zmenu serialu cehokoliv neexistuje.

Jestli jsem te pobavil, tak to jsem moc rad. Evidentne ti staci malo, abys byl rozveselen, stastny to clovek. To samozrejme nic nemeni na tom faktu, pristup do logu maji jen gmka.
Strašně těžké duplikovat item...Říkám, nechápu, že vám to za to stojí. Samozřejmě pokud nelze duplikovat celý pytlík i s itemama uvnitř a jen je vyměnit. Logicky pak nebude stejný serial u těch itemů, že ano. Ale jestli tohle člověk musí vysvětlovat GM tak je někde problém...Samozřejmě někomu z GM teamu to vysvětlovat nemusím...
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Raxik
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raxik »

Johny Matovic píše:
Raxik píše:...
https://en.wikipedia.org/wiki/Paranoia
Tak určitě je paranoia když ti script normálně jede pak odlogneš a když zase nalogneš script ti nenačte pytlík s runama tak se podíváš co se děje...zjistíš, že pytlík má najednou jiné ID tak si říkáš WTF? Tak se podíváš na runy v pytlíčku a zjistíš, že ani jedno ID runy z 56 co je v tom pytlíčku neodpovídá těm ve scriptu...PARANOIA :)
Raxik
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raxik »

LaPiZza píše:Proč by se nějaké GM zahazovalo a ztrácelo svůj volný čas tím, že by nějakému Raxíkovi lezlo do banky přepisovat runy ? :D To je už trošku wtf ne ? :D
Hele taky to nechápu, že to někdo z nich má zapotřebí...
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zola »

Cože vyhlásit válku?Není proč , oni se utlučou sami.Nemaj prostě respekt :cry:
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
LaPiZza
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LaPiZza »

Raxik píše:
LaPiZza píše:Proč by se nějaké GM zahazovalo a ztrácelo svůj volný čas tím, že by nějakému Raxíkovi lezlo do banky přepisovat runy ? :D To je už trošku wtf ne ? :D
Asi si nepochopil význam... Vubec nejsem na Tvé straně :D ale na strasně GM :D Když tvrdíš nějaké GM tak musíš mít zálusk na GM co Ti to dělá ne ? Jen tak nemůžeš obvinovat....
Neděláš si v tom náhodou bordel v noci ? Takhle při spánku ? :D
Raxik
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raxik »

LaPiZza píše:
Raxik píše:
Asi si nepochopil význam... Vubec nejsem na Tvé straně :D ale na strasně GM :D Když tvrdíš nějaké GM tak musíš mít zálusk na GM co Ti to dělá ne ? Jen tak nemůžeš obvinovat....
Neděláš si v tom náhodou bordel v noci ? Takhle při spánku ? :D
Ono se to těžko dokazuje bez toho aby jsi měl přístup do logu. Já bych požádal někoho z GM teamu, aby se na to podíval, kdybych věřil, že je nestranný. Ovšem takové GM tu není. Raziel si jednou dovolil se zastat hráčů, když jim GMko veřejně nadávalo tady na foru (za což teď hráči dostávají bany) a pak už se s ním nikdo z GM teamu nebavil, protože si dovolil jít proti nim. Nakonec ho teda vyhodili. Oni to vnímají, že to je my proti hráčům a podle toho to tak vypadá. Uznání chyby je projevení slabosti a další blbosti. Teď když jsem jim ozřejmil jak to někdo provedl, tak už se moc neposmívají. Najednou je to možné, ale dokázat mně to nedovolí samozřejmě. Jak jsi četl, musel bych být GMko :).
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

A teď vážně. Nemluv o věcech o kterých nic nevíš. Někdo ti zase rozkopal bábovičky a ty kolem sebe kopeš. Někomu z nás se prostě nelíbí tvůj afk taming script. Máš dvě možnosti - přestaň ho používat nebo prostě si ho upravuj dokola a doufej, že to někoho přestane bavit. Nebo úplně jiná možnost když se ti tu tak nelibí tak se na nás vykašli. Fakt nevím co bych ti jinak poradil. Ale tyhle posty jsou úplně o ničem.
Raxik
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raxik »

Qvido píše:A teď vážně. Nemluv o věcech o kterých nic nevíš. Někdo ti zase rozkopal bábovičky a ty kolem sebe kopeš. Někomu z nás se prostě nelíbí tvůj afk taming script. Máš dvě možnosti - přestaň ho používat nebo prostě si ho upravuj dokola a doufej, že to někoho přestane bavit. Nebo úplně jiná možnost když se ti tu tak nelibí tak se na nás vykašli. Fakt nevím co bych ti jinak poradil. Ale tyhle posty jsou úplně o ničem.
Díky, že jsi to aspoň uznal. Toho si cením. Btw je tu ještě další možnost o které to GMko, které mě prudí neuvažuje. Já se skutečně naštvu, praštím s tím a odkaz na stáhnutí toho skriptu dám na vývěsku a to GM nebude mít jednoho člověka, kterého bude prudit, ale celé DP.
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zola »

Jeee to by bylo super , dvě mouchy jednou ranu.Zbavím se raxíka a budu pojíždět lidi na prvním respu klamáka :clap:

Ne ted popravdě , raxíku nevzdávej to.I trol jako ty sem patří a bez tebe by ta UO neměla ten správný šmrnc.Někdo jako ty se už asi nikdy nenarodí , jsi jediněj člověk na DP kterej usoudí když stojím s wh v pvp věcech v homare dole že tam práskám pkčkum crafty.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Je to tvůj výtvor - nakládej s ním jak uznáš za vhodné. Pokud dojde na lámání chleba a budu muset tyhle automatický scripty všechny řešit scriptově, tak to dopadne na všechny hráče a né jen na toho dotyčného. Teď nemyslím jen ten tvůj script, ale všechny ty afk harvící scripty atp.
Raxik
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raxik »

Zola píše:Jeee to by bylo super , dvě mouchy jednou ranu.Zbavím se raxíka a budu pojíždět lidi na prvním respu klamáka :clap:

Ne ted popravdě , raxíku nevzdávej to.I trol jako ty sem patří a bez tebe by ta UO neměla ten správný šmrnc.Někdo jako ty se už asi nikdy nenarodí , jsi jediněj člověk na DP kterej usoudí když stojím s wh v pvp věcech v homare dole že tam práskám pkčkum crafty.
;-)
Raxik
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raxik »

Qvido píše:Je to tvůj výtvor - nakládej s ním jak uznáš za vhodné. Pokud dojde na lámání chleba a budu muset tyhle automatický scripty všechny řešit scriptově, tak to dopadne na všechny hráče a né jen na toho dotyčného. Teď nemyslím jen ten tvůj script, ale všechny ty afk harvící scripty atp.
Nemůžeš napsat nic, doslova nic, co by hráči nemohli ošetřit, pokud by opravdu chtěli. Proč bojovat s větrnými mlýny? Říkám ti předem, zbytečné plýtvání energie. To je tak asi vše. Svou odpověď jsem dostal. Paranoidní očividně nejsem, což jsem si poměrně oddechl. Ta možnost tu totiž vždy je :).
Odpovědět