Revize zbroji
Re: Revize zbroji
To, že magickú kovadlinu (magickú výheň) smie používať len craft Majster golemov je zámer a že craft Majster kovovej mágie je z obliga?
Bizón charakteru najmenšieho z najväčších kusov,volne žijucich na Západnej strane Oravy.Kopytá jeho sťa 5 korunáčky,hriva jeho veje vo vetre volnej prérie bez strešného okna,má stále silné trisky primontované na zadnú časť svoju!
Ne, mrknu na to, mel by to ovladat i normalni kraft.Sartoris píše:To, že magickú kovadlinu (magickú výheň) smie používať len craft Majster golemov je zámer a že craft Majster kovovej mágie je z obliga?
Ďakujem ti ó všemocný.Acarus píše:Ne, mrknu na to, mel by to ovladat i normalni kraft.Sartoris píše:To, že magickú kovadlinu (magickú výheň) smie používať len craft Majster golemov je zámer a že craft Majster kovovej mágie je z obliga?
Bizón charakteru najmenšieho z najväčších kusov,volne žijucich na Západnej strane Oravy.Kopytá jeho sťa 5 korunáčky,hriva jeho veje vo vetre volnej prérie bez strešného okna,má stále silné trisky primontované na zadnú časť svoju!
Jestli chapu spravne, stale neni Enchant finalizovan? Chybi +kuze?Acarus píše:No kdyz pouzijes lepsi stity, tak dostanes vic dratu, pochopitelne to odrazi i durabilitu danych predmetu.Mephist píše: Není ta spotřeba magickyho drátu moc vysoká? Na výrobu 8 spher jsem spotřeboval cca 150 +1 štítů. To byly moje téměř celé celoživotní zásoby. Další pokus o enchant zase za pár let
I tak bych mel navrh na moznou upravu, po vyzkouseni obou verzi enchantu:
a] Moznost tavit na Magic Wire i + brneni / zbrane /ostani nevyuzivany + spotrebak obsahujici kov
b] Moznost u +20 kovovych brneni enchantu statu pres Blood/Black pripadne i Myth, ale to by se moc priblizilo TOP
K zabraneni spekulacim, mam za to, ze se navrhy na upravy navzajem vylucuji. Proc?
Soucasne nastaveni fizzu Magic Wire + moznost vyroby wire pouze z + stitu dela z tohoto typu enchantu velmi nakladnou zalezitost na material, ktery se neda koupit/natezit. Za pouze non fame armor, je to asi moc.
Myslenka uprav je tedy:
a] snizi se cena - bude vice wire, vylcuje b], cena za naboosteny armor by byla moc nizka
b] cena zustane stejna + moznost statu vylucuje a], aby byla zachovana velka cena takto upraveneho brneni.
Ano a kosti.
Na cene by se nic menit nemelo. Stity +, jtere jsou low, nejsou moc pouzivany, tak ziskaji moznost k pouziti takto, pokud je nikdo nechce predelavat, nemusi samozrejme.
+ zbrane se tavi uz na MC
+ zbroje by mohly byt vyuzitelne ... mozna low +5-+10 by mohli jit tavit take na draty.
Na cene by se nic menit nemelo. Stity +, jtere jsou low, nejsou moc pouzivany, tak ziskaji moznost k pouziti takto, pokud je nikdo nechce predelavat, nemusi samozrejme.
+ zbroje by mohly byt vyuzitelne ... mozna low +5-+10 by mohli jit tavit take na draty.
Dobre, byl to jen navrh u toho taveni, mi prijde ze ani low + ostani se moc nepouzivaji. Ale chapu, cena by se snizila, coz by narusilo cely koncept.Acarus píše:Ano a kosti.
Diky za odpoved.
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Skor by som zlahcil pristup a/alebo efektivnost rc drticky. Pristup ku craftitelnym + farebnym aj ofarbenym + brnkam je v pohode. Rc drticka je takmer nedostupna a aj ked ju ziskas, tak toho moc nespravi. Pristup ku class brnkam by mohol byt aspon priblizne na urovni ostatnych, nie? Bud zlahcit quest, alebo upravit drticku aby vedela zarobit aspon na take 2 komplety z low + zbroji.
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
V dungu mi při savu za WH bugly staty, po opravě statů a nasazení armoru jsem zjistil, že mi oenchantované invul ring kombo přestalo dávat staty z enchantu a chová se jako obyčejné invul kombo. Po několikanásobném opravení statů se to opět chytlo, když jsem si těsně před opravou zrušil imunku. O něco později mi to opět přestalo po smrti dávat bonusy z enchantu a nepomohla ani výše zmíněná oprava statů s vyplou imunkou, o které jsem si myslel, že řešila problém. Po zbytek dungu se armor choval jako bez enchantu.
A nebude to mít nějakou souvislost s fame?
Nvm, jestli samotný enchant nevyžaduje určitou fame, ale po tom prvním shození statů při save moje fame nijak nedropla a později jsem i po umření stále nesl +25 boty, takže pod invul hranici jsem za celý dung neklesl, nemluvě o tom, že po dungu jsem byl Lord a staty z enchantu se ani poté nedostavily,
50 procentni fizz při vyrobe Black dratu? No dobře,chcete vyčistit kouli od Ingu,ale 60 procent při vyrobe shadow dratu se skillem 105 ? To uz je trochu moc,ne? To ty Ingy muzete rovnou Wipnout,at nemam nervy 

- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
1) Na enchant kůží nepotřeboji žádné fairy dusty. Na enchant kostí mi to spotřebuje 5 fairy dustů na jednu část. Je to v pořádku?
2) Kosti enchantnuté na lvl black mají stejnou barvu jako TOPko. Nechcete to změnit? Při troše nepozornosti se s tím dají dělat podvody při obchodování.
3) Enchantnuté kosti dávají menší bonus, než kůže, jelikož jich je v kompletu 5 a kůží je 6. Nepozapomnělo se na to?
2) Kosti enchantnuté na lvl black mají stejnou barvu jako TOPko. Nechcete to změnit? Při troše nepozornosti se s tím dají dělat podvody při obchodování.
3) Enchantnuté kosti dávají menší bonus, než kůže, jelikož jich je v kompletu 5 a kůží je 6. Nepozapomnělo se na to?
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
True victory is victory over oneself.
Hele nechces namiesto toho dexu dat str, aspon u tej myth verzie? Nehovorim, ze ma davat 15 ako topko, ale aspon 5. Ten dex je tomu prskovi fakt dost naprd. Skor je mu to naskodu. Minimalne do pvm teda.
Clove bude ratat s tym ze trko da moznost preslapnut, a potom padne na hubu s tym, ze ma ziarive brnenie, ale akurat mu uskodilo. Ja osobne to brnenie v momentalnej podobne pouzivat nebudem. Na int/manu mam mystik a dex viz vyssie. To je moj nazor, ak ma niekto podobny, vyjadrite sa.
Clove bude ratat s tym ze trko da moznost preslapnut, a potom padne na hubu s tym, ze ma ziarive brnenie, ale akurat mu uskodilo. Ja osobne to brnenie v momentalnej podobne pouzivat nebudem. Na int/manu mam mystik a dex viz vyssie. To je moj nazor, ak ma niekto podobny, vyjadrite sa.
McDucks always pay their debts.
Got my daughter swaggin like her muthafuckin daddy though.
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Myth verze kostí dává +12str.Scorp -K- píše:Hele nechces namiesto toho dexu dat str, aspon u tej myth verzie? Nehovorim, ze ma davat 15 ako topko, ale aspon 5. Ten dex je tomu prskovi fakt dost naprd. Skor je mu to naskodu. Minimalne do pvm teda.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
Aha, tak to sry. Neskusal som este ten enchant mythu, cakal som kym sa opravia tie fairy dusty. Tak potom moj predosly post povazujte za bezpredmetny 

McDucks always pay their debts.
Plánuje se i revize ICE STUDDED? *PLÁČE*
Aspoň +1 STR / ČÁST
Dále:
Nechcete pouvažovat o ICE Archmagi hat? (spojením ICE čepky a Archmagi klobouku)
Návrh:
3 STR, 2 DEX, 5 INT, 4 AR
+5 Eval. Int., +3 Magery, +3 Remover Trap
Oproti Archmagi klobouku a ICE čepky by to mohlo dávat +1 STR (teď dávají obě části 2 STR)
Oproti Archmagi klobouku by to mohlo dávat + 1 AR (Archmagi klobouk teď dáva 3 AR a Ice čepka 4 AR)

Aspoň +1 STR / ČÁST
Dále:
Nechcete pouvažovat o ICE Archmagi hat? (spojením ICE čepky a Archmagi klobouku)
Návrh:
3 STR, 2 DEX, 5 INT, 4 AR
+5 Eval. Int., +3 Magery, +3 Remover Trap
Oproti Archmagi klobouku a ICE čepky by to mohlo dávat +1 STR (teď dávají obě části 2 STR)
Oproti Archmagi klobouku by to mohlo dávat + 1 AR (Archmagi klobouk teď dáva 3 AR a Ice čepka 4 AR)
mohu se zeptat jak to dopadlo pro moznost toho taveni low zbroji? Ano/Ne?Acarus píše:Ano a kosti.
Diky za odpoved.
Dělalo se něco s +25 myth ringama? Dnes sem si to vyrobil a nedává to absolutně nic navíc oproti normálním +25 ringám.. (STR, DEX i AR stejný)Acarus píše:kumulovane bonusy:
STR blood black myth
ring 0 0 3
DEXblood black myth
ring 1 4 5
INT blood black myth
ring 0 0 0
To samé u staršího +25 myth plate.. stejné jako +25 plate..
Zkus si sehnat fame.