Revize zbroji

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Sartoris
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Re: Revize zbroji

Příspěvek od Sartoris »

To, že magickú kovadlinu (magickú výheň) smie používať len craft Majster golemov je zámer a že craft Majster kovovej mágie je z obliga?
Bizón charakteru najmenšieho z najväčších kusov,volne žijucich na Západnej strane Oravy.Kopytá jeho sťa 5 korunáčky,hriva jeho veje vo vetre volnej prérie bez strešného okna,má stále silné trisky primontované na zadnú časť svoju!
Acarus
Nehraju!

Příspěvek od Acarus »

Sartoris píše:To, že magickú kovadlinu (magickú výheň) smie používať len craft Majster golemov je zámer a že craft Majster kovovej mágie je z obliga?
Ne, mrknu na to, mel by to ovladat i normalni kraft.
Sartoris
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sartoris »

Acarus píše:
Sartoris píše:To, že magickú kovadlinu (magickú výheň) smie používať len craft Majster golemov je zámer a že craft Majster kovovej mágie je z obliga?
Ne, mrknu na to, mel by to ovladat i normalni kraft.
Ďakujem ti ó všemocný.
Bizón charakteru najmenšieho z najväčších kusov,volne žijucich na Západnej strane Oravy.Kopytá jeho sťa 5 korunáčky,hriva jeho veje vo vetre volnej prérie bez strešného okna,má stále silné trisky primontované na zadnú časť svoju!
dacaleb
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dacaleb »

Acarus píše:
Mephist píše: Není ta spotřeba magickyho drátu moc vysoká? Na výrobu 8 spher jsem spotřeboval cca 150 +1 štítů. To byly moje téměř celé celoživotní zásoby. Další pokus o enchant zase za pár let :)
No kdyz pouzijes lepsi stity, tak dostanes vic dratu, pochopitelne to odrazi i durabilitu danych predmetu.
Jestli chapu spravne, stale neni Enchant finalizovan? Chybi +kuze?

I tak bych mel navrh na moznou upravu, po vyzkouseni obou verzi enchantu:

a] Moznost tavit na Magic Wire i + brneni / zbrane /ostani nevyuzivany + spotrebak obsahujici kov
b] Moznost u +20 kovovych brneni enchantu statu pres Blood/Black pripadne i Myth, ale to by se moc priblizilo TOP

K zabraneni spekulacim, mam za to, ze se navrhy na upravy navzajem vylucuji. Proc?
Soucasne nastaveni fizzu Magic Wire + moznost vyroby wire pouze z + stitu dela z tohoto typu enchantu velmi nakladnou zalezitost na material, ktery se neda koupit/natezit. Za pouze non fame armor, je to asi moc.

Myslenka uprav je tedy:
a] snizi se cena - bude vice wire, vylcuje b], cena za naboosteny armor by byla moc nizka
b] cena zustane stejna + moznost statu vylucuje a], aby byla zachovana velka cena takto upraveneho brneni.
Acarus
Nehraju!

Příspěvek od Acarus »

Ano a kosti.

Na cene by se nic menit nemelo. Stity +, jtere jsou low, nejsou moc pouzivany, tak ziskaji moznost k pouziti takto, pokud je nikdo nechce predelavat, nemusi samozrejme.

+ zbrane se tavi uz na MC
+ zbroje by mohly byt vyuzitelne ... mozna low +5-+10 by mohli jit tavit take na draty.
dacaleb
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dacaleb »

Acarus píše:Ano a kosti.

Na cene by se nic menit nemelo. Stity +, jtere jsou low, nejsou moc pouzivany, tak ziskaji moznost k pouziti takto, pokud je nikdo nechce predelavat, nemusi samozrejme.
Dobre, byl to jen navrh u toho taveni, mi prijde ze ani low + ostani se moc nepouzivaji. Ale chapu, cena by se snizila, coz by narusilo cely koncept.
Diky za odpoved.
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

Skor by som zlahcil pristup a/alebo efektivnost rc drticky. Pristup ku craftitelnym + farebnym aj ofarbenym + brnkam je v pohode. Rc drticka je takmer nedostupna a aj ked ju ziskas, tak toho moc nespravi. Pristup ku class brnkam by mohol byt aspon priblizne na urovni ostatnych, nie? Bud zlahcit quest, alebo upravit drticku aby vedela zarobit aspon na take 2 komplety z low + zbroji.
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Bloodboy
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bloodboy »

V dungu mi při savu za WH bugly staty, po opravě statů a nasazení armoru jsem zjistil, že mi oenchantované invul ring kombo přestalo dávat staty z enchantu a chová se jako obyčejné invul kombo. Po několikanásobném opravení statů se to opět chytlo, když jsem si těsně před opravou zrušil imunku. O něco později mi to opět přestalo po smrti dávat bonusy z enchantu a nepomohla ani výše zmíněná oprava statů s vyplou imunkou, o které jsem si myslel, že řešila problém. Po zbytek dungu se armor choval jako bez enchantu.
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

