Nevim zda jde o bug, nebo vlastnost, prot se radsi zeptam:
Blood Roba - pro Brujhaha i Tremera nejde prebarvit. Kdyz si ji obarvim po nasazeni, je obarvna. Nicmene schozenim a opetovnym nasazenim ma zase Modrou/Zelenou barvu.
U vsech ostatnich secialozaci co jsem zkousel (Cler, Pal, War), mi obarvit jde a barvu drzi. Pouze pokud je bez barvy, tak ma barvu dle specializace po nasazeni.
Slo by to opravit/zmenit? jako je to u ostatnich.
Jde o marginalni blbost, ale me se ta zelena u brujaha proste nelibi .
Dekuju za jakoukoli odpoved.
Blood roba - Specializace
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Re: Blood roba - Specializace
Aj ostatnym sa prefarbuju. Vzdy po nasadeni nafarbi alebo nos farbu so sebou, ak inak nedas...
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Bohuzel nemas pravdu. Mozna jde o obraceny "Bug". Kdyby to bylo jak pises, neptal bych se ;]Shadowsong píše:Aj ostatnym sa prefarbuju. Vzdy po nasadeni nafarbi alebo nos farbu so sebou, ak inak nedas...
Konkretne otestovano:
Brujah/Tremere - vzdy po nasazeni se zmeni na barvu specializace nazavisle na aktualni barve roby.
Teuton - pokud ji mam obarvenou vlastni barvou tak to tak zustane i po nasazeni. Pokud ji "umeju" a ma barvu 0x000 tak se po nasazeni zmeni na barvu specializace.
WH - jako Teuton.
Destro - jako Brujah/Tremere.
Monk - jako Teuton.
Medic - jako Teuton.
Golemak - jako Teuton.
Me se "vynulovani" na 0x000 a moznost vlastni barvy zamlouvala, otazka je zda je to spravny stav?
Naposledy upravil(a) dacaleb dne 06 říj 2016 16:28, celkem upraveno 3 x.
Tiez viem o tom ze sa farba robam z cobbov , specializaciam vracia po prefarbeni s5 na povodnu.
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Mě tohle vadilo u destra tak sem nosil kád.Sice něco vážila ale občas je potřeba se rozeznat.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Bylo mi povoleno, pokud bude mit roba barvu 0 (tj jako kdyz se nove vyrobi) a bude nasazena, zmeni se na tu specialni barvu. Pokud si ji prebarvite na jakoukoliv jinou, tak ta barva zustane ? ok ?
Napiste mi roby kterych se to tyka. diky.
Za me super, dekuji za odpoved i reseni.Acarus píše:Bylo mi povoleno, pokud bude mit roba barvu 0 (tj jako kdyz se nove vyrobi) a bude nasazena, zmeni se na tu specialni barvu. Pokud si ji prebarvite na jakoukoliv jinou, tak ta barva zustane ? ok ?
Jak jsem psal, zjistil sem problem jen u Brujah/Tremere/Destro. Bohuzel nemam vsechny chary/specializace, tak at otestuji ostani.