Šikana ze strany GM teamu

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Aahz
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Re: Šikana ze strany GM teamu

Příspěvek od Aahz »

Programos píše: Shrnul bych to tak, ze pokud se afk primo neobohacujes(napr trening nove postavy) tak to asi nikomu trhat zily nebude.
Myslím, že zrovna trénink nové postavy nikoho netrápí. Kdyby ano nedělalo by se tolik tolik změn pro urychlení tréninku at už vyšší skilly, questy na skilly, možnost nákupu skillů, ...
A jak se podíváš na prohřešky, tak na afk se kontrolují z 90 procent výrobní skilly.
"Já po vás nechci abyste věděli, že 5*4 je 20... mi stačí... když budete vědět... že to je 'Asi' 21."
--Nejmenovaný profesor matematiky
LaPiZza
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LaPiZza »

Aahz píše:
Programos píše: Shrnul bych to tak, ze pokud se afk primo neobohacujes(napr trening nove postavy) tak to asi nikomu trhat zily nebude.
Myslím, že zrovna trénink nové postavy nikoho netrápí. Kdyby ano nedělalo by se tolik tolik změn pro urychlení tréninku at už vyšší skilly, questy na skilly, možnost nákupu skillů, ...
A jak se podíváš na prohřešky, tak na afk se kontrolují z 90 procent výrobní skilly.

No nejvíc vadí GM asi alchemka :D měl jsem 2x kontrolu za celou dobu hraní.. Obou případech na alchemku.. Když mrknu na prohřešky, tak tam je v drtivé většine Alchemka.
Programos
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Programos »

Tyhle zmeny, jak nabrat skilly sou tu myslim predevsim proto, aby hraci meli jinou moznost nez AFKovat sparing. Je to zabavna forma(urcite zabavnejsi nez stat tyden v cechu a sparovat). Nikdo nechce prece trestat postavu, ktera jen trenuje, proto se tyhle zmeny delaly. To je bezva.

Co se prohresku tyce, tak vsichni vedi, ze AFK uz se netresta tak jako drive. Bud jsou GM benevolentni a nebo proste AFK kontroly nedelaji. Jinak mi neni jasne, jak by nekdo mohl prodavat napr 30 knizek na alchemy a desetitisice(mozna statisice) potionu. Popripade prodavat TISICE klamaku.

Ac zadny vyrobni skilly nemakruju, tak me sice tesi, ze AFK uz se tolik neresi(z pohledu trestu). Ale ze toho nekdo nadmiru zneuziva, to me teda stve. Viz ten AFK tamer v 6:30 rano...

A vubec, Raxiku. Dobre ti tak, mazej si to premarkovat a prepsat tvuj strasne slozitej skript. Jo a nezapomen mi ho poslat prosimte, at tu muzu taky brecet ze je to osobni utok ze strany GM. :clap:
Obcas prej moc kecam. Kdyztak me zastavte.
Agramon
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Agramon »

jo, na některý věci bych už asi nahlížel jinak.. zrovna nedávno jsem nevěděl do čeho píchnout, tak jsem si dodělal minig z 90 na 100. Samozřejmě AFK kontrola.. většina z nás je tu už dlouho jako já (14 let) nebo i déle a aby mě, starýho dědka (i v realu) zavíral někdo za AFK v dole, mi přijde v roce 2016 přehnaný.. respektuju pravidla, proto jsem to hlídal, ale občas si jdu dát cigáro (2-3min afk) a co kdyby mě vyhmátla zrovna při tom..

tímhle stylem bych mohl dostat každých 5 let jeden afk prohřešek a přijít o acc, jak největší vyvrhel? :D nebo už se to nějak zmírnilo a za tohle se nemaže? ..tuším že ne, ale nevím teď přesně

lidi ve špičce se dají spočítat na prstech a měli by být spíš hýčkáni, než pronásledováni a zavíráni do jailu za banality..
Fila
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fila »

