Návrat na server?
-
- Misspelling Chicken
Návrat na server?
Ahoj lidi,
kdysi jsem na DP hrál a rád bych se vrátil.
Chci se ale zeptat, jak je na tom server s aktivitou hráčů, popř. guild. Choděj se výpravy, nebo je online 30 lidí, každej ve svý guildě a nic moc se neděje?
Jsou nějaký povolání nepoužítelný? Je mi jasný, že server je asi tak starej, že jakákoliv ekonomika musela dávno zkolabovat a třeba crafta už nemá cenu zakládat.
Je to tak? Mýlím se? Má smysl zvažovat návrat za úplně novej char? Jsou guildy, který by se nováčka ujaly?
Díky
kdysi jsem na DP hrál a rád bych se vrátil.
Chci se ale zeptat, jak je na tom server s aktivitou hráčů, popř. guild. Choděj se výpravy, nebo je online 30 lidí, každej ve svý guildě a nic moc se neděje?
Jsou nějaký povolání nepoužítelný? Je mi jasný, že server je asi tak starej, že jakákoliv ekonomika musela dávno zkolabovat a třeba crafta už nemá cenu zakládat.
Je to tak? Mýlím se? Má smysl zvažovat návrat za úplně novej char? Jsou guildy, který by se nováčka ujaly?
Díky
Re: Návrat na server?
Ahoj
Určitě to můžeš vyzkoušet se vrátit a okusit novou tvář DP pokud jsi tu nebyl dlouho...
Vetšina guild je aktivní a vypravy se chodějí si myslím všude a denně...
Kraft je výhoda.. Nemusíš tak na někoho čekat zda Ti vyrobí co potřebuješ nebo něco v tom smylu.. Když máš krafta full, tak si svým způsobem zabezpečený a soběstačný..
Co se týče hry, tak teď se změnil GM tým který se prozatím velmi dobře stará od shard a stále a stále vymýšlí nové věci a možnosti co tu můžeš dělat jsou obravské...
Určitě se najde guilda co Tě veme pod křídla to si myslím, že je to nejmenší
Snad Ti má odpověď stačí.
Určitě to můžeš vyzkoušet se vrátit a okusit novou tvář DP pokud jsi tu nebyl dlouho...
Vetšina guild je aktivní a vypravy se chodějí si myslím všude a denně...
Kraft je výhoda.. Nemusíš tak na někoho čekat zda Ti vyrobí co potřebuješ nebo něco v tom smylu.. Když máš krafta full, tak si svým způsobem zabezpečený a soběstačný..
Co se týče hry, tak teď se změnil GM tým který se prozatím velmi dobře stará od shard a stále a stále vymýšlí nové věci a možnosti co tu můžeš dělat jsou obravské...
Určitě se najde guilda co Tě veme pod křídla to si myslím, že je to nejmenší
Snad Ti má odpověď stačí.
-
- Misspelling Chicken
Díky. Myslel jsem právě crafta jako main postavu. Support role by mě mohla docela bavit. Ale právě nevím, jestli všichni neběhaj ve full magic brněních a po obyčejnejch už není poptávka
Asi jedinej kdo běhá v obyč brněních je iška pal. Krafta má cenu dělat jen pro svůj účel výroby, řekl bych že skoro každej k nějakýmu přístup má.jimthevamp píše:Díky. Myslel jsem právě crafta jako main postavu. Support role by mě mohla docela bavit. Ale právě nevím, jestli všichni neběhaj ve full magic brněních a po obyčejnejch už není poptávka
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
craft není pro začátek opravdu dobrej nápad.Ale jestli tě to baví..akorád teda peněz ti to moc nepřinese.Lepší si ty věci koupit když už nějaké potřebuješ.A taky jestli si tu dřív hrál je možnost nechat obnovit postavu , pokud teda máš email(což asi ne) nebo to nějak dokážeš.Je to tu popsané na foru.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Neni lepsiho zpusobu nez to stahnout a zkusit.
Kontaktuj GM ohledne svych starych postav, napis starym znamym se kterymi jsi hral a porozhlidni se.
Pokud zakladas novou postavu, mel bys vedet ze tam se ubyvajici populace podepsala nejvic a v cechu uz na nikoho nenarazis. Potom je zapotrebi absolvovat nb dung abys dostal vysvedceni, diky kteremu budes ziskavat skilly ze skillpointu, napr na hrbitove. Dale taky z questu nebo za gp.
Guildy aktivni jsou, skoda ze [Pruvodci a ucni] jiz nikoliv.
Hodne stesti!
Kontaktuj GM ohledne svych starych postav, napis starym znamym se kterymi jsi hral a porozhlidni se.
Pokud zakladas novou postavu, mel bys vedet ze tam se ubyvajici populace podepsala nejvic a v cechu uz na nikoho nenarazis. Potom je zapotrebi absolvovat nb dung abys dostal vysvedceni, diky kteremu budes ziskavat skilly ze skillpointu, napr na hrbitove. Dale taky z questu nebo za gp.
Guildy aktivni jsou, skoda ze [Pruvodci a ucni] jiz nikoliv.
Hodne stesti!
Ahoj,
určite ak premýšľaš nad návratom tak neváhaj, skús to
ak by si potreboval poradiť v akomkoľvek smere kľudne ma kontaktuj na icq : 636-546-401
rád pomôžem
určite ak premýšľaš nad návratom tak neváhaj, skús to
ak by si potreboval poradiť v akomkoľvek smere kľudne ma kontaktuj na icq : 636-546-401
rád pomôžem
Beatka
Kasper
Kragon
Apia
Dianna
Themes
Black Berry
Fosco Alma
Kasper
Kragon
Apia
Dianna
Themes
Black Berry
Fosco Alma
-
- Misspelling Chicken
Díky všem. Už pobíhám po serveru.
