Šikana ze strany GM teamu

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Raxik
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Šikana ze strany GM teamu

Příspěvek od Raxik »

Ahoj,

dneska jsem logl a zjistil jsem nepříjemnou věc. Když jsem asi před rokem dokončil svůj script na afk taming, což mimochodem nebylo jednoduché napsat když si uvědomíte co to kromě psaní scriptu obnáší (najít respy atd.), bylo mě jasné, že budu trpět šikanou ostatních hráčů. Lidé do mě mlátili, aby mě přerušili kop, parovali, abych nemohl použít runu, zabíjeli zvířatka, abych je netamnul, tahali na mě monstra, aby mě zabili a dokonce mě několikrát pojel i modrák. To ovšem nebylo žádné překvapení. Ovšem včera když jsem tamoval přišla AFK kontrola, což už jenom u toho že tamujete a přijde AFK kontrola je divné, samozřejmě jsem tu seděl. Dnes ráno lognu a zjistím, že polovina mých omarkovaných respů je posunuta někam jinam. Bez toho abych se nějak provinil proti pravidlům na mou osobu GM team zaútočil, takže to nejde chápat jinak než, že se jedná o osobní problém. Nevím, co jsem komu udělal, že GM má potřebu mě házet klacky pod nohy. Rád bych dostal vysvětlení od GM teamu (názory hráčů mě nezajímají, jelikož si dokážu představit, že ta zášť tam pořád je). Co bylo důvodem pro přesunutí mnou omarkovaných respů jen o kousek dál? Osobně to považuji za útok na mou osobu, jelikož nikdo jiný nemá přístup k danému skriptu a moje počínání bylo vždy v souladu s pravidly, jak dokazuje i včerejší AFK kontrola...
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Re: Šikana ze strany GM teamu

Příspěvek od Zola »

Tohle máš řešit přez icq a ne tady.A že používáš jen ty bych netvrdil.Čau
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Fila
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fila »

Me osobne se to tez moc nelibi, ted musim presouvat spoustu marku co mam v mape a je to opruz. Sice se obcas hybe se spawnama, ale to byva vetsinou v masivnim meritku a uplne presuny a ne posunout to o obrazovku vedle..
Za me tahle "zmena spawnu" velke minus akorat pruda pro hrace kteri to obihaji...
Ps: Ano taky tamuju v prirode.
Raxik
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raxik »

Včera 2 mass questy, AFK kotrola a stále jediný člen GM teamu se nemá k tomu mě odpovědět?
cermi
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od cermi »

Nemam ten script, nemuzu lobovat ani za jednu stranu... :p ovsem premarkovani run, je otazka chvilky filo, prepsani scriptu nevim no raxiku
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
Fila
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fila »

cermi píše: ovsem premarkovani run, je otazka chvilky filo
ja nemam zadnou runu omarkovanou, portim pres knizky a obiham to, ale na UOAM mam asi 90% spawnu zviratek co ve svete jsou omarkovanych (rozumej, mam na mape znacku-vrele doporuciji "champion" kdyby to nekdo neznal, podle kterych beham a tamuju a kdyz musis premazat a znova umistit 100+ spawnu tak je to proste opruz ktery ti zabere vic jak dve hodiny s tim tamovanim/trackovanim)
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

V tom případě veškeré změny ve hře se dají nazvat "útokem na hráče", protože oni už mají tohle nastavení přece naučený. Ať už veškeré změny v dungu, nebo scriptový věci. Moc tady tomu topicu ani nerozumím. Jednak nechápu, že si tu stěžuješ na to, že ti teďka přestal fungovat afk script na taming a jednak, že to ještě nazveš šikanou. Jednou si script dokázal napsat, tak ho určitě zvládneš i trošku editnout. Jelikož se jedná spíš o topic v afektu, tak téma přesunuji do pokecu.
Waringull
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Waringull »

Raxik píše: že GM má potřebu mě házet klacky pod nohy. Rád bych dostal vysvětlení od GM teamu

Tomu se milý pane říká karma, jestli potřebuješ kapesníček zavolej na linku 158 :unibrow:
STOP SUPPORTU!
Programos
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Programos »

Hh. Ja kdyz tamuji tak si markuji pocatecni bod a od toho uz mam natrackovano a nauceno kde ty zviratka jsou. To ze se posunou o kousicek vedle preci nicemu nevadi, krom toho - zmena neuskodi prece. Alespon se neco deje...

PS.: Posli mi ten skript do sz, upravim si ho a poslu zpatky.

Dik.
Obcas prej moc kecam. Kdyztak me zastavte.
Raxik
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raxik »

Vám všem úplně uchází o co tu skutečně jde. Je to můj script, napsal jsem ho, tak ho dokážu i změnit. O co tu skutečně běží je, že pokud to přepíšu, kde mám jistotu, že to další den nebudu přepisovat znova? A další den znova a den potom znova? Oběhal jsem i jiné respy klamáků kam nechodím a ty posunuté nejsou. Tudíž útok jasně mířený na mě a na daný script, přestože jsem se žádného porušení pravidel nedopustil. Nikdo mě tu ovšem není schopný vysvětlit proč se to stalo. Je poměrně směšné tvrdit, že každá změna je útok na hráče, jelikož změny se dotýkají všech plošně a ne pouze jednoho hráče jak je tomu v tomto případě.
Programos
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Programos »

A proc by se nemohli zmenit znova? To ze ty si pises nejakej skript prece nikoho nezajima... proc by melo?