Agramon píše:tímhle stylem bych mohl dostat každých 5 let jeden afk prohřešek a přijít o acc, jak největší vyvrhel? :D nebo už se to nějak zmírnilo a za tohle se nemaže? ..tuším že ne, ale nevím teď přesně
DP stranky píše: 1.AFK prohřešek - 250logů, -5% skillů, ztráta těla.
2.AFK prohřešek - 500logů, -25% skillů, ztráta těla.
3.AFK prohřešek - 1000logů, -50% skillů, ztráta těla.
4 AFK prohřešek - 3000logů, nebo dle rozhodnutí GM smazání accountu.
nejhorsi na tom je ze ti uberou vsechny skilly, takze ve chvili kdy mas treti AFK prohresek tak mas defuckto NB postavu a muzes zalozit novou bo pri dalsim prohresku uz se to ani nevyplati kopat z toho jailu
Waringull
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Waringull »

Agramon píše:jo, na některý věci bych už asi nahlížel jinak.. zrovna nedávno jsem nevěděl do čeho píchnout, tak jsem si dodělal minig z 90 na 100. Samozřejmě AFK kontrola.. většina z nás je tu už dlouho jako já (14 let) nebo i déle a aby mě, starýho dědka (i v realu) zavíral někdo za AFK v dole, mi přijde v roce 2016 přehnaný.. respektuju pravidla, proto jsem to hlídal, ale občas si jdu dát cigáro (2-3min afk) a co kdyby mě vyhmátla zrovna při tom..

tímhle stylem bych mohl dostat každých 5 let jeden afk prohřešek a přijít o acc, jak největší vyvrhel? :D nebo už se to nějak zmírnilo a za tohle se nemaže? ..tuším že ne, ale nevím teď přesně

lidi ve špičce se dají spočítat na prstech a měli by být spíš hýčkáni, než pronásledováni a zavíráni do jailu za banality..
V dnešní době kdy většina zbabělců má skript na AFK mining (tím mám na mysli) těžení rudy + odkop + výhoz do bedny + zpět kop do jeskyně a takhle valí skript stále do kola, tak je vhodné aby se to kontrolovalo častěji, vzhledem k tomu, že u tohohle nemusíš vůbec sedet ani to kontrolovat (protože už ti nevyskakují monstra) a když pak natežíš rudu kterou pak hezky prodáš u NPC, tak už za jeden den si příjdeš na pěkný balík penez, a za co? za to, že máš dobrý skript a puštěný kompl 24h denně...
STOP SUPPORTU!
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

A vzdyd by vam bylo lito, ze se nemuzete chlubit poctem nepovoleneho afk :wink:

No jo skoda, ze UO neni hrana tak, aby nikdo nemusel vymejslet pomocne programy
Rod Sacketts II
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rod Sacketts II »

Pheme píše:A vzdyd by vam bylo lito, ze se nemuzete chlubit poctem nepovoleneho afk :wink:

No jo skoda, ze UO neni hrana tak, aby nikdo nemusel vymejslet pomocne programy
Díky Enchanted clientu nejsou potřeba, jedinej rozdíl je že se to nedá cyklit do nekonečna.
krysakrys
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od krysakrys »

Jako ja po tom co sem se vratil a delal vlastne postavy znova, tak mi prislo, ze na trenink by se klidne afk povolit dalo.

Co z toho, ze cumim na moncek kazdych 5 minut jak psychopat a nebo podvadim a riskuju.

Aspon by se to nemuselo kontrolovat. No tak jsem afk, boze. Stejne mi to jede 8 hodin, tak jsem z toho minimalne 6 afk.

Ono by se to teoreticky dalo povolit pro vsechny, jedine co bych kontroloval jsou automaticky se hybajici hraci a taky dual client, co vim, tak ten povoleny nikdy nebyl, ale vetsina hracu ma permanentne na trhu postavu a kdyz se zeptam, proc nejdou na quest, tak ze uz tam jsou... Nechceme roboty, co sami vybiraji doly, ale spis vetsi klid u treninku a nejakem tom crafteni (kdyz craft crafti na penize, uz musi byt stejne natrenovany, pak uz je to jenom sikana jak rika topic :P )
Raxik
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raxik »

krysakrys píše:Jako ja po tom co sem se vratil a delal vlastne postavy znova, tak mi prislo, ze na trenink by se klidne afk povolit dalo.

