Od začátku máte ve všem jasno kdo za to muže.To vám neberu asi bych si myslel to samé na vašem místě.Ale zkus se zamyslet nad tím že to tak třeba není.Ale to je jedno to zjistíte až třeba na dalším pojezdu.A nikdy mě necenzuruje , trochu mě mrzí že nejsem doma u pc abych udělal komixTlustej Pepa píše:to ti mam jeste dokazovat, to co samy vite, nebo na to nemas autorizacni prava v gyld?:pZola píše: EHm a kde to ryko píše že to libor nabonzoval longu(trefil jsem se že?) ?A jako kdyby si neznal 5 minut u dextra
Guilda Harpagon
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Re: Guilda Harpagon
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
-
- Slime Flourisher
ban a delete?:pcermi píše:tak si řekni cenuTlustej Pepa píše:jasne:)cermi píše:hlavně běhám zase jak socka, došli ekvipy, neprodáš mi zas něco za real longu?
kedysi dávno v jednom lese kusok od Britainu išla skupina Despise4 a dalšia skupina tam išla bloknuť dvere vznikol komix a nastala smrť jedného člena skupiny nakoniec tá skupina skutočne dung došla s pekným pokladom a bolo tam povedané to bolo naposledy a nezabudame a tuto končí náš príbeh trafil som ?Scorp -K- píše:Ryko je zase na inom svete pozeram. Urcite sa pojazd konal preto, lebo tam bol jeden kacer Ty vole ty si fakt niemand.
EDIT: Tak som sa dozvedel, ze to nakoniec fakt bolo kvoli mne. Tak to uz fakt neviem co si ma clovek o tomto serveri mysliet. Respektive o par jedincoch.
Paci sa mi ale, ze Ego mi neska pisal, ze skusi najst tu bishopku a kedtak mi ju preda. Som rad, ze aspon niekto to tu ma este v hlave v poriadku ...
dej mi pistol a dopadne to tak jako kdyz das wizzymu spellbook :(
To že Libor něco udělal je důvod, proč ten topik vůbec existujeZola píše:Ano video je důkazem že hrajete jinej lvl...dva se zabijou sami a pak obviní někoho z napomáhání kdo aspoň něco udělalRaxik píše:Jestli jsou konspirační teorii založeny na takových důkazech, tak to teda potěš koště pro svět ... Ale tak aspoň se opět a zase potvrdilo, co já vždycky říkám o Harpagonech.Gilraen píše:
To jsou všechno konspirační teorie.
Nevyhrožovalo se trestáním za sprostou mluvu na foru a ve hře?cermi píše:a ted z uplně jiného úhlu... mě se hrozně líbí jak tu každej rozjíždí teorie jak si prasíme vlastní lidi, jak mg propadli panice, že všude práskač najednou. WTF? se proberte dementi, jediné jasné pravidlo na dp je: Pokud máš možnost sprasit nějakého chuja od kačerů a nebo WR, tak do toho. Když mi zvonil telefon tři minuty před tím pojezdem a někdo mi volal at lognu na pojezd, tak si řikám rly? ti jebe? a on že kačeři. AHA ! to že tam byli naši lidi, smůla no, samozřejmě že naši lidi mají věci zpět.
edit: a z uplně jiného úhlu, nevim proč jsme jim ty věci vraceli, když mají takovou drzost dungovat s kačerama.
Nevím co se tu řeší z Liborka bude PK a to je ze strany GM všechno. Tahle diskuze zavaní banem na forum Harpagon aspon dostál svému jménu guildy. MG doplatila na to, že do dungu berou každého kdo se příchomítne. Libor si pak za ty topka odkoupí killy
STOP SUPPORTU!
