Není koho soudit.Lidi mají jasno přeci , Libor a Dexter sou práskačí.Ted zajisté dexter dostal svého majster wika z5 , libor má zase svůj horozit...prostě harpagoni sou prasata!Mighty PvP GOD píše:Vzhladom na to, ze Mag s Warom (asi bloody lady) spachali samovrazdu hned na zaciatku, tak by som hned odsudil tychto dvoch !!!
A potom stejne nikomu z nas neklesali HP, takze nebojoval nikto
Guilda Harpagon
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Re: Guilda Harpagon
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Samozrejme ze to maji zpet. Prece nebudem prasit lidi z vlastni guildy. A ja zral salat jen pro paradu kdyz nikomu neklesali hpZola píše:Není koho soudit.Lidi mají jasno přeci , Libor a Dexter sou práskačí.Ted zajisté dexter dostal svého majster wika z5 , libor má zase svůj horozit...prostě harpagoni sou prasata!Mighty PvP GOD píše:Vzhladom na to, ze Mag s Warom (asi bloody lady) spachali samovrazdu hned na zaciatku, tak by som hned odsudil tychto dvoch !!!
A potom stejne nikomu z nas neklesali HP, takze nebojoval nikto
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Kurna nejde trubka , chtěl sem se podívat ještě jednou
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Mne dal nahodou Dexxter suverenne najvyssi dmg zo vsetkych co tam boli. Inak to tam sabotoval uplne mag ktory si tam zastenoval mrtvolu, war co sa zabil sam destro zbranou a ten pavuk co tam hadzal VAO. A uplne najviac to tam sabotoval ten Destrukce z hor co si tam medzicasom farmil copper elementov
takze me chces rict ze maj moc veci a napsali si samy o pojezd ?:D tj skoda ze sem nebyl ten komu napsaliNycte píše:Mne dal nahodou Dexxter suverenne najvyssi dmg zo vsetkych co tam boli. Inak to tam sabotoval uplne mag ktory si tam zastenoval mrtvolu, war co sa zabil sam destro zbranou a ten pavuk co tam hadzal VAO. A uplne najviac to tam sabotoval ten Destrukce z hor co si tam medzicasom farmil copper elementov
Je paradne ze ste videli jak tam pobehuje destrukce v topku a farmi.. nechali ste ho tak aby ste sa neprezradili a vedeli ste ze vam tam dole skoci viac mamonu .. je dobre mat chalanou pri regrupe aby hlasili kto ma co a koho kilit prveho.. ste si pomali aj idecky pred pojazdom nastavili
Libi se me, jak si Libor stoupne pred Nycteho (ktereho by sundal na 2 rany) a otoci se k nemu zady, kdyby se nekdo z modraku k nemu nahodou chtel dostat . Klidne za napomahani PK to mohlo byt ...
- Rod Sacketts II
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
ZabilFaragas píše:.....
takze me chces rict ze maj moc veci a napsali si samy o pojezd ?:D tj skoda ze sem nebyl ten komu napsali
možno aj na 3 lebo mal topko ktoré dáva flam statusRaxik píše:Libi se me, jak si Libor stoupne pred Nycteho (ktereho by sundal na 2 rany) a otoci se k nemu zady, kdyby se nekdo z modraku k nemu nahodou chtel dostat . Klidne za napomahani PK to mohlo byt ...
dej mi pistol a dopadne to tak jako kdyz das wizzymu spellbook :(
prvý (a snad jediný) jeho kous byl do mustanga a pak se ještě štoloval jako by chtěl pojet dextera, asi zapomněl že tam je za modráka
-
- Slime Flourisher
a kdyz se podivas dal, tak se tam pak uhnul pk waroj, aby se dostal ke clerikoj:pRaxik píše:Libi se me, jak si Libor stoupne pred Nycteho (ktereho by sundal na 2 rany) a otoci se k nemu zady, kdyby se nekdo z modraku k nemu nahodou chtel dostat . Klidne za napomahani PK to mohlo byt ...
