Guilda Harpagon

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět

Bojovali skutečně proti svým PK přátelům?

Ano
13
29%
Jenom Vamp
1
2%
Jenom War
1
2%
Ne - Boj jen fingují
30
67%

Celkem hlasů: 45

cermi
Paper Elemental
Paper Elemental

Re: Guilda Harpagon

Příspěvek od cermi »

dost mi vadí, jak se obouváte do dextra, jo na tom videu všichni vidí jak se tam zmatený libor točí dokola a nemůže se rozhodnout, ale dextr to tam regulerně mlátí :D
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
Mighty PvP GOD
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mighty PvP GOD »

Empair píše:Hlasování dopadlo dle očekávání a jeho verze, kde mi popisoval, že robil co mohl ztratila veškerou důvěryhodnost.

Řekněme, že jste v situaci, kdy máte dobré vztahy jak s blue tak s PK. Proběhne pojezd. Dung jste sice neprásknuli ale ani jste se nezapojili do boje aby jste si nerozhodily dobré vztahy s PK. Všichni vaší modří přátelé ztratí eqip. Přijali by jste zpět svůj eqip od PK?
Ked som si pozrel to videjko, tak je tam vidiet ze dexter je zmateny prvych par sekund co robit, sak kto by nebol, ako sa da spravne rozhodnut behom par sekund co robit, ale mozte byt radi ze s vami bojoval cize sa zachoval spravne lebo hral s tymi, s ktorymi siel na akciu, vysledok bol viacmenej jasny...

Libor nie je zrucny v pvp ale nahodou mlatil solidne, co bolo na konci vidiet ze nechal nasmu plechovi 1/4 hp tak preco ho obvinujete? :)

k bodu 2: samozrejme ze by som si vypytal equip z5
Firestorm - Icestorm - Cherry Kisska
Strigwyr - Ego - Agrael - Raid Trooper - Nelly Wayne - [IRSoul]
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

co to je za otázku?:D myslíš něco jako hej tak mi to nedávejte všichni na mě v guildě budou zlý že jsme kamarádi a oni nemaji kamarádi ? :unibrow:
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Já bych si o ten ekvip ani neříkal, já bych si ho vzal z5.
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zola »

zabil :clap: :lol:
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Doom Face
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Doom Face »

Mighty PvP GOD píše:
Empair píše:Hlasování dopadlo dle očekávání a jeho verze, kde mi popisoval, že robil co mohl ztratila veškerou důvěryhodnost.

Řekněme, že jste v situaci, kdy máte dobré vztahy jak s blue tak s PK. Proběhne pojezd. Dung jste sice neprásknuli ale ani jste se nezapojili do boje aby jste si nerozhodily dobré vztahy s PK. Všichni vaší modří přátelé ztratí eqip. Přijali by jste zpět svůj eqip od PK?
Ked som si pozrel to videjko, tak je tam vidiet ze dexter je zmateny prvych par sekund co robit, sak kto by nebol, ako sa da spravne rozhodnut behom par sekund co robit, ale mozte byt radi ze s vami bojoval cize sa zachoval spravne lebo hral s tymi, s ktorymi siel na akciu, vysledok bol viacmenej jasny...

Libor nie je zrucny v pvp ale nahodou mlatil solidne, co bolo na konci vidiet ze nechal nasmu plechovi 1/4 hp tak preco ho obvinujete? :)

k bodu 2: samozrejme ze by som si vypytal equip z5
ja si myslím Ego že toto každý na DP vie že som v PVPčku 0 ale díky :clap:
dej mi pistol a dopadne to tak jako kdyz das wizzymu spellbook :(
cermi
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od cermi »

Ja se ted na mg foru docet, ze jsme zprasili mg. To fakt nebyla kacer akce? :D :D
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zola »

No jo máš pravdu : Teď nás pojebali Harpagoni kteří s námi rok dungovali, musíte chápat, že momentálně budeme hodně opatrní koho si mezi sebe pustíme.
Už jsem pocítil i odplatu a to delete profilu na foru , co bude dál?Začnou jezdit oni nás? :roll:
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Bloodboy
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bloodboy »