Doporučili byste nějakej easy hřbitov? Nb dung jsem proběhl, vysvědčení mám, potřebuju jenom hodně potrénovat skilly a získat karmu a fame. Brit je docela těžkej pro nooba s minimálním healingem.
Doporučili byste nějakej easy hřbitov? Nb dung jsem proběhl, vysvědčení mám, potřebuju jenom hodně potrénovat skilly a získat karmu a fame. Brit je docela těžkej pro nooba s minimálním healingem.
Na islu jsou nějácí zloději na WS od banky - mají cca 80 hp a ty skill pointy tam dropují, pak doporučuji poprosit nějákého kamaráda aby s tebou na hodinku na to HB zašel a ty si jen lotil , dále doporučuji koupit leopardy/panthery a chodit NB dungy (jesle,nujelm,yew) s klamákama .jimthevamp píše:Díky všem. Už pobíhám po serveru.
-
- Misspelling Chicken
Já se to pokusím usólovat, ale kde jsou vlezy do nb dungů? Kdysi bejval jeden u hostince nad vstupem do stok, ale to je už pravěká historie.
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
nb dungy mas vo vespri, nujelme, minocu, yewe, scare a ilshenare. keby si nieco potreboval, tak mi kludne napis na icq
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
-
- Misspelling Chicken
Díky, já bych rád. Ale po letech jsem lognul na ICQ a vylítla na mě nějaká hláška, že mi to nabourali spammeři, takže mám bloklej acc
-
- Orc Writer
Škoda, existuje teďka pár nových questíků, kde lze získat jako odměnu skilly. Co vím já, tak například hádankář. Pak tu je jeden se sbíráním těl npc, kde toho lze taky získat dost, navíc když si najdes guildu, tak by neměl být problém to splnit. Škoda.jimthevamp píše:Ahoj, vím, že to asi nikoho nezajímá, když hraje pět a půl lidí, ale zkusil jsem se vrátit na DP, jenže nehodlám v hraní pokračovat.
Tady jsou důvody proč:
1. Skilly do začátku. Chápu, že v dobách, kdy hrálo 300+ lidí mělo smysl nastavit startovací skilly nízko kvůli hře. V době, kdy je online stejně hráčů, jako je registrovanejch guild, fakt nechápu start healu 10% u vampa.
Na fóru jsem četl, že přece nechceme, aby nám lítali do huby pečení holubi. Nechceme. Na druhou stranu mi je třicet a chci relax po práci. Nechci progressovat několik měsíců postavu. Chci si užít trochu nostalgie. Ne progress. To můžu hrát rovnou nějakou moderní hru.
Neříkám maxlý postavy, ale začínat s 50% skillama by fakt shard (víc) nezabilo.
2. NB vamp. V dobách, kdy existovala, fungovala a pomáhala vampům Camarilla, měly červenošedý začátky smysl. Zapadalo to do lore. Dnes to je jenom zbytečnej vopruz beze smyslu.
3. NB dung. Nechápu, proč skillpointy dávaj bojový skilly až po získání vysvědčení. To by mělo být naopak. V NB dungu vytrénuju postavu a jdu do světa. Tady si mám projít NB dung a pak se mořit s tréninkem ve světě? Jakej je pak smysl NB dungu? Seznámit se s ovládáním hry?
UO je 20+ let stará hra. Všichni ji ovládat dávno umíme a i kdyby ne, tak na to není potřeba separátní lokace.
4. Navigace. Docela blbá, když chcete najít, kde jsou vlezy do NB dungů. Možná by to chtělo vrátit teleport k hostinci, kde před mnoha lety bejval. Rozházený vlezy do NB dungů po světě? To se to snažíte těm noobům ještě víc zkomplikovat?
5. Startovací gear. Iron brnění jako start na jinejch povoláních? V době, kdy nejsou online crafti a nejde sehnat něco lepšího? Navíc nefungujou cechy, kde se dřív dalo něco vysomrovat, příp. vzít z charitní bedny.
Nebudu sepisovat delší slohovku, na to, jak je Dark Paradise skomírající server, je jakejkoliv návrat dost obtížnej a nepraktickej.
Jasně, možná to je tím, že mi už není 12-15, abych u toho mohl sedět osm hodin denně. Evidentně takhle složitý nastavení serveru chcete. Jenže mě to neba.
Takže dík, na nostalgii to stačilo. Na delší pobyt jste mě nepřesvědčili.
EDIT: Překlepy
Smudlajz píše:Na islu jsou nějácí zloději na WS od banky - mají cca 80 hp a ty skill pointy tam dropují, pak doporučuji poprosit nějákého kamaráda aby s tebou na hodinku na to HB zašel a ty si jen lotil , dále doporučuji koupit leopardy/panthery a chodit NB dungy (jesle,nujelm,yew) s klamákama .jimthevamp píše:Díky všem. Už pobíhám po serveru.
tos mu doporucil super kdyz leoparda/pantera vyhodi jen shaman nebo druid
A VAO zvitky za wara stale nosis?Faragas píše: tos mu doporucil super kdyz leoparda/pantera vyhodi jen shaman nebo druid
McDucks always pay their debts.
Got my daughter swaggin like her muthafuckin daddy though.
Got my daughter swaggin like her muthafuckin daddy though.
nosim je pouze za clerika tak si dej obkladScorp -K- píše:A VAO zvitky za wara stale nosis?Faragas píše: tos mu doporucil super kdyz leoparda/pantera vyhodi jen shaman nebo druid
zamceno, nez si z toho nekdo opet udela pisecek. jestli bude autor chtit topic odemknout, at mi napise. tze