Nazdar,
dnes odpoledne jsem se normálně připojil a chvilku hrál. Teď od cca 20 hod. se mi připojení nedaří. Vyhodí to takovou tu hlášku, jakože je dole server (Couldn't connect to Ultima Online server. Please try again in a few moments.), podle webu to tak ale nevypadá. Po odpoledním logoutu jsem nic neměnil, všechno zůstalo jak je (ip mám zadanou správnou (v login.cfg je LoginServer=95.140.240.20,2593), takže by to tím snad být nemělo). Nejde to ani přes čistého klienta, ani přes fenixe. Poradíte někdo? Dík
Nemůžu se připojit
Re: Nemůžu se připojit
blokovane porty ? mas vic uctu ? nejde zadny ? nedela ti antivirak neplechu?
No, od posledního přihlášení mi u antiviru skončila licence, alespoň pc mi to oznámil až k večeru, takže nainstaluju nový a uvidíme. Je mi trochu divné, že by mě to s antivirem pustilo a bez něj ne (jiná změna prakticky neproběhla).
edit: tak nakonec pomohl reinstal antiviru. Díky za tip!
Pokud mas Win7 nebo novejsi tak nepotrebujes zvlast firewall. Odinstaluj firewall a antivir a podobne nesmysly. Programy odinstalovat pres ovladaci panel. Pekne si to procisti a Nainstaluj avg free. Vlastne i xp maji firewall.Nago píše:No, od posledního přihlášení mi u antiviru skončila licence, alespoň pc mi to oznámil až k večeru, takže nainstaluju nový a uvidíme. Je mi trochu divné, že by mě to s antivirem pustilo a bez něj ne (jiná změna prakticky neproběhla).
Naposledy upravil(a) krysakrys dne 11 zář 2016 11:34, celkem upraveno 1 x.
prosim avg je shit to neinstaluj nainstaluj eset NOD32 vygoogli si licencni kod vsude jich je plno a jedeskrysakrys píše:Pokud mas Win7 nebo novejsi tak nepotrebujes zvlast firewall. Odinstaluj firewall a antivir a podobne nesmysly. Programy odinstalovat pres ovladaci panel. Pekne si to procisti a Nainstaluj avg freeNago píše:No, od posledního přihlášení mi u antiviru skončila licence, alespoň pc mi to oznámil až k večeru, takže nainstaluju nový a uvidíme. Je mi trochu divné, že by mě to s antivirem pustilo a bez něj ne (jiná změna prakticky neproběhla).
Avg ma herni rezim a zadne klice. Nevis co meles, pouzivam ho uz mnoho let na desitkach hernich pcFaragas píše:prosim avg je shit to neinstaluj nainstaluj eset NOD32 vygoogli si licencni kod vsude jich je plno a jedeskrysakrys píše:Pokud mas Win7 nebo novejsi tak nepotrebujes zvlast firewall. Odinstaluj firewall a antivir a podobne nesmysly. Programy odinstalovat pres ovladaci panel. Pekne si to procisti a Nainstaluj avg freeNago píše:No, od posledního přihlášení mi u antiviru skončila licence, alespoň pc mi to oznámil až k večeru, takže nainstaluju nový a uvidíme. Je mi trochu divné, že by mě to s antivirem pustilo a bez něj ne (jiná změna prakticky neproběhla).
to ma pomalu kazdej antivirak uz to ze je free vypovida onem hodne, k nicemukrysakrys píše:
Avg ma herni rezim a zadne klice. Nevis co meles, pouzivam ho uz mnoho let na desitkach hernich pc
-
- Slime Flourisher
- Kontaktovat uživatele:
když spouštím phoenix tak mi to vypíše také tak musím aby mě to pustilo do hry:
vypnout uo(phoenix)
jít do složky z hrou
pustit zvlášť klienta(samotnýho)
zadat heslo ,a ejhle najede mi to na postavy
vypnout to
nastartovat phoenix
a jdeto