NB Dung - začátek
-
- Slime Flourisher
- Kontaktovat uživatele:
NB Dung - začátek
Zdravím Vás.
Vytvořil jsem si novou postavu, protože mi někdo psal, že když projdu tím dungem, tak mi půjde trénovat magerka a necro z těch kamínků, co padají z příšer. Tak jsem se do toho pustil. Normálně jsem to prošel bez zabíjení, protože s nekrem dám akorát kostlivce a zombíky.. Došel jsem k té healerce a dal se do leva, prošel jsem kolem těch malých vampíků až do místnosti, kde byly nějací ''pavouci'' (název nevím), dalo se tam propadnout do místností s pavoukama. Tak jsem to prokličkoval směrem k portu. Objevil jsem si v místnosti, ze které vedly dvě chodby. Jedna přes Wraity k Mumii, kde jsem nenašel žádný port, prostě nic a druhá vedla k Etinovi, toho jsem nakonec zabil pomocí Blade spirit, vybral tělo, vybral ''poklad'' a prošel portem, dostal jsem se zpátky k hostinci. Tak jsem šel znovu, ale došel jsem zas na to stejný místo. Zkoušel jsem i jít druhou stranou od heala, ale tam jsem narazil akorát na zeď. Někde jsem se tu dočetl, že na konci má být Lich, ale já žádnýho Liche nikde neviděl.. Tak jsem se chtěl zeptat Vás, zkušených hráčů, jestli by jste mi s tím nějak nepomohly. Já jsem už bezradnej..
Pište mi prosím na ICQ - 675080279 (FilipKomn)
Budu moc vděčný za každou radu!
Příjemnou hru a hodně štěstí.
Vytvořil jsem si novou postavu, protože mi někdo psal, že když projdu tím dungem, tak mi půjde trénovat magerka a necro z těch kamínků, co padají z příšer. Tak jsem se do toho pustil. Normálně jsem to prošel bez zabíjení, protože s nekrem dám akorát kostlivce a zombíky.. Došel jsem k té healerce a dal se do leva, prošel jsem kolem těch malých vampíků až do místnosti, kde byly nějací ''pavouci'' (název nevím), dalo se tam propadnout do místností s pavoukama. Tak jsem to prokličkoval směrem k portu. Objevil jsem si v místnosti, ze které vedly dvě chodby. Jedna přes Wraity k Mumii, kde jsem nenašel žádný port, prostě nic a druhá vedla k Etinovi, toho jsem nakonec zabil pomocí Blade spirit, vybral tělo, vybral ''poklad'' a prošel portem, dostal jsem se zpátky k hostinci. Tak jsem šel znovu, ale došel jsem zas na to stejný místo. Zkoušel jsem i jít druhou stranou od heala, ale tam jsem narazil akorát na zeď. Někde jsem se tu dočetl, že na konci má být Lich, ale já žádnýho Liche nikde neviděl.. Tak jsem se chtěl zeptat Vás, zkušených hráčů, jestli by jste mi s tím nějak nepomohly. Já jsem už bezradnej..
Pište mi prosím na ICQ - 675080279 (FilipKomn)
Budu moc vděčný za každou radu!
Příjemnou hru a hodně štěstí.
Re: NB Dung - začátek
Tak založil jsem si postavu abych si to prošel jak to je tedka ... a šel si správně, poté co projdeš portem u Ettina dostaneš se na místo kde jsou dva porty jeden vede do světa(jmenuje se brana do sveta neni navratu) a jeden zpět k hostinci. Když vlezeš portem do světa dostaneš vysvědčení (možná by neškodilo tam hodit nějaké info o tom třeba "brána do světa + vysvědčení" nebo tak. Já protože sem prošel všechny ostatní cesty zkusil sem i tuhle, ale taky jsem si nebyl jistý jestli to vysvědčení dostanu).
Už jsem mu to osvětlil na ickve
Ahoj, mám na GM dotaz také na NBí dung. Nedávno jsem ho prošla za paladina a vampíra.