A este zkus rict, ze si nikdy toho skriptu nezneuzil. Opravdu u toho porad sedis, kdyz tamujes?

Protoze zrovna nedavno jsem potkal nejakyho tamera(nerikam ze si to ty) co portoval vsude mozne a tamoval vse v dosahu, komplet afk....

Tzn, se to treba nezmenilo kvuli tobe, ale kvuli jinym AFKarum, kteri toho zneuzivaji, to by te melo tesit.
Trinity
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinity »

Já jsem taky oběť, musím přemarkovat runy... :cry: Pls, chci za tu práci odškodnění. :?

Co víc dodat k panu Jájínkovi? Snad jen - :clap: :clap: :clap:
Tzeentch
Inkless
Inkless

Příspěvek od Tzeentch »

Raxik píše:Vám všem úplně uchází o co tu skutečně jde.
ja teda myslim ze zrovna my tomu rozumime dobre.
nemam rad analogie ze sveta, ale zkusime to takhle:
zlodej si nascripti apku na mobil, ktera ma zneskodnit bezpecnostni system domu, ktery chce vykrast. majitel je vsak proziravej a system pravidelne meni a vylepsuje. zlodej zjisti ze jeho zlodejska aplikace je znehodnocena a jde si stezovat na policii. umis si predstavit jak na nej policajti na stanici koukali? protoze presne tak jsem ja koukal na tenhle topic.
opravdu mne mrzi, ze misto psani scriptu od tebe hra vyzaduje hrani, kdyz od ni neco chces. nicmene jestli te psani scriptu bavi vic nez hrani, a jsi v tom takhle dobrej, tak ti urcite nebude delat problem drzet tempo s menicimi se polohami spawnu.
nicmene dekuju za upozorneni. odted budu delat afk kontroly i tamerum.
The minds of gods are not for mortals to know or to judge. Accept that Tzeentch has a place for all of us in his grand scheme, and be happy in the part you have to play.
-Magnus the Red

GM Facebook
DP Facebook
Raxik
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raxik »

Tzeentch píše:
zlodej si nascripti apku na mobil, ktera ma zneskodnit bezpecnostni system domu, ktery chce vykrast. majitel je vsak proziravej a system pravidelne meni a vylepsuje. zlodej zjisti ze jeho zlodejska aplikace je znehodnocena a jde si stezovat na policii. umis si predstavit jak na nej policajti na stanici koukali? protoze presne tak jsem ja koukal na tenhle topic.
opravdu mne mrzi, ze misto psani scriptu od tebe hra vyzaduje hrani, kdyz od ni neco chces. nicmene jestli te psani scriptu bavi vic nez hrani, a jsi v tom takhle dobrej, tak ti urcite nebude delat problem drzet tempo s menicimi se polohami spawnu.
Tak to je výsměch...člověk, který nedělá nic proti pravidlům je označen za zloděje (ještě když jsem AFK kontrolu měl den předtím a AFK jsem nebyl)...To je k smíchu tohle vážně...afk taming je zločin, ale mining, fishing, lumberjack atd. je zcela v pořádku...TO JE VÝSMĚCH...tady zase někdo léčí mindrák na novém GM předpokládám...Na týden jsem začal hrát, protože jsem si myslel, že se tu něco změnilo, ale koukám všechno při starým...takže zase sbohem...
Tzeentch
Inkless
Inkless

Příspěvek od Tzeentch »

jo, presne proto nemam rad analogie ze zivota. pak nekomu kompletne unikne pointa, zacne se chytat za slovicka a zbytecne urazet.
za zlodeje te samozrejme nepovazuju ani neoznacuju. nicmene jestli opravdu nevidis tu absurditu tveho dotazu, tak myslim ze diskuse na toto tema bude spis zbytecne, nez nejak produktivni.
The minds of gods are not for mortals to know or to judge. Accept that Tzeentch has a place for all of us in his grand scheme, and be happy in the part you have to play.
-Magnus the Red

GM Facebook
DP Facebook
Raxik
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raxik »