Tomu neverim, jelikoz je libor na pvp stejna guma jako vsichni modraci vo tam byli... btw za destrukci v topku bych se i rozebeh, ale za top nohama, hrudi a ice gorgetem rly ne... a hlasit koho killit prveho? Pls... to fakt neni o tom ze prveho killit toho s mamoně kdyz chces pojet vsechny... spis byla z nasi strany trosku obava, jelikoz vas bylo vic, ale destrukce v hidu a dva suicajderi to krasne vyrovnali pocetne. Palec hore!Tlustej Pepa píše:a kdyz se podivas dal, tak se tam pak uhnul pk waroj, aby se dostal ke clerikoj:pRaxik píše:Libi se me, jak si Libor stoupne pred Nycteho (ktereho by sundal na 2 rany) a otoci se k nemu zady, kdyby se nekdo z modraku k nemu nahodou chtel dostat . Klidne za napomahani PK to mohlo byt ...
Hrozne se mi libi jak v ankete vsichni hlasuji ne a pritom jedinej dexter s nejakym palem me skoro zabili... a zrovna me... co jsem vam udelal???
Stone imp morf je nové topko a dává flam? Něco o čem nevím?Doom Face píše:možno aj na 3 lebo mal topko ktoré dáva flam statusRaxik píše:Libi se me, jak si Libor stoupne pred Nycteho (ktereho by sundal na 2 rany) a otoci se k nemu zady, kdyby se nekdo z modraku k nemu nahodou chtel dostat . Klidne za napomahani PK to mohlo byt ...
- Mighty PvP GOD
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
ale sranda, po takej dobe vznikol konecne nejaky šťavnatý topikRaxik píše:Stone imp morf je nové topko a dává flam? Něco o čem nevím?Doom Face píše:možno aj na 3 lebo mal topko ktoré dáva flam statusRaxik píše:Libi se me, jak si Libor stoupne pred Nycteho (ktereho by sundal na 2 rany)
musim este uznat vyprave, ze poctivo cela skocila dole (aspon teda myslim) ze neukazali zbabelost to si cenim
Firestorm - Icestorm - Cherry Kisska
Strigwyr - Ego - Agrael - Raid Trooper - Nelly Wayne - [IRSoul]
Když jsem teď na to kouknul znovu, tak tam ještě vběhne do zdi, aby je náhodou sebevražedný mág neodzdilTlustej Pepa píše:a kdyz se podivas dal, tak se tam pak uhnul pk waroj, aby se dostal ke clerikoj:pRaxik píše:Libi se me, jak si Libor stoupne pred Nycteho (ktereho by sundal na 2 rany) a otoci se k nemu zady, kdyby se nekdo z modraku k nemu nahodou chtel dostat . Klidne za napomahani PK to mohlo byt ...
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
super gratulace pkčkům
a ještě víc mě těší, že se tu rozjel pláč jedné "z top guild" a ještě víc, že začal plakat emp, mám takový pocit že to aspiruje na název:
AKCIA ROKA 2016
a ještě víc mě těší, že se tu rozjel pláč jedné "z top guild" a ještě víc, že začal plakat emp, mám takový pocit že to aspiruje na název:
AKCIA ROKA 2016
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
In Hindsight, to asi nebola ta najoptimalnejsia moznost. Ja osobne som musel skocit, inak by ma umaskovali elementali na mole A hlavne si myslim ze sme skakali vsetci, lebo nikto neveril ze tam tie pkcka buduMighty PvP GOD píše: musim este uznat vyprave, ze poctivo cela skocila dole (aspon teda myslim) ze neukazali zbabelost to si cenim
McDucks always pay their debts.
Got my daughter swaggin like her muthafuckin daddy though.
Got my daughter swaggin like her muthafuckin daddy though.
- Mighty PvP GOD
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
kamo diky za inspiraciu, ako som len mohol zabudnut.. hned som editol webErik Nighelt píše:super gratulace pkčkům
AKCIA ROKA 2016
Jj, popravde ani ja sam som necakal ze by sa dalo este par PK dokopy ked tak malo hracov hraScorp -K- píše:Mighty PvP GOD píše:In Hindsight, to asi nebola ta najoptimalnejsia moznost. Ja osobne som musel skocit, inak by ma umaskovali elementali na mole A hlavne si myslim ze sme skakali vsetci, lebo nikto neveril ze tam tie pkcka budu
Firestorm - Icestorm - Cherry Kisska