Paladin do začátku dostal slušný počet band a lahviček a šlo to s tím krásně projít a vše cestou vybíjet.
Kdežto vampír byl téměř holá postava. Takže se chci zeptat, dostane vampír taky takovou výbavu jako pal? Aby si dunga taky mohl projít se zabíjením, ne jen to proběhnout.
Paladin do začátku dostal slušný počet band a lahviček a šlo to s tím krásně projít a vše cestou vybíjet.
Kdežto vampír byl téměř holá postava. Takže se chci zeptat, dostane vampír taky takovou výbavu jako pal? Aby si dunga taky mohl projít se zabíjením, ne jen to proběhnout.
Ja som presiel tiez nb dung hned po nb dole ale z priser mi ziadne kamienky co zvysuju magery nepadaju. Ako je to mozne? Ci to bol len hoax?
Bud tam ty npc ty skillpointy nemaj a i kdyby, tak ti to ty hlavni skilly pridava az kdyz ten na dung projdes a ziskas vysvedceni, o ktere nelze prijit. Tzn az pak ve svete
No ved ja uz som vo svete a natrenoval som uz skoro 50 wrestling len tym ze chodim jasle, vesper atd. Proste len zabijanim priser, ale este ani raz mi nestupla magery. Ziadny taky skillpoint mi nepadol. Stale mam magery za vampa 5,6 ... Cim to teda je? Musim to vysvedcenie nosit cely cas u seba?
To vysvědčení je nb, tak se mu nic nestane jak ho budeš nosit u sebe(pokud s tím neskočíš do fire ). A jak ho u sebe nemáš tak nefunguje.
Jo, pořád ho nos u sebe v zakladnim batohu, do jinych kontejmeru to nedavaj, pri ztrate kontejneru je pak nb status na nic. No s magery netusim, jestli to wampovi dava, tomu to dava wrest, taktiku a heal, je mozny, ze jemu to magery nedava. Nevim kdy se dostanu k uo, abych to testnul se svym nb wampem s vysvedcenim
Dakujem za informacie, idem vybrat vysvedcenie z banky a skusit ci to funguje Moc ste mi pomohli
Trenim Warriora, je sice pěkné že na HB skillpointy davaji skilly, ale jen SW. SW mám max a ted uz me skillpointy nijak nepomáhají (Fenc,Mace).
Nedaly by se nastavit dle toho co ma hráč v ruce? Buchny nejsou, a na HB už mlátím asi hodinu a z 35 skillu se me fenc posunul na 35.5
Nedaly by se nastavit dle toho co ma hráč v ruce? Buchny nejsou, a na HB už mlátím asi hodinu a z 35 skillu se me fenc posunul na 35.5
Tak fajn by to bylo, ale to by pak lidi chci skillpointy na vse, sw je dobry ze ma dost jedno i obourucek, kup si training zbran za mc z trhu, mozna placebo, mozna pomuze, pak jak pise acar knizky, bez specky mas na npc trhu tusim za 100k knizka na 10%, pak novej quest na +1 a vic % knizky na zabijeni nestvur, ale i na tom hb nebo i jinde, treba s tim 100% sw neni uz tezky si po tech 100k vydelavat a kupovat ty 10% knizky
Knížka stojí 2x cooper deed a dá 10% do všech bojovek (Archery,Taktika,Fenc,MF,SW,Wrest)Xan píše:Tak fajn by to bylo, ale to by pak lidi chci skillpointy na vse, sw je dobry ze ma dost jedno i obourucek, kup si training zbran za mc z trhu, mozna placebo, mozna pomuze, pak jak pise acar knizky, bez specky mas na npc trhu tusim za 100k knizka na 10%, pak novej quest na +1 a vic % knizky na zabijeni nestvur, ale i na tom hb nebo i jinde, treba s tim 100% sw neni uz tezky si po tech 100k vydelavat a kupovat ty 10% knizky
Pak je další možnost Magický okruh (Magera,Nekromanci,Resisty)
Potom další možnost okruhu (Hiding, Parrying)
Poslední 4 sekce (Healing, Veterina)
Nemohu ve sklepeni The Friendly Newbie Inn najit vstup do nb dungeonu. Hledam tak spatne?