Co z toho, ze cumim na moncek kazdych 5 minut jak psychopat a nebo podvadim a riskuju.

Aspon by se to nemuselo kontrolovat. No tak jsem afk, boze. Stejne mi to jede 8 hodin, tak jsem z toho minimalne 6 afk.

Ono by se to teoreticky dalo povolit pro vsechny, jedine co bych kontroloval jsou automaticky se hybajici hraci a taky dual client, co vim, tak ten povoleny nikdy nebyl, ale vetsina hracu ma permanentne na trhu postavu a kdyz se zeptam, proc nejdou na quest, tak ze uz tam jsou... Nechceme roboty, co sami vybiraji doly, ale spis vetsi klid u treninku a nejakem tom crafteni (kdyz craft crafti na penize, uz musi byt stejne natrenovany, pak uz je to jenom sikana jak rika topic :P )
Jenom vsuvka...dual client je povolený asi 6 let už...
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

proc se zrusilo zrychlovatko??
kdo mi vrati 50k mc?
uz zadny pvp jeleni medvedi?
uz zadna sranda??
co na to gm?
a acarus?
sikana?
tss.. :(
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

Dont panic. Mc dostanes nas5 pri poklikani na zrychlovatko :p
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

Shadowsong píše:Dont panic. Mc dostanes nas5 pri poklikani na zrychlovatko :p
nj ale zviratka v pvp byly fajn..
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

Zvierat v pvp je praveze dost :D
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Rycolast
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Rycolast »

zrušení zrychlovátka je cílená šikana guildy mg
Fantóm, černá svyně, černokněžnýk.
Han Gamms
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Han Gamms »

Že Acarus udělá turnaj, postavený na míru top itemu z truhly mamonu Templaru. To bych čekal spíše, od méně zkušených GM.

Nejvíc mě pobavilo jak WR vyje**li se slabými pravidly. :-D

Ale jo, i ostatní měli šanci zvítězit, pokud by se Safet nechal ukástit lichem.

Naštěstí jsem byl v hospodě a následně se u videa dobře pobavil, takže za mě :clap: :clap: :clap: .
Scorp -K-
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Scorp -K- »

Skor mi to prislo ze WR vy**li sami so sebou ne? :D
McDucks always pay their debts.
Got my daughter swaggin like her muthafuckin daddy though.
Han Gamms
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Han Gamms »

Scorp -K- píše:Skor mi to prislo ze WR vy**li sami so sebou ne? :D
Bylo to nesportovní? ANO (kdyby to neudělali tak okatě, tak by jim to i prošlo a Safet by třeba prohrál v kostách)

Dalo GM sportovně rovnou šanci vyhrát všem? NE

Alespoň, že i těm méně vybaveným, co neměli dmg na bronzku dali black mustu za účast.
Scorp -K-
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Scorp -K- »

Tak ja som sam bol za to, aby to bolo obmedzene na fena ring komplet a bezne dostupne zbrane. Ale ked Acar napisal ze obmedzenie nebude, jasne ze kazdy vytiahol, to najlepsie co mal. Ale ako na druhu stranu sorry, ale nezobrat si piercinga na turnaj rangerov... Hlavne ked bolo dopredu napisane, ze ten turnaj bude PVM/PVP. No aspon budu ludia nabuduce pouceni, a snad aj organizator a nabuduce z toho bude rovnoceny turnaj, kde pojde cisto o skill. Samozrejme v ramci moznosti, ked to bude zas na tamovanie, kde je to proste vzdy random a luck.
McDucks always pay their debts.
Got my daughter swaggin like her muthafuckin daddy though.
Sikulka
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sikulka »

len note +N zbrane su relativne nova vec, co mohla padnut z pokladu ktorejkolvek skupine v top dungu
Odpovědět