Tak kluci by se měli držet guild kodexu, žejo:
kodex píše:3. Pomahat si ked treba, neutocit na clenov guildy a nezasahovat do PvP blue VS PK a naopak takze treba vediet, kto ma ake PK - Pre priklad, pokial nejaky clen guildy hra PK, je zakazane pomahat tomu, proti komu bojuje clen guildy
:twisted:
Doom Face
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Doom Face »

cermi píše:Ja se ted na mg foru docet, ze jsme zprasili mg. To fakt nebyla kacer akce? :D :D
bol tam Scorp :!: :!: :!: to neni -K- akce?
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

Doom Face píše:
cermi píše:Ja se ted na mg foru docet, ze jsme zprasili mg. To fakt nebyla kacer akce? :D :D
Kurnik, Libor z tych tvojich postov co pises do tohoto topicu mam fakt skor pocit, ze si tam bol s tymi PK jak s tymi modrymi :D
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Doom Face
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Doom Face »

Johny Matovic píše:
Doom Face píše:
Kurnik, Libor z tych tvojich postov co pises do tohoto topicu mam fakt skor pocit, ze si tam bol s tymi PK jak s tymi modrymi :D
Darko nie nebol ja som chcel mamon s Pride oni zasa mamon z nás niekedy vyhrá ta temná strana mince hold :twisted:
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zola »

Byli jste trvale zabanováni na tomto fóru.

Kontaktujte administrátora fóra pro další informace.

Tento ban byl vydán na vaši IP adresu.
Vaše MG forum.

aha:)))tady někdo hodně zpychnul :D
Raxik
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raxik »

Zola píše:Byli jste trvale zabanováni na tomto fóru.

Kontaktujte administrátora fóra pro další informace.

Tento ban byl vydán na vaši IP adresu.
Vaše MG forum.

aha:)))tady někdo hodně zpychnul :D
Co mě nejvíc těší je, že jsem to ani nebyl já :D
Acarus
Nehraju!

Příspěvek od Acarus »

Uz ste si vyhlasili valku aspon ?

Ale ocenuju to, ze mi nikdo nepsal, ze chce vedet, jestli nekdo nahodou nekoho nebandil nebo tak neco.
Raxik
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raxik »

Acarus píše:Uz ste si vyhlasili valku aspon ?

Ale ocenuju to, ze mi nikdo nepsal, ze chce vedet, jestli nekdo nahodou nekoho nebandil nebo tak neco.
Už jste přestali buzerovat pouze některé lidi, kteří používají afk scripty?
Acarus
Nehraju!

Příspěvek od Acarus »

Urcite buzerejume vsechny stejnym dilem. Jestli sis vsiml v tvem pripade nizsiho stupne buzerace, tak mi napis serial tvych afk postav a ja nekoho deleguji.
Raxik
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raxik »

Acarus píše:Urcite buzerejume vsechny stejnym dilem. Jestli sis vsiml v tvem pripade nizsiho stupne buzerace, tak mi napis serial tvych afk postav a ja nekoho deleguji.
Já jsem na rozdíl od GM teamu rozumný člověk. Nevadily by mě afk kontroly (třeba každou hodinu), ale přehazování spawnů klamáků, měnění serialů run, které používám, pytlíků, které používám atd.. Už je za hranicí afk kontroly a je to pouhá buzerace ze strany GM teamu. Nechápu co z toho máte. Je to jen hra a vy stejně musíte lidi, kteří nedělají nic proti pravidlům, buzerovat jakkoliv to je možné a při každé příležitosti. Nezapomeň mně odpovědět zase sarkasticky ať ukážeš, jaký seš frajer a jak jsi nad věcí...
Acarus
Nehraju!

Příspěvek od Acarus »

K tomuto jsi mel tusim nejaky jiny topic.

Verim, ze v prepisovani scriptu se z tebe stane expert na slovo vzaty.
Raxik
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raxik »

Acarus píše:K tomuto jsi mel tusim nejaky jiny topic.

Verim, ze v prepisovani scriptu se z tebe stane expert na slovo vzaty.
Nejhorší je, že to ani nepopřeš. Co já vím, je zakázáno dávat support ze strany GM jakémukoliv hráči či guildě. Support může být jak pozitivní tak negativní. A ano obviňuji tady GM team z negativního supportu (neboli buzerace) vůči mé osobě. Důkazů mám požehnaně a pokud mě pustíš do logu budu jich mít ještě víc. Co teď? Dáš mně jail za neoprávněné tvrzení o supportu?
Odpovědět