Ahoj, je v prvnim patre britainskeho hostince, hned nad Janou. Takze ne portem na strechu, ale po schodech Je to ten inn, kde te to vyplivne hned na zacatku, tedy hostinec Sweet Dreams. No a jestli jsi nahodou jeste v tom starem newbie hostinci, tak staci jit do sklepa a tam jsou schody dolu do toho dungu.Freak píše:Nemohu ve sklepeni The Friendly Newbie Inn najit vstup do nb dungeonu. Hledam tak spatne?
Zakládal jsem krysu a objevil se ve starém hostinci. Tam ve sklepení chybí port, byl jsem přesunut manuálně
Jo aha No za krysu bych necekal zadny hogo fogo. Aka co funguje u ostatnich postav, u krysy podporovane nebude, je to hardcore hardcore postavaFreak píše:Zakládal jsem krysu a objevil se ve starém hostinci. Tam ve sklepení chybí port, byl jsem přesunut manuálně
Takze bych necekal vysvedceni, skillpointy a tak. Krysu bych hral asi az jako posledni, jakoze uz sem dohral vsechny postavy a ted uz jenom ta krysa. Myslim, ze jak je krysa hned to prvni co potkate na DP, docela dobrej vtip, ale spis bych ji schoval nekam do sveta - a samozdrejme s navodem, nemam rad, kdyz je neco moc tajne... a bastet by moh jit taky hrat, treba kdyz clovek bude mit u postavy vsechny skilly na max a vysoluje nejakej super solo dungeon. Nebo po vyhre v turnaji dostanete kotatko - symbol, ze si muzete zalozit basteta, vec za odmenu, ke ktere by se slo ale dostat herni cestou. No a basteti by se mohli dozivat jenom treba kratsiho veku, takze by se na nich hraci mohli prostridat a nebyl by zadnej jinej duvod, nez si ho zahrat. Jenom takovej napad, nic na co bych musel delat vlastni topic Ja basteta hral, ja proste musim zkusit vsechno, je to neuveritelna zabava, ale nebudu prozrazovat vic. Zjistil jsem, ze jsem si na system DP zvykl natolik, ze nemuzu hrat ani na jinych shardech, to pro me proste neni ultima. Povolani, specializace, zbrane, mytheril, adamantium, no muzu pokracovat, DP je proste original.
Malej dotaz, umi krysa kouzlit syr? A kdyz ne, proc ne?
Taky mam krysu, ale nechce se mi moc trenovat . Ale je s ni sranda, je to proste postavicka pro zabavu, behej si za krysu, kdyz se nudis. Treba az nas bude vic, tak neco podniknem.
Krysu vyhazovani do stareho hostince opravim ve scriptech.
Duvodem proc je ve star roomu je to ten, aby nekdo nekomu nevzal postavu a po tom co mu ji trebas prozene fire branou ji jeste nezmenil na krysu, kdyz nejde postava jako takova smazat.
Krysa jako takova byla jen test a legracka, ktarou si nascriptil balt. Nezapada do celkoveho konceptu, ale na blbnuti ok, brat ji nikomu nechceme, a kdyz uz jednou je tak to nic nezere. (v tom smyslu a pohledu ze scriptu).
Duvodem proc je ve star roomu je to ten, aby nekdo nekomu nevzal postavu a po tom co mu ji trebas prozene fire branou ji jeste nezmenil na krysu, kdyz nejde postava jako takova smazat.
Krysa jako takova byla jen test a legracka, ktarou si nascriptil balt. Nezapada do celkoveho konceptu, ale na blbnuti ok, brat ji nikomu nechceme, a kdyz uz jednou je tak to nic nezere. (v tom smyslu a pohledu ze scriptu).