A nebude to mít nějakou souvislost s fame?
Bloodboy
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bloodboy »

Nvm, jestli samotný enchant nevyžaduje určitou fame, ale po tom prvním shození statů při save moje fame nijak nedropla a později jsem i po umření stále nesl +25 boty, takže pod invul hranici jsem za celý dung neklesl, nemluvě o tom, že po dungu jsem byl Lord a staty z enchantu se ani poté nedostavily,
Drako
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drako »

50 procentni fizz při vyrobe Black dratu? No dobře,chcete vyčistit kouli od Ingu,ale 60 procent při vyrobe shadow dratu se skillem 105 ? To uz je trochu moc,ne? To ty Ingy muzete rovnou Wipnout,at nemam nervy :)
Mephist
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mephist »

1) Na enchant kůží nepotřeboji žádné fairy dusty. Na enchant kostí mi to spotřebuje 5 fairy dustů na jednu část. Je to v pořádku?
2) Kosti enchantnuté na lvl black mají stejnou barvu jako TOPko. Nechcete to změnit? Při troše nepozornosti se s tím dají dělat podvody při obchodování.
3) Enchantnuté kosti dávají menší bonus, než kůže, jelikož jich je v kompletu 5 a kůží je 6. Nepozapomnělo se na to?
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka

True victory is victory over oneself.
Acarus
Nehraju!

Příspěvek od Acarus »

1. ne je to v poradku, akorat ta vyse fairu dustu bude snizena na 1ks
2.jakou barvu nahod klidne nejakou jinou, neni to problem.
3. ano je to v poradku.
Scorp -K-
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Scorp -K- »

Hele nechces namiesto toho dexu dat str, aspon u tej myth verzie? Nehovorim, ze ma davat 15 ako topko, ale aspon 5. Ten dex je tomu prskovi fakt dost naprd. Skor je mu to naskodu. Minimalne do pvm teda.
Clove bude ratat s tym ze trko da moznost preslapnut, a potom padne na hubu s tym, ze ma ziarive brnenie, ale akurat mu uskodilo. Ja osobne to brnenie v momentalnej podobne pouzivat nebudem. Na int/manu mam mystik a dex viz vyssie. To je moj nazor, ak ma niekto podobny, vyjadrite sa.
McDucks always pay their debts.
Got my daughter swaggin like her muthafuckin daddy though.
Mephist
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mephist »

Scorp -K- píše:Hele nechces namiesto toho dexu dat str, aspon u tej myth verzie? Nehovorim, ze ma davat 15 ako topko, ale aspon 5. Ten dex je tomu prskovi fakt dost naprd. Skor je mu to naskodu. Minimalne do pvm teda.
Clove bude ratat s tym ze trko da moznost preslapnut, a potom padne na hubu s tym, ze ma ziarive brnenie, ale akurat mu uskodilo. Ja osobne to brnenie v momentalnej podobne pouzivat nebudem. Na int/manu mam mystik a dex viz vyssie. To je moj nazor, ak ma niekto podobny, vyjadrite sa.
Myth verze kostí dává +12str.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka

True victory is victory over oneself.
Scorp -K-
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Scorp -K- »

Aha, tak to sry. Neskusal som este ten enchant mythu, cakal som kym sa opravia tie fairy dusty. Tak potom moj predosly post povazujte za bezpredmetny :)
McDucks always pay their debts.
Got my daughter swaggin like her muthafuckin daddy though.
Fisik III
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fisik III »

Plánuje se i revize ICE STUDDED? *PLÁČE* :cry:
Aspoň +1 STR / ČÁST

Dále:
Nechcete pouvažovat o ICE Archmagi hat? (spojením ICE čepky a Archmagi klobouku)
Návrh:
3 STR, 2 DEX, 5 INT, 4 AR
+5 Eval. Int., +3 Magery, +3 Remover Trap

Oproti Archmagi klobouku a ICE čepky by to mohlo dávat +1 STR (teď dávají obě části 2 STR)
Oproti Archmagi klobouku by to mohlo dávat + 1 AR (Archmagi klobouk teď dáva 3 AR a Ice čepka 4 AR)
dacaleb
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dacaleb »

Acarus píše:Ano a kosti.

+ zbrane se tavi uz na MC
+ zbroje by mohly byt vyuzitelne ... mozna low +5-+10 by mohli jit tavit take na draty.
mohu se zeptat jak to dopadlo pro moznost toho taveni low zbroji? Ano/Ne?
Diky za odpoved.
Fisik III
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fisik III »

Acarus píše:kumulovane bonusy:
STR blood black myth
ring 0 0 3

DEXblood black myth
ring 1 4 5

INT blood black myth
ring 0 0 0
Dělalo se něco s +25 myth ringama? Dnes sem si to vyrobil a nedává to absolutně nic navíc oproti normálním +25 ringám.. (STR, DEX i AR stejný)
To samé u staršího +25 myth plate.. stejné jako +25 plate..
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Zkus si sehnat fame.
Odpovědět