tak toto by ma nenapadloWaringull píše:Nevím co se tu řeší z Liborka bude PK a to je ze strany GM všechno. Tahle diskuze zavaní banem na forum Harpagon aspon dostál svému jménu guildy. MG doplatila na to, že do dungu berou každého kdo se příchomítne. Libor si pak za ty topka odkoupí killy
dej mi pistol a dopadne to tak jako kdyz das wizzymu spellbook :(
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Hele ty už jsi našel tu volnou truhlu pro gangrela?Waringull píše:Nevím co se tu řeší z Liborka bude PK a to je ze strany GM všechno. Tahle diskuze zavaní banem na forum Harpagon aspon dostál svému jménu guildy. MG doplatila na to, že do dungu berou každého kdo se příchomítne. Libor si pak za ty topka odkoupí killy
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Nie, zase si mimo. Pretoze jediny Kacer, ktory ten Desp nesiel, bol v tejto vyprave. Ty trololoDoom Face píše:kedysi dávno v jednom lese kusok od Britainu išla skupina Despise4 a dalšia skupina tam išla bloknuť dvere vznikol komix a nastala smrť jedného člena skupiny nakoniec tá skupina skutočne dung došla s pekným pokladom a bolo tam povedané to bolo naposledy a nezabudame a tuto končí náš príbeh trafil som ?Scorp -K- píše:Ryko je zase na inom svete pozeram. Urcite sa pojazd konal preto, lebo tam bol jeden kacer Ty vole ty si fakt niemand.
EDIT: Tak som sa dozvedel, ze to nakoniec fakt bolo kvoli mne. Tak to uz fakt neviem co si ma clovek o tomto serveri mysliet. Respektive o par jedincoch.
Paci sa mi ale, ze Ego mi neska pisal, ze skusi najst tu bishopku a kedtak mi ju preda. Som rad, ze aspon niekto to tu ma este v hlave v poriadku ...
McDucks always pay their debts.
Got my daughter swaggin like her muthafuckin daddy though.
Got my daughter swaggin like her muthafuckin daddy though.
už mě ani nic nebaví psát sem. chtělo by to novej pojezd a nový srandy a nebo aspon nějakou prasárnu jako zažila loved v citadele. tam jsem se jinak vyřádil
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
Si robite kozy? A ja som bol kde? To ste ma nezavolali ani do dungu ani na pojazd? Serem na vas vsetkych za toto...nikto sa so mnou uz nechce hrat
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
By si isiel za modreho hej? Ci medzicasom povolili PK uz aj v Amonthii?:DArandil píše:Si robite kozy? A ja som bol kde? To ste ma nezavolali ani do dungu ani na pojazd? Serem na vas vsetkych za toto...nikto sa so mnou uz nechce hrat
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Please, for fuck sake, no revolution.
Konečně se tu něco rozjelo a já měl zábavné ráno .
Jeden topic, jak GM šikanují MG. Druhý topic, jak hráči šikanují MG.
...Všichni jsou blázni, jenom MG jsou letadla...
Empaire nepracuješ náhodou pro Bureše?
Only Noob píše:Jeden topic, jak GM šikanují MG. Druhý topic, jak hráči šikanují MG.
Velmi volný výklad teda . Já tam třeba vidím, že Libor pomáhal s vraždou Kennedyho ...Empair píše:Nerad bych někomu ukřivdil ale po pojedu se musím zeptat na názor ostatních.
Tak to je slušný prosím pojedte se ještě parkrat ja se aspon v praci nenudim
Tak to je slušný prosím pojedte se ještě parkrat ja se aspon v praci nenudim
:D uplne ma prekvapuje ze na serveri kde hra 50 ludi v spicke existuje takyto druh potkanizmu
kazdopadne si mozte vsimnut ze najodvaznejsi tam bol Retep z ultimatnej guildy Kontoli ktory resoval buchal a healil
kazdopadne si mozte vsimnut ze najodvaznejsi tam bol Retep z ultimatnej guildy Kontoli ktory resoval buchal a healil
výborně, až budeme dělat konkurz na nová pk, dej si přihláškuKontol píše::D uplne ma prekvapuje ze na serveri kde hra 50 ludi v spicke existuje takyto druh potkanizmu
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
kolko ejakulatu si vycerpal po tomto pojazde sa pochval radsej. topka uz nikoho nezaujmaju
kazdopadne gratulujem k pojazdu a obzvlast rykovy ktory bude mat konecne pravidelnu erekciu vzdy ked sa pozre na toto video
kazdopadne gratulujem k pojazdu a obzvlast rykovy ktory bude mat konecne pravidelnu erekciu vzdy ked sa pozre na toto video