Tzeentch píše:jo, presne proto nemam rad analogie ze zivota. pak nekomu kompletne unikne pointa, zacne se chytat za slovicka a zbytecne urazet.
za zlodeje te samozrejme nepovazuju ani neoznacuju. nicmene jestli opravdu nevidis tu absurditu tveho dotazu, tak myslim ze diskuse na toto tema bude spis zbytecne, nez nejak produktivni.
Je rozhodně absurdní zeptat se proč někdo posunul respy kam chodíte...na důvod dané změny, který mě samozřejmě nikdo neozřejmil. Chápu, že nemáš rád analogie, jelikož ti očividně moc nejdou. Já ti rád vysvětlím co jsi napsal, by ses necítil dotčený, že tě chytám za slovo. Zloděj (já) (je analogie pro člověka, který činí něco proti platnému legislativnímu nastavení (pravidla DP) dokonce už v minulosti) nascritpuje apku na mobil, ktera ma zneskodnit bezpecnostni system domu (obcházení pravidel vstupu do domu nebo-li nastavení shardu), ktery chce vykradst (obohacení pomocí obejití nastavení shardu). Majitel (GM) je vsak proziravej a system pravidelne meni a vylepsuje (předpokládá, že existuje zloděj (výše definovaný) s úmyslem obejít nastavení shardu a obohatit se na jeho úkor). Zlodej (já) zjisti ze jeho zlodejska aplikace (script, který chtěl využít na činnost spojenou s porušením legislativy (pravidel)) je znehodnocena a jde si stezovat (žádá vysvětlení důvodu opatření ve skutečnosti) na policii (GM). Jasné označení mé osoby za člověk činícího něco proti nastavení shardu. Pokud neumíš používat analogie tak to nedělej nebo se vždycky budeš divit, že tě někdo "chytí za slovo".
cermi
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od cermi »

Raxik píše:
Tzeentch píše:
Tak to je výsměch...člověk, který nedělá nic proti pravidlům je označen za zloděje (ještě když jsem AFK kontrolu měl den předtím a AFK jsem nebyl)...To je k smíchu tohle vážně...afk taming je zločin, ale mining, fishing, lumberjack atd. je zcela v pořádku...TO JE VÝSMĚCH...tady zase někdo léčí mindrák na novém GM předpokládám...Na týden jsem začal hrát, protože jsem si myslel, že se tu něco změnilo, ale koukám všechno při starým...takže zase sbohem...
Jasne ze se tu neco zmenilo. Treba spawny klamaku.
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zola »

Ten kluk nemá moc selský rozum.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Mighty PvP GOD
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mighty PvP GOD »

Z casti musim dat raxikovi za pravdu ze je to to iste co mining atd... tiez by ma to nastvalo keby mi to niekto urobil, podla mna nech kludne su taketo taming skripty a ked tak nech gmka kontroluju aj tamerov...

Z druheho pohladu chapem ze gm nechcu aby bol tak zjednoduseny "lukrativny" skill ako taming...

Zhrnul by som to asi tak ze je rok 2016 tak nech gmka uz dopraju klud hracom... tie afk kontroly su smiesne, je pravda ze je to nechcene aby si natazil kazdy 100 mith platiek, ale riesil by som to tak ze ked niekto nehra dual tak nech to ma kludne zapnute...
Radsej nech sa sustreduje sa nove dungy a pripadne zabavne systemy ako afk kontroly...

Alebo dajte do hry nech kon hovori matematiku ako na karibiku a hrac ma 20s na odpoved :D a vtedy ho tamne a nemusite robit afk kontroly... alebo nech kraft vykope mith elementa a po spravnom zadani sa rozlozi na mith rudu inak zmizne... problem solved.
Firestorm - Icestorm - Cherry Kisska
Strigwyr - Ego - Agrael - Raid Trooper - Nelly Wayne - [IRSoul]
Programos
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Programos »

Tzeentch píše: ...nemam rad analogie ze sveta....
Tzeentch píše:....jo, presne proto nemam rad analogie .....
:D :D :D :D
Mighty PvP GOD píše: Zhrnul by som to asi tak ze je rok 2016 tak nech gmka uz dopraju klud hracom... tie afk kontroly su smiesne, je pravda ze je to nechcene aby si natazil kazdy 100 mith platiek, ale riesil by som to tak ze ked niekto nehra dual tak nech to ma kludne zapnute...
Radsej nech sa sustreduje sa nove dungy a pripadne zabavne systemy ako afk kontroly...

Alebo dajte do hry nech kon hovori matematiku ako na karibiku a hrac ma 20s na odpoved :D a vtedy ho tamne a nemusite robit afk kontroly... alebo nech kraft vykope mith elementa a po spravnom zadani sa rozlozi na mith rudu inak zmizne... problem solved.
Kdybys hral HRU samotnou a ne jen forum, tak bys vedel, ze myth brnka uz nikdo nenosi. Tezi se mozna tak kvuli bronzu na mapky.
Taky bys vedel, ze afk kontroly jsou dost benevolentni a ne tak caste(viz prohresky). Shrnul bych to tak, ze pokud se afk primo neobohacujes(napr trening nove postavy) tak to asi nikomu trhat zily nebude. Ale kdybych videl typka co nonstop na dualu AFK micha potiony, popripade celej den a noc AFK tamuje omarkovane spawny, tak toho bych si vychutnal. A vubec, zmazal bych mu vsechny runy a uzival si jak to markuje vsechno znova :D :D
